- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
1 aydır koymayi deniyorum ama ağlıyor sevmiyor bazen 1 2 dakika duruyor sevmiyor kucağımızda alıştı bizi istiyorYürüteç kullanan varmı?
Kulananlar ne zaman başlafı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 aydır koymayi deniyorum ama ağlıyor sevmiyor bazen 1 2 dakika duruyor sevmiyor kucağımızda alıştı bizi istiyorYürüteç kullanan varmı?
Kulananlar ne zaman başlafı ?
Ya bende almayı düşünüyorum ama sanırım henüz erken 5.5 aylık ama gelmesi vs 6 olur güçlü bi çocuk çocuk rahat ederim diye düşünüyormBende prego hoppala var biraz kaba bisey kuzenimden getirdim geçici olarak ,gunde bi kac kez 15 20 dk koyuyorum canlı ders yaparken falan baya eğleniyor. 6.5 aylik 10 gündür kullanıyoruz erkek bebek.
Kaç aylık bebişBen yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum çok sevdi çok mutlu
Benim kız erken doğdu 28. Haftada ama düzeltilmiş olarak 6 aylık oluyoruzKaç aylık bebiş
Benim kız erken doğdu 28. Haftada ama düzeltilmiş olarak 6 aylık oluyoruzKaç aylık bebiş
Bunlar çok güzel ama bunu çocuklar hemen kullanamıyor. Bizde de araba şeklinde olanı var,kaldırınca böyle oluyor. Ilk kizim da kullanmıştık, ama onu 9. Aydan sonra biraz biraz kullanmaya başladı. Yürüteç te var bizde ama memlekette ,gidip alamadık daha. Olsa bugünlerde yavaş yavaş koyardım . 6 Ay i doldurduk.Kızlar nasıl bu
Cok sağol canim insaallah bizimki de öyle gwcer l2 bacaktan bir ağızdan 6.ay aşısı. birşey olmuyor merak etme. biz sıkıntısız atlattık.
bunların masa şeklinde olanı var aynı zamamda o daha oyalayıcı. bunu kullanmaları 9.ayı buluyor geçebilir bile. çift fonksiyonlu alırsın ilk zaman aktivite masası şeklinde sonra yürüme arkadaşı olarak kullanabilirsin.Kızlar nasıl bu
Bu bende var.Ama suan bizim bebekler bunu kullanamaz yürume icin.8-9 aylikken belki.önundekilerle oynuyoruz ama.Kızlar nasıl bu
Ortasida paslanmis ben kullanmazdımKızlar bir defa kullandım altı böyle olmuş havuç haşlamıştım siz olsanız kullanır mısınız
Benimki donemiyor daha karinustu durmayida sevmiyor ama koltugu tutturuyorum bikac dk tutunuyor kendiKızlar bebekler ayakta ne zaman dik durabilecek
Öyle bir şey var sa ondan alırım kızımda yütğteç kullanmıştım oğlanda düşünmüyorumbunların masa şeklinde olanı var aynı zamamda o daha oyalayıcı. bunu kullanmaları 9.ayı buluyor geçebilir bile. çift fonksiyonlu alırsın ilk zaman aktivite masası şeklinde sonra yürüme arkadaşı olarak kullanabilirsin.
Yürümeyi teşvik etsin diye düşünmüştüm ama daha erken sanırım benimki daha dönemiyorBu bende var.Ama suan bizim bebekler bunu kullanamaz yürume icin.8-9 aylikken belki.önundekilerle oynuyoruz ama.
Daha da yeni ikea dan alan var mı acaba ordan mı sipariş etsem annem evinin orda biryerden almış adam paslanmaz demiş sonuç buOrtasida paslanmis ben kullanmazdım
HmmBenimki donemiyor daha karinustu durmayida sevmiyor ama koltugu tutturuyorum bikac dk tutunuyor kendi
Benimki karın üstü durup geri geri gidiyorBenimki donemiyor daha karinustu durmayida sevmiyor ama koltugu tutturuyorum bikac dk tutunuyor kendi