- 27 Aralık 2009
- 5.744
- 7.502
öğün olarak kademe kademe geçiceksin. şu an yiyorsa max yarım çay bardağı yeterli. bu miktar büyüdükçe artıyor. emzirme miktarın azalmasa da bebeklerimiz büyüdükçe emdikleri yetersiz kalıyor. şöyle ayarlayabilirsin mesela emzirdikten 1-1.5 saat sonra gıdasını verip üzerine ne zaman isterse emzirebilirsin. bu şekilde düzeni oluşur. verdiğim saat aralıklarında yemiyorsa aralığı uzatabilirsin. günde 3 öğünü geçirme şu an. sabah kahvaltı, öğlen çorba veya yoğurt akşam meyve veya yoğurt şeklinde gidebilirsin.muhallebi işine gelince ben kızımda tercih etmedim pek. ama gerekirse yatmadan kendin organik ürünlerle yapabilirsin.Sabah kalkinca emerse emziriyorum sonra 1/4 yumurta sarisi 1 mama kaş. Labne anne sutuyle kivam verip veriyorum.oglende tadim yaptigimiz sebzeleri pure yapiyorum ilk tadim yaptirdigimda sadece onu veriyorum ikinci gunde daha once tadim yaptirdigim seylerle karostiriyorum mesela bugun patates havvuc kabak brokoli karnibahara birazda sogan koyup buharda hasladim biraz zeytinyagi suzgecten gecirip verdim.max.9 mama kaş. Nekadar vermeliyim artik yemek istedigi kadar verebilirmiyim.sogani sarimsagi bu sekilde tatdiriyorum dogrumu yapiyorum.arada icine yulafda atiyorum 1 cay kaş.yatana kadarda toplamda 3 yada 4 kez emiyor sanirim.sizlerde böylemi.1 yaşa kadar anne sutu oncelik diger verdiklerimiz tadimlik olmali diyor nette.kafam karıştı benimya