2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende prego hoppala var biraz kaba bisey kuzenimden getirdim geçici olarak ,gunde bi kac kez 15 20 dk koyuyorum canlı ders yaparken falan baya eğleniyor. 6.5 aylik 10 gündür kullanıyoruz erkek bebek.
Ya bende almayı düşünüyorum ama sanırım henüz erken 5.5 aylık ama gelmesi vs 6 olur güçlü bi çocuk çocuk rahat ederim diye düşünüyorm

Benim bebis döne döne gitmis abisinin boya kalemini almıs bir güzel yalamıs dudakları dili boyanmis hep😂 bisey olur mi kızlar ya mikrop kapar diye bir an panik oldum

Kızlar nasıl bu

Eklentiler

• 582BF22D-9339-41AC-A247-361ACA8E6AD2.png
    582BF22D-9339-41AC-A247-361ACA8E6AD2.png
    397,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar nasıl bu
Bunlar çok güzel ama bunu çocuklar hemen kullanamıyor. Bizde de araba şeklinde olanı var,kaldırınca böyle oluyor. Ilk kizim da kullanmıştık, ama onu 9. Aydan sonra biraz biraz kullanmaya başladı. Yürüteç te var bizde ama memlekette ,gidip alamadık daha. Olsa bugünlerde yavaş yavaş koyardım . 6 Ay i doldurduk.

Kızlar benim bebiş çok terliyor 🙁
Gece emzirmeye kaltığımda sırılsıklam çocuk hemen değişiyorum hayır sadece uzun kolllu çıt badiyle yatıyor bide normalde kilolu ama kilo veriyordur şuan😂

Kızlar bir defa kullandım altı böyle olmuş havuç haşlamıştım siz olsanız kullanır mısınız

Eklentiler

• 3781669F-F327-495A-91C3-9E5BD88DA6B7.jpeg
    3781669F-F327-495A-91C3-9E5BD88DA6B7.jpeg
    126,5 KB · Görüntüleme: 32
bunların masa şeklinde olanı var aynı zamamda o daha oyalayıcı. bunu kullanmaları 9.ayı buluyor geçebilir bile. çift fonksiyonlu alırsın ilk zaman aktivite masası şeklinde sonra yürüme arkadaşı olarak kullanabilirsin.
Öyle bir şey var sa ondan alırım kızımda yütğteç kullanmıştım oğlanda düşünmüyorum

Benimki donemiyor daha karinustu durmayida sevmiyor ama koltugu tutturuyorum bikac dk tutunuyor kendi
Hmm
Benimki donemiyor daha karinustu durmayida sevmiyor ama koltugu tutturuyorum bikac dk tutunuyor kendi
Benimki karın üstü durup geri geri gidiyor
Ama ayakta durma yok yıkılıyor birde oturmuyor hemen öne yıkılıyor
Birde benimki annnn diye ses çıkarıp sonra ne ile birleştirip resmen anne diyor
Tabi bilinçsiz ama çok hoş🙃

X