Sağol canım bi bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bi bakayım
İdrarda azalma evet oldu ama terleme olayı bitmiyor fena terliyorBu bahsettiğini şimdi kullanabilir miyiz nasıl bir şey fotoğraf atabilir misin
Benimkide aşırı terliyor gece hep terli dediğin gibi tek uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum yine aynı oluyor kısa kollu giysirsem gece üşür diye düşünüyorum.Üstünü arada değiştiriyorum ama her zaman değil çünkü uyanıyor öyle. bazen sırtına bez koyıyorum ama inşallah hasta olmaz ya .bide 3-4 gündür terlemeyle idrarında azalma oldu sizde öyle bir şey oldu mu
Bence kesinlikle kullanma. Bende bunu yaşamamak için ikeadan aldım çünkü daha önce bu tarz aldığım patates ezici v.s hep paslandı. İkeadakini 1 haftadır kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok inşallah olmaz
Benimkide öyle omuzlarım kollarım felç turluyoruz evde oturmak istemiyo hemen mırrr mırrr oyun halısı 10 dakika bi emeklesede kurtulsam o da gezse rahatlasaMahvediyor beni bu hareket i hep gezmek istiyor yuruyemedigi için beni ayak olarak kullanıyor resmen
Sürekli kendini gezdiriyor valla alıştırmadım da ya sırtım ağrıyor onu tutmaktan yurutece de az oturmuyor ki dinleneyim egitici şarki felan açıyorum televizyonun youtube 'ndan biraz bakıyor iki dakika dinleniyorum
Terlemeyle attığı için idrarda azalma oluyormuş sanırım ama yine de doktora soracağım 1-2 gün bezi çok az ıslandı çok su vermiyordum ben artık vücudu susuz kalmasın diye veriyorum.İdrarda azalma evet oldu ama terleme olayı bitmiyor fena terliyor
Evet canım cok şükür hiç sıkıntı olmadıCanım yoğurt vermeye başladın mi ben cesaret edemiyorum nasıl kakasi genel hali iyi mi
Canım kaç kez buraya yazdım neler yedirebilirsin alerjik bebege diye bi oku benceKızlar benim kontrolüm 19mayisa denk geliyor 6 aylık olucaz
Ben pek ekgida denemedim bariz
Bir balkabagi denedim sevdi öyle kaldik
Napsam ki alerjik ya peynir vs vermedim
Bakarım hangi sayfada acaba.Canım kaç kez buraya yazdım neler yedirebilirsin alerjik bebege diye bi oku bence
DasmeerCanım şöyle ilerleyebilirsin bagırsakları alıştıra alıştıra
Kabak
Patates
Tatlı patates
Bal kabagı
Pırasa
Karnabahar
Elma
Armut
Muz
Bunlar yaklaşık 2-3 haftanı alır sonra
Yogurt 1 çay kasıgı
Snra az az arttırırsın
Avakado
Brokoli mercimek
Kuzu eti
benim alerji doktorumun listesine göre yazdm sanada ben suan yogurttayım gayet iyi gidiyor alışıyor
Bugün bende yoğurt verdim tepki yok şükür devam edeceğim inşallahEvet canım cok şükür hiç sıkıntı olmadı
Kakası toparladı genek hali baslarda cok gaz huzursuzluk oldu smdi düzelmeye basladı 3.haftadaym
Size de maşallah canım sıkıntılar geride kalsın bundan sonrasını doya doya yasayın inşallahEvet canım cok şükür hiç sıkıntı olmadı
Kakası toparladı genek hali baslarda cok gaz huzursuzluk oldu smdi düzelmeye basladı 3.haftadaym
Tek başına mi ? Ona daha var epey canimKızlar bebekler ayakta ne zaman dik durabilecek
Pas oldugundan kullanma bence canimKızlar bir defa kullandım altı böyle olmuş havuç haşlamıştım siz olsanız kullanır mısınız
Biz epey tadım yaptık canim, 1 ay oldu başlayalı. Kahvaltıya kendim muhallebi yapiyorum bazen, bazen tek tek her şeyi tattiriyirum öyle de seviyor. Öğleden sonra meyve, akşam üstü çorba, akşam da çoğu zaman yoğurt. Mesela bugün kü çorbasında çeyrek kabak, yarim havuç, 2 kare dilim.bal kabağı, 1 tatlı kaşığı pirinç, yarim arpacık soğanı vardı.severek içti.Kızlar ek gıda olarak neler veriyorsunuz oğluşum için tarif alayım
Bende şuanda sadece yoğurtla meyve püresi veriyorum organik hazır ama haftaya tatıra tatıra başlamak istiyorum
Ben bisuru sey veriyorum artık bir buçuk ay oldu başlayalı zaten, mevsim sebzelerini önce buharda pişirip denedim simdi sebze çorbası yapıyorum bayılıyor. 7 ay dolunca et suyu ,kıyma falan da ekleyeceğim.Kızlar ek gıda olarak neler veriyorsunuz oğluşum için tarif alayım
Bende şuanda sadece yoğurtla meyve püresi veriyorum organik hazır ama haftaya tatıra tatıra başlamak istiyorum
Cnm benim Dr onermedi hiç iade edin dedi..Yürüteç kullanan varmı?
Kulananlar ne zaman başlafı ?
Cnm hemen at ..oradaki oluşan pas zehirdir.agir metal barındırır...Ben trendyoldan aldim memnunum.Kızlar bir defa kullandım altı böyle olmuş havuç haşlamıştım siz olsanız kullanır mısınız
Aynen var daha sanki.Tek başına mi ? Ona daha var epey canim
Doktorlar neden önermiyorCnm benim Dr onermedi hiç iade edin dedi..