Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Evet canım ben de 37+0'm bugün. Doktor gün falan bişey söylemedi o zaman sana. Bana direk 25inden itibaren seç bi gün dedi 😄😄
Yok benimkisi kendi gelecegi tarihi bekliyor simdilik bir aksilik cıkmazsa. Ben de erken beklemiyorum acıkcası oyle bir his yok içimde aralıgın ilk günleri gibi hissediyorum niyeyse😊

Ben belden yaptırdım aslında uyuştu keserken hiç hissetmedim ama bebeği çıkarırken acı hissettim hemen anestezi uzmanına söyledim dedi bebişi gör ondan sonra uyutucam seni biraz zor dayandım o acıya ama bebişi gördüm sonra uyuttular genel anestezi verdiler şuan ilk zamana göre ağrım epey azaldı birkaç kerede yürüdüm tek başımada yürüdüm illaki acı oluyor ama dayanılmayacak değil
Acı değil de ben de cekiştirmelerini hissedip kötü olmuştum dikiş sırasında uyutmadılar beni allahtan heralde damardan sakinleştirici vermişlerdi. ameliyat olunca illa ki birseyler oluyor galiba ya😊 neyseki sonu güzel 😍 agrıların da hemencik gecsin inşallah

Goztepe de veni vidi de yaptirmistim doktorum cok iyiydi akindi adi ama soyadini hatirlamiyorum. Goz kurulugu degil de benim 2 gun cok agrim oldu ama bi arkadasimda orda yaptirdi o 2. Gun ayaktaydi . Kuzenimde yaptirdi dunya gozde oda asiri memnundu. En kotusu sey gozlerin daha da hassaslasiyor uzun sire yaz kis farketmez gunes gozlugu takman lazim disarda . Bide araba kullaniyosan bir sure aksamlari zor isiklar parliyor ama totale bakarsin asiri rahatlik 🤣
Bu konuyu ayrıca yaptıracağımda yazarım şuan sorularım aklıma gelmedi 🤣

perocuk35 perocuk35 Canim senin açlık ve tokluk kan şekeri seviyelerin hangi değerlerde seyrediyor? Son birkaç gündür benim tokluk iyi ama sabah açlık yüksek gidiyor 🙁 Doktor tekrar gelmene gerek yok demişti ama gideceğim galiba. Öncelikle bugün bir sabahtan akşama açlık tokluk 1-2 bakayım yine de.

Daha salı 34 olucam🥲 grubun en küçük bebeleri Orangegreysky Orangegreysky Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 bizde sanırım🥲

Benim de 10 aralık, korkuyorum iş yerinde doğurcam🥲 sen nasıl oldun sancın falan nasıl
IMG20241115101016.jpg

Yatış verdiler en az 48 saat🥹

Günaydın kızlar 😍
Benim yavrum bugün beni acıktığı için uyandırmış olabilir mi ya uyandığımda 36463737 gündür açmışım gibi hissediyorum 🤣🤣

Tamam dur bakalım hemen bir sonuca varma. Doktor ne diyor? Belki stresten, belki yorgunluktan oldu. Kayınvaliden geldi mi, geliyor mu? Eve dönünce de sakince dinlen bundan sonra madem.
Yatınca belki iyi gelir sana da strese girmişsindir ama girecek bi şey yok, beklese daha iyi tabii ama 34 de kötü bi hafta değil kilosu vs iyi dedi. Yine de yenidoğan ünitesine haber verdi arayıp

Tamam dur bakalım hemen bir sonuca varma. Doktor ne diyor? Belki stresten, belki yorgunluktan oldu. Kayınvaliden geldi mi, geliyor mu? Eve dönünce de sakince dinlen bundan sonra madem.
Kayınvalidem geleyim diyor da anneme de ameliyat demişler bi başına orada, bi ona mı gitse diye konuşuyoruz bakalım anam. Yatış sonrası sancılar azalırsa eve dönücez nasılsa şimdilik gelmelerine gerek yok

X