2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu bahsettiğini şimdi kullanabilir miyiz nasıl bir şey fotoğraf atabilir misin

Benimkide aşırı terliyor gece hep terli dediğin gibi tek uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum yine aynı oluyor kısa kollu giysirsem gece üşür diye düşünüyorum.Üstünü arada değiştiriyorum ama her zaman değil çünkü uyanıyor öyle. bazen sırtına bez koyıyorum ama inşallah hasta olmaz ya .bide 3-4 gündür terlemeyle idrarında azalma oldu sizde öyle bir şey oldu mu

Bence kesinlikle kullanma. Bende bunu yaşamamak için ikeadan aldım çünkü daha önce bu tarz aldığım patates ezici v.s hep paslandı. İkeadakini 1 haftadır kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok inşallah olmaz
İdrarda azalma evet oldu ama terleme olayı bitmiyor fena terliyor😅

Kızlar ek gıda olarak neler veriyorsunuz oğluşum için tarif alayım 😍
Bende şuanda sadece yoğurtla meyve püresi veriyorum organik hazır ama haftaya tatıra tatıra başlamak istiyorum

Mahvediyor beni bu hareket i hep gezmek istiyor yuruyemedigi için beni ayak olarak kullanıyor resmen
Sürekli kendini gezdiriyor valla alıştırmadım da ya sırtım ağrıyor onu tutmaktan yurutece de az oturmuyor ki dinleneyim egitici şarki felan açıyorum televizyonun youtube 'ndan biraz bakıyor iki dakika dinleniyorum
Benimkide öyle omuzlarım kollarım felç turluyoruz evde oturmak istemiyo hemen mırrr mırrr oyun halısı 10 dakika bi emeklesede kurtulsam o da gezse rahatlasa

İdrarda azalma evet oldu ama terleme olayı bitmiyor fena terliyor😅
Terlemeyle attığı için idrarda azalma oluyormuş sanırım ama yine de doktora soracağım 1-2 gün bezi çok az ıslandı çok su vermiyordum ben artık vücudu susuz kalmasın diye veriyorum.

Canım şöyle ilerleyebilirsin bagırsakları alıştıra alıştıra
Kabak
Patates
Tatlı patates
Bal kabagı
Pırasa
Karnabahar
Elma
Armut
Muz
Bunlar yaklaşık 2-3 haftanı alır sonra
Yogurt 1 çay kasıgı
Snra az az arttırırsın
Avakado
Brokoli mercimek
Kuzu eti

benim alerji doktorumun listesine göre yazdm sanada ben suan yogurttayım gayet iyi gidiyor alışıyor
Dasmeer Dasmeer

Bende şuanda sadece yoğurtla meyve püresi veriyorum organik hazır ama haftaya tatıra tatıra başlamak istiyorum
Biz epey tadım yaptık canim, 1 ay oldu başlayalı. Kahvaltıya kendim muhallebi yapiyorum bazen, bazen tek tek her şeyi tattiriyirum öyle de seviyor. Öğleden sonra meyve, akşam üstü çorba, akşam da çoğu zaman yoğurt. Mesela bugün kü çorbasında çeyrek kabak, yarim havuç, 2 kare dilim.bal kabağı, 1 tatlı kaşığı pirinç, yarim arpacık soğanı vardı.severek içti.
Kendim bisküvi yaptım. Bazen kahvaltıya onunla karışım da yapiyorum.
Bebek tarhanası aldım. Bugün geldi yarın da onu deneriz ins.
.

Ben bisuru sey veriyorum artık bir buçuk ay oldu başlayalı zaten, mevsim sebzelerini önce buharda pişirip denedim simdi sebze çorbası yapıyorum bayılıyor. 7 ay dolunca et suyu ,kıyma falan da ekleyeceğim.
Sabahları labneli yumurtalı karışım. Meyve veya pekmezle tatlandirıyorum.
Oglen sade yogurt , aksam ustu corba çeşitleri sebze, yayla, tarhana gibi dönüşümlü.
Ben yemek yerken asiri istekli oluyor o zamanlar da salatalık havuç falan soyup veriyorum hem dişlerini kaşıyor hem oyalanıyor. Çok agladiysa meyve süzgecine elma ,muz ,armut falan koyup veriyorum. Şimdilik sıkıntı kahvaltı. Cesit üretmekte zorlanıyorum.

X