2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Belkide suyun içine şampuan dönmedim ama kafasına döküyoruz ya ordan mi geçti ay görmeniz lazım karnı liklik yada usuttum gaz bu çocuğu mahvediyor çok mu hassas
Yani bazı bebekler neden hiç etkilenmiyor
Düşünun hiçbir mamayı da haznedemedi
Kacaydir ne çekiyorum
Mama olmadan anne sütünü hazmedemiuir yediğim hersey dokundu
Bu kadar hassas olmasının nedeni ne
Erken doğum vs de değil
Çok zor bebek
Ben yine diyorum bi çocuk alerji ve immünoloji uzmanına git normal çocuk doktoruna değil bebegin sindirim sıkıntısı olduğu için karnı guruldar su yutmaktan karin guruldamaz
Alerjisi değerlendirilip varsa sıkıntı senin de diyet yapman lazım bebeğinde alerji maması yemesi lazım

Ben yine diyorum bi çocuk alerji ve immünoloji uzmanına git normal çocuk doktoruna değil bebegin sindirim sıkıntısı olduğu için karnı guruldar su yutmaktan karin guruldamaz
Alerjisi değerlendirilip varsa sıkıntı senin de diyet yapman lazım bebeğinde alerji maması yemesi lazım
Şuan alerji maması yiyor cnm bunla yapiyo kakayi yoksa yapamiyordu hatta doktor rapor çıkarttı mamalar bedava geliyor
Banada diyet verdi suturunleri ve paketli gıdalardan uzak duracam

Şuan alerji maması yiyor cnm bunla yapiyo kakayi yoksa yapamiyordu hatta doktor rapor çıkarttı mamalar bedava geliyor
Banada diyet verdi suturunleri ve paketli gıdalardan uzak duracam
Ay evet sonradan okudum tamam canım iyi olmuş ne çekti çocuk 6 7 8 aya normale dönüyormuş bağırsak tepkili alerjik bebekler en kısa sürede geçer inşallah bende süt diyeti yaparak emziriyorum anlamıyorum da ise yarıyor mu ama yapıyorum

Ay
Ay evet sonradan okudum tamam canım iyi olmuş ne çekti çocuk 6 7 8 aya normale dönüyormuş bağırsak tepkili alerjik bebekler en kısa sürede geçer inşallah bende süt diyeti yaparak emziriyorum anlamıyorum da ise yarıyor mu ama yapıyorum
Evt bağırsak sindiremyir tek o verdiği mamayi sindiriyior çok zor valal bende ne yesem bebeğe geçti

Kızlar yardım lütfen. Bebeğim son zamanlar sankş doymuyor. Mememden ayrılınca ağlıyor genelde üstüne mama veriyorum onu da içiyor acaba sütüm yetmiyor mu ki? Ne yapmalıyım makina alıp sağıp kontrol mü etsem. Hangi makinayı alayım almam gerekirse? Mamsel süt arttırıcı çay ve solgar içiyorum düzenli daha ne yapabilirim bilmiyorum.

Kızlar yardım lütfen. Bebeğim son zamanlar sankş doymuyor. Mememden ayrılınca ağlıyor genelde üstüne mama veriyorum onu da içiyor acaba sütüm yetmiyor mu ki? Ne yapmalıyım makina alıp sağıp kontrol mü etsem. Hangi makinayı alayım almam gerekirse? Mamsel süt arttırıcı çay ve solgar içiyorum düzenli daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Canim günde ne kadar mama veriyorsun toplamda ? Daha önce mama veriyor muydun? Sütünü kontrol edebilirsin ama aglamasindan anlarsin açlıktan mi ağlıyor acaba ?

SSağol cnm
Altında zıbın üstüne eşofman takımı tarzı birşey giydiriyorum yelekde var ayağına çorap üstü patik giyiyor.
Sanırım yediklerin dokunuyor doktor süt ürünlerinden paket ürünlerinden uzak dur dedi
Mesela gece uykusu yine iyi şükür dört saat vs uyuyor sıkıntı gündüz de
Benim sutum yetersiz mecbur mama veriyorum bu verdiği mama diyet mama imis.
Yer yemez ishal .
Ama rahatlıyor
Yıkanınca sorun oldu ağzına su yada şampuan kaçtı sanırım karnı liklikti
Peki bebek onlari giyinirken sen ne giyiniyorsun cok kalin geldi bana bebeğin kiyafetleri ev o kadar soğuk mu gerçekten sıcaktan bunaliyor olabilir mi ? Sen sut artırmak için biseyler yapiyo musun bol su ic mesela ve revani gibi irmikli şireli biseyler ,tahin ,helva, dereotu ,yulaf. Sık sık sagmak ve tek gogusten emzirmek sutu artırıyor.
Bonyoda benimki de su yalar qma oyle bi sorun yasamadik simdiye kadar. Mamayi bekletmiyosun de mi yapar yapmaz vermelisin kaynamış ılımış suyla olmali. Kasikla karistiracaksin bi de once suyu koy mesela 60 ml suyu koy üstüne mama once mamayi koyup 60 a tamamlayınca suyu az oluyor 5 10 ml

Peki bebek onlari giyinirken sen ne giyiniyorsun cok kalin geldi bana bebeğin kiyafetleri ev o kadar soğuk mu gerçekten sıcaktan bunaliyor olabilir mi ? Sen sut artırmak için biseyler yapiyo musun bol su ic mesela ve revani gibi irmikli şireli biseyler ,tahin ,helva, dereotu ,yulaf. Sık sık sagmak ve tek gogusten emzirmek sutu artırıyor.
Bonyoda benimki de su yalar qma oyle bi sorun yasamadik simdiye kadar. Mamayi bekletmiyosun de mi yapar yapmaz vermelisin kaynamış ılımış suyla olmali. Kasikla karistiracaksin bi de once suyu koy mesela 60 ml suyu koy üstüne mama once mamayi koyup 60 a tamamlayınca suyu az oluyor 5 10 ml
Kalın değil ustundekiler hafif şeyler
Valal yediğim her tatili şeyden sonra ağlıyor mecbur tatlıyı kestim
Sutum olsada doymuyor mamaya alsiti mamasiz Durmaz
Doktor da bu obur Bebek dedi
Mamayi öyle yapıyorum suanki mama sindirmi sağlıyor
Bugün iyidi bakalim

Canim günde ne kadar mama veriyorsun toplamda ? Daha önce mama veriyor muydun? Sütünü kontrol edebilirsin ama aglamasindan anlarsin açlıktan mi ağlıyor acaba ?
Bir kere 120 cclik veriyorum. Daha önce de çok nadir huysuz olduğunda 90lık veriyordum atak zamanlarında memeyi istemediği huysuz dönemlerinde. Yani her zaman değil günde bir ya da iki kere ağlıyor memeden sonra huysuzluk yapıyor.az önce de yarım saat meme emdi yatırdım ağlamaya başladı sonra sallayınca uykuya daldı acaba uyku için mi ağlıyor ki ben mi takıntı yaptım anlamadım cidden.

Yan etkisi genelde kan gelebiliyormus mukus ishal gbi etkisi olabiliyormus huzursuzluk her asidan sonra olabiliyor zaten canım ya ne biliyim bende korkuyorum benimde diyerin 25.günü falan hafif mukus birde cıvık kakası öyle
Çok gıcık oldum doktora ya alerji süphesi var bizimkinde ama hiç öyle aşıyla ilgili birşeyden bahsetmedi. Aşıdan beri gazı falan arttı ama onla mı alakalı bilmiyorum. Bugün öyle bir kaka yaptı ki göbek deliğinin üstüne kadar taştı 😣
Ben sağlık ocağındaki hemşiremden çok memnunum ama doktor tırt
Geçen gittiğinde vitamin istedim devlet ödemiyor diye yazmadı kızıma geçen sene o yaş grubuna verilmemesi gereken şurup verdi hiç sormadım n bile bakarmışsınız diye
Boşver o zaman canım demek ki çok vurdumduymaz birisi. Bizimki iyi Allah'tan
Bizimde biraz alerjik bünyemiz bizim doktorumuz yaptırmadı canım rota.
Çok üzüldüm ben burda duydum bunu 😣 alerji şüphesi var ama bişey demeden yaptı bizim doktor... Aşıdan beri huzursuz gazlı

Tek göğüsten emzirmek mi sütü artırıyor? Ben de iki göğüsten olunca artar diye biliyordum. Hani çocuğu ikisi doyurunca beyin daha fazla süt salgılar mantığında .Kızım tek emince korkuyordum.

Kalın değil ustundekiler hafif şeyler
Valal yediğim her tatili şeyden sonra ağlıyor mecbur tatlıyı kestim
Sutum olsada doymuyor mamaya alsiti mamasiz Durmaz
Doktor da bu obur Bebek dedi
Mamayi öyle yapıyorum suanki mama sindirmi sağlıyor
Bugün iyidi bakalim
Şuan kaç kg bebeginiz

Bende aynı diyetteyim resmen yicek bişe bulamıorum🤦🏻‍♀️ Çokda zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorm
Bende diyetteyim ve canim cok tatlı istiyir özellikle sütlac off zor gercekten ya
Çok gıcık oldum doktora ya alerji süphesi var bizimkinde ama hiç öyle aşıyla ilgili birşeyden bahsetmedi. Aşıdan beri gazı falan arttı ama onla mı alakalı bilmiyorum. Bugün öyle bir kaka yaptı ki göbek deliğinin üstüne kadar taştı 😣

Boşver o zaman canım demek ki çok vurdumduymaz birisi. Bizimki iyi Allah'tan

Çok üzüldüm ben burda duydum bunu 😣 alerji şüphesi var ama bişey demeden yaptı bizim doktor... Aşıdan beri huzursuz gazlı
evet canım gaz yapabiliyormus.bizim doktorda bisey olmaz yapalım diyor ama bende kararsız kaldim ya yaptirmasam rota vürisunden yatan cok dedi doktor facebooktakilerde yaptirmayin diyor bilemedim

Bir kere 120 cclik veriyorum. Daha önce de çok nadir huysuz olduğunda 90lık veriyordum atak zamanlarında memeyi istemediği huysuz dönemlerinde. Yani her zaman değil günde bir ya da iki kere ağlıyor memeden sonra huysuzluk yapıyor.az önce de yarım saat meme emdi yatırdım ağlamaya başladı sonra sallayınca uykuya daldı acaba uyku için mi ağlıyor ki ben mi takıntı yaptım anlamadım cidden.
Dediğin gibi atak zamanlarında da olabilir canim, bazen huysuz olabiliyorlar. Verdiğin miktar çok değilmiş . Ben de baştan beri mama destekli gidiyoruz. Gün-de 200-250 cc arasi iciyor mama.

X