Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Millet hep konuşuyor ki zaten , ne yapsan konuşuyor . Yapmadığını bile konuşuyor . Destek olmaya gelince kimseden ses yok ama . Eve geldim dün evde 20 kişi vardı güya beni görmeye geldiler elleri bomboş . Annem çay börek bişiler yaptı yediler gittiler . Aaa sütün gelmedi mi ?? Ay çocuk gerçekten iyi mi??? Güle güle deme sütün kesilir. Daha neler neler . Ona kızıyorum zaten BANANEEE MİLLETTEN. Bu çocuğun ağrısını sancısını ben çektim sizce benden daha fazla üzülüyor olabilir misiniz ? Ah neyse dolmuşum ben daha oysa 5 gündür lohusayım ☺️🥹
Böyleleri gelmese keşke ya. Çay börek yemeye gelmeyin abi. He sütüm geldi napcan napcan ya. Çocuğum iyi ama sizi kandırıyom he. Ay deli ederler insanı ya. Kimse memnun olmuyor bacım bari sen kendini memnun et. En azından ben mutluyum dersin bari temennimiz bu olur

Kız yoook dkfk

Evet cano bebek tepki vermeye başlamış sancılara. O yüzden söyledi doktor bence, sabahkilerde sancı da olsa bebeğin kalp atışları 150-160'tı. 100-110 arası gidip geliyor şimdi sancı zamanı
Kız yoook dkfk

Evet cano bebek tepki vermeye başlamış sancılara. O yüzden söyledi doktor bence, sabahkilerde sancı da olsa bebeğin kalp atışları 150-160'tı. 100-110 arası gidip geliyor şimdi sancı zamanı
Açılma yok sancı var haftan için daha var 35 miydi senin şimdi korkma hastanede olman zaten çok iyi ❤

Düzenli evet, belim kopuyor çok uyuyamadım uykum da çok var ama denicem şimdi
Ay anam ben heyecanlandım senin için simdi, zaten bugün sabahtan beri kendi dogum anımı kafamda düşünüp düşünüp senaryolastırıp heyecan yapıyodum. Boşa heyecan yapmıyım sana yapim bari ☺️☺️
Yine de du bakalım sabah ola hayrola

Millet hep konuşuyor ki zaten , ne yapsan konuşuyor . Yapmadığını bile konuşuyor . Destek olmaya gelince kimseden ses yok ama . Eve geldim dün evde 20 kişi vardı güya beni görmeye geldiler elleri bomboş . Annem çay börek bişiler yaptı yediler gittiler . Aaa sütün gelmedi mi ?? Ay çocuk gerçekten iyi mi??? Güle güle deme sütün kesilir. Daha neler neler . Ona kızıyorum zaten BANANEEE MİLLETTEN. Bu çocuğun ağrısını sancısını ben çektim sizce benden daha fazla üzülüyor olabilir misiniz ? Ah neyse dolmuşum ben daha oysa 5 gündür lohusayım ☺️🥹
Ya yat dinlen çıkma odandan biri gelirse alma çat kapı gelene git uyu sen niye takıyorsun kafana gelip kovarım bak herkesi 😒😒

Ayyy en sevmedigim . Ne isiniz var canim daha karga mokunu yemeden. Ben kendime geleyim sonra gelin ama millete gezme olsun, yeme icme olsun . Lohusanin 3 u 5 i mi olur kuzum . Gerekirse lafini soyle cekinme kimse de umrunda olmasin cekirdek ailen disinda

Kızlar bu arada magnezyum kasilmalari engellemiyormus. Kasilmalari hissetmeyi engelleyebiliyormus. O yüzden bazı doktorlar son haftalarda kesiyormus
38de bırakcaz dedi bana da benim daktır. Benim bgn bitti magnezyumum yenisini getirmeyi unuttum zaten 37+2 yim içmicem ben de artık. 16 haftadan beri bilfiil içiyodum

2 haftadır kilomda milim oynama yoktu. Bu sabah doktor kontrolünden önce bi tartıldım 2 kilo almışım. Nasıl ya nasıl 🥲🥲 doktor diyor 2 haftada 2 kilo ddjdjdj inandıramadım 2 haftadır oynama olmadığına. Neyseki bebiş de 35 haftada 2500 olmuş. En azından o da kilo alıyor 😁😁 dün sancım var gibi desem de nstye sokmadı karnın normal dedi geçti. Bu arada kordon kanı saklanmasını sordum 3 firma broşürü verdi. Napsak saklattırsak mı bu kanları çok kararsız kaldım. Gerçi kan alındığında illaki saklanıyor gibi bişey yokmuş bazen kaliteli kan olmuyormuş saklamıyorlarmış. Bir de kordonla birlikte saklamak daha iyi oluyormuş falan filan
Merhabalar, biz babylife ile anlaştık ve bu anlaşmadan oldukça memnunum. Hatırlar mısınız eskiden haberlerde, filmlerde çocuğunun hastalığı için ona kardeş yapan aileler olurdu. Bence tamamen aynı mantıkla yapılsn bir işlem. Söylediğiniz gibi her zaman kaliteli olmuyor, bazen bakteri oluyor, bazen istedikleri çoğalma yaşanmıyor.. gibi gibi sorunlar oluyor o zaman da zaten bir ücret ödemiyorsunuz. Ben bunun yapılması gereken bir işlem olduğuna inanıyorum aynı iş yerinde çalışan kadın 10. Yıl saklatma yapıyor babylife da onunla beraber tanıştım bu şirketle. Arayarak tüm sorularınızı sorabilirsiniz beni çok rahatlatmıştı görüştüğüm kişi

Dediğin doğru hastalık kaynıyor ortalık . Bugün arkadaşım akşama geleceğim ama gribim napsak dedi . Dedim valla kardeşim gelme . Hastalık şuan en son isteyeceğim şey . Hayır demeyi böyle böyle öğreneceğim . Bebek geldiğinde de kendi yatağında olacak kalabalığa getiremem el kadar bebeyi . Kimse kusura bakmasın
Gribim napsak derken🤣 gel anacim parti yapalim deseydin . Bunu bu sekilde soylemesi bile asiri sacma . Ya ben hastayim iyileseyim gelirim demesi gerekyor ayy insanlardan biyle boyle nefret ediyorum 🤣

X