Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bende de halsizlik baş dönmesi ve çarpıntı başladı. Son günlerin getirdikleri galiba bende 36. Haftadayım
Bende de iki haftadır var aynıları ve şeker tansiyon düşmesi de başladı. Aldığım kalori yetmiyormuş hem bebişe hem bana. Ama bebiş önde olduğu için de çok da arttırma kaloriyi dedi doktorum. Ben de canım nasıl isterse öyle takılıyorum açıkcası.

Bende de iki haftadır var aynıları ve şeker tansiyon düşmesi de başladı. Aldığım kalori yetmiyormuş hem bebişe hem bana. Ama bebiş önde olduğu için de çok da arttırma kaloriyi dedi doktorum. Ben de canım nasıl isterse öyle takılıyorum açıkcası.
Zor Allah yardımcımız olsun kaburga kemiğim sırtım mahvetti beni hangi birini sayalım 😅

Seker dusuklugunuz kac çıkıyor? Bir de yemekten kac saat sonra düşüyor? Benim de bu hafta yemekten 2 saat sonra 60larda çıktı bir iki kere

Gribim napsak mı? 🤬🤬🤬 Herkes akıl tutulması mı yaşıyor nedir böyle bir soruyu içinden bile sormaması lazım. Yeni doğum yapan, ameliyat olan insanı görüp ne yapacak insanlar ben hiç anlamıyorum, çatlıyorsan aç görüntülü konuş.

Kalabalığa ne sen gir, ne de bebeğini sok canım. Büyük çocuğumun okulu için aile hekiminden belge almamız gerekiyordu. Doktor burnu akanlarin yarısı covid dikkat et dedi. Kusura bakan baksın, gerekirse ailen de geleni geri çevirsin.
Yoook girmem bebeğimi de sokmam dedim eşime de anneme de . Allah korusun ya şuan bi öksürmek bile dikişlerimi mahvediyor . Bebeğime kavuşunca da hastalık kaptıramam . Kızan kızsın üzülen üzülsün

İsimlerinizi tahtaya yazdım kızlar, pazar akşamı yoklama yapıcam 😅 bitirelim şu çantaları artık :KK73:
Ben herrr şeyi hazırlayıp bir çekmeceye yerleştirdim valiz boş köşede bekliyor. Salak saçma totemlerim vardır benim işte tam 00 veya 15 geçe veya 30 geçe yapmam lazım bir şeyi gibi gibi bir sürü örnek sıralayabilirim. Şimdi de valizi ne zaman tamam deyip köşeye koysam 3 gün sonra doğururmuşum gibi hissediyorum 😬😬 o yüzden 37 haftam bitince içine yerleştireyim diyorum 😂😂

Ben herrr şeyi hazırlayıp bir çekmeceye yerleştirdim valiz boş köşede bekliyor. Salak saçma totemlerim vardır benim işte tam 00 veya 15 geçe veya 30 geçe yapmam lazım bir şeyi gibi gibi bir sürü örnek sıralayabilirim. Şimdi de valizi ne zaman tamam deyip köşeye koysam 3 gün sonra doğururmuşum gibi hissediyorum 😬😬 o yüzden 37 haftam bitince içine yerleştireyim diyorum 😂😂
Gene hazırlamışsın kuzum, bi valize koymak kalmış, buna şükür👏🏼👏🏼👏🏼.. Ben en son biberon, emzik, kaşık biberon, pompayı falan yıkadım. Onları yerleştiricem. Giysiler hazır. Bir kaç ufak eksik kaldı, inşallah bitecek bu hafta sonu 💪🏼

Hem şaşırdım hem gülümsedim okurken 😅 ama hissediyor da olabilirsin bir şey diyemeyecegim 🤣

Ayyy bu telefondan kullanmak ne kadar zor bu siteyi :KK43: hepinizin mesajlarını okuyorum cevap veremediğim olursa bilin ki becerememişimdir ❤️

Bu arada sütüm artmaya başladııı . Azimle 2 saatte bir sağıyorum. Bir tavsiye ile geldim . Bebebao muydu bu eller serbest bende ondan var . Takıyorum unutuyorum büyük rahatlık oldu benim için . Kablolu olsa bu kadar istikrarlı sağamayabilirdim. Keşke iki tane alsaydım diyorum 🥳

Kızlar bu arada magnezyum kasilmalari engellemiyormus. Kasilmalari hissetmeyi engelleyebiliyormus. O yüzden bazı doktorlar son haftalarda kesiyormus
Ben doktora sordum kim uyduruyor bunları diye beni tersledi. Ama bence de bişeyleri engelliyor. İç rahat ol sorun olmaz rahatlatır seni dedi. Belki de doğum sancı kasılmalarını hissetmeyi engellemiyor diye çok şeyetmedi bilemedim. Bazen bacak ağrımı geçirmiyor baktığında kasılmamı hissettirir illaki de diyorum aslında

Ayyy bu telefondan kullanmak ne kadar zor bu siteyi :KK43: hepinizin mesajlarını okuyorum cevap veremediğim olursa bilin ki becerememişimdir ❤️

Bu arada sütüm artmaya başladııı . Azimle 2 saatte bir sağıyorum. Bir tavsiye ile geldim . Bebebao muydu bu eller serbest bende ondan var . Takıyorum unutuyorum büyük rahatlık oldu benim için . Kablolu olsa bu kadar istikrarlı sağamayabilirdim. Keşke iki tane alsaydım diyorum 🥳
Maşallah maşallah Allah arttırsın 🧿🧿 Emzirme yastığına sence hastanede gerek var mı kuzum? Ben de en son kabloluma ek bebebao aldım, iyiki almışım o zaman

Gene hazırlamışsın kuzum, bi valize koymak kalmış, buna şükür👏🏼👏🏼👏🏼.. Ben en son biberon, emzik, kaşık biberon, pompayı falan yıkadım. Onları yerleştiricem. Giysiler hazır. Bir kaç ufak eksik kaldı, inşallah bitecek bu hafta sonu 💪🏼
Ben kaşık biberon almamıştım daha ya biberon aldım ama yıkamamıştım onu da püh

Merhabalar, biz babylife ile anlaştık ve bu anlaşmadan oldukça memnunum. Hatırlar mısınız eskiden haberlerde, filmlerde çocuğunun hastalığı için ona kardeş yapan aileler olurdu. Bence tamamen aynı mantıkla yapılsn bir işlem. Söylediğiniz gibi her zaman kaliteli olmuyor, bazen bakteri oluyor, bazen istedikleri çoğalma yaşanmıyor.. gibi gibi sorunlar oluyor o zaman da zaten bir ücret ödemiyorsunuz. Ben bunun yapılması gereken bir işlem olduğuna inanıyorum aynı iş yerinde çalışan kadın 10. Yıl saklatma yapıyor babylife da onunla beraber tanıştım bu şirketle. Arayarak tüm sorularınızı sorabilirsiniz beni çok rahatlatmıştı görüştüğüm kişi
Ne kadara anlaştınız peki herkese sabit fiyat mı acaba? Ben de araştırdığımda genelde onları duydum. Teknoloji yönünden baya iyi aletleri varmış. Elektrik kesintisi vs durumlarındaki planları da baya iyiydi. İzmir merkezli orada çok elektrik kesilir onlar önemliydi benim için. Kite para ödeyip sonrasında yıllık ödeme falan mı yapılıyor? Bir de süre olarak genelde 12 yılmış. 12den sonra çok da işe yaramıyormuş diye okudum. Sonrasında gerçi genel herkesin kullanıma açılıp para ödemeyi de bırakabiliyormuşuz. Orası da kapsıyorsa bunları ne olur ne olmaz saklanabilir. Bir de bazıları hastalık skalasının aslında çok az olduğunu da yazmış. Çoğu hastalıkta zaten kullanılmıyormuş falan. Ay kafam hala çok karışık 🥲

Maşallah maşallah Allah arttırsın 🧿🧿 Emzirme yastığına sence hastanede gerek var mı kuzum? Ben de en son kabloluma ek bebebao aldım, iyiki almışım o zaman
Evet iyiki almışsın canım . Ben eğer planlı gitseydim ve Küvöze girmeseydi kesin götürecektim emzirme yastığını . Ama ben emziremedim hiç maalesef . Bence kesin götürün . Zaten çok sancılı oluyor bebeği en rahat nasıl tutabilirseniz o kar oluyor . Kuzenim götürmüştü rahat etmişti

Biz kayınvalidemi çağırıcaz canımlar ya. Çünkü biz hadi doğuma alıyolar dediklerinde çağırırsak yol 3-4 saat, direkt buraya gelirler, e ev o halde kalacak. Erken gelseler yine iyi. Oldu da doğum olmadı her türlü benim ihtiyacımın olduğu evredeyiz yine kalır kayınvalidem. Ne diyosunuz
Mantıklı diyorum. Annennin ameliyatı ne zaman?

X