2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sılıkon uc sert degılmı birde gogus ucuma ulasabılırmı o sekılde bılemedım nasıl vakumlıcak gelıcek benımki bılmıyorum ya cok vakumlu cekemıyor birde buaralar bıberonla agzında oynuyor hıc ıcmıyor agzı sulu sulu dıslerımı gelıyor ıstahsız asırı
Benim meme ucu yaram geçmedi bi memede silikon uç kullanıyorm azıcık çekse geliyor hemen cok rahat birşey bence dene

Kozlar saçlarım oluk oluk dokuluyor.. eşimle şoklardayız her taramamda banyoda tokamda hep saç.. ne yapmak lazım hangi vitamınler hangi sampuanlar fayda eder sizler ne durumdasınjz
Bende ayni durumdayum cnm.kel kalmama ramak.kaldi ben birsey kullanmiyorum simdi sut arttiran vitamin var ona basliycam sac dokulmesine de iyj geldigi yaziyordu yorumlarda

Kızlar birde mochi diye bir ürün var ? Sütünü sağarak veren annelerden kullanan varmı gerçekten makıneden daha mı iyi ? Trendyol yorumları cok iyi
Cok sutu olanlarda kolaylik oluyor cnm makine daha verimli ona gore

Kızlar birde mochi diye bir ürün var ? Sütünü sağarak veren annelerden kullanan varmı gerçekten makıneden daha mı iyi ? Trendyol yorumları cok iyi
Mochi için kk da genelde sahte hesaplar olumlu yorum yapmış, urun inceleme başlığında. Bende yorumlara güvenip aldim ama sonuç hüsran. 1 poset sut koymak için her emzirmede takarak 2 gun boyunca sağım yapmak gerekiyor. Elektrikli ile bir gogusten tek seferde alıyorum ayni sutu. Ama ise yarasa ya da becerebilsem harika olurdu.

Kızlar iyi akşamlar
Dün rota ve bexsero aşılarımızı olduk. Oğlum dünden beri çok huzursuz fitilde verdim ama sizde de böyle oldu mu oğluma ağır mı geldi ikisi acaba 😔
Geçmiş olsun canım Bexsero ağırmış biraz bize yan etkisi uyku hali halsizlik olmuştu bide ateş-i 37.3 en yüksek oldu hiçbişey vermedim ama dr eve gidince calpol veya fitil ver demişti çıkmayınca vermedim boşa. 3 gün sürebiliyormuş endişelenme ateşini sık takip edersin inş rahat atlatırsınız

Kozlar saçlarım oluk oluk dokuluyor.. eşimle şoklardayız her taramamda banyoda tokamda hep saç.. ne yapmak lazım hangi vitamınler hangi sampuanlar fayda eder sizler ne durumdasınjz
Ben zigavus sarımsaklı şampuan aldım kullanıyorum vitaminlere geçmedim henüz

günaydın herkese

saç dökülmesi ben de vitaminlere rağmen yaşıyorum maalesef. çinko ve demir eksikliği en fazla tetikleyenmiş. ben biraz kestirdim o rahatlattı az da olsa.

kehribar konuşulmuş ben çok güvenmiyorum o tarz şeylere.

mochi ile alakalı defalarca yazdım.benim elim kolum oldu. onun sayesinde stoğum var. ama elektrikli kadar çekmiyor.

Kızlar günaydın 😍 bebeklerinize su veriyor musunuz artık biz birkaç gün sonra 4 aylık olacağız ben çay kaşığıyla iki defa veriyorum daha çok istiyor .bide rahatlatıyor sanki midesini gaz sancısı azaldı gibi .ama hala gazı devam ediyor . Probiyotik veriyorum onuda alınca kusuyor kesmeli miyim bilemedim .kızım artık sesler çıkarıyor taklit ediyor beni au diyorum oda diyor 🥰

Kızlar günaydın 😍 bebeklerinize su veriyor musunuz artık biz birkaç gün sonra 4 aylık olacağız ben çay kaşığıyla iki defa veriyorum daha çok istiyor .bide rahatlatıyor sanki midesini gaz sancısı azaldı gibi .ama hala gazı devam ediyor . Probiyotik veriyorum onuda alınca kusuyor kesmeli miyim bilemedim .kızım artık sesler çıkarıyor taklit ediyor beni au diyorum oda diyor 🥰
Maşallah canım benim benimki bir aydır sesler çıkarıyor çığlık bile atıyor 😆

Şu diş olayı çok yoruyor beni sürekli agzında salyası akıyor uyku düzenide bozuldu. 😣
Bizimkininde eli sürekli ağzında sürekli salya akıyor ama doktor diş belirtisi yok dedi ağzına baktı diş etlerine falan ama diş değil dedi
Ben de sürekli multivitamin d vitamini kullandım minerale falan çok dikkat ettim bir dönem çok artmıştı şimdi azalmaya başladı normale dönüyor danırım

Kızlar uzun bir süreden sonra merhaba benim kız 2 ay 11 günlük oldu şükür.. Geçen hafta aşısına götürdüm boy 62 cm kilo 5.600 gram 3.500 kg doğdu kuzum ama etrafımdakiler bana sürekli kızın zayıf diyor ya kafayı yiyecem sizcede çok normal değil mi kendimi eksik hissettiriyolar bana kızımın aşırı gazı var zincoyla ayakta duruyoruz resmen bazen çok ememiyor yani eksik hissetmekten yoruldum boyu uzun maşallah kızımın diyorum. Çocuğu büyütene kadar keşke kimse etrafımızda olmasa bıktım yeminle

Kızlar 12. hafta büyüme atağını atlatanlar nasıl geçirdi bebeğiniz? Dünden beri doymak bilmiyor gibi sürekli emmek istiyor doymuyor diye iyice kendime sütüme güvenim azaldı böyle yaşayan oldu mu?
Iyi takıp ediyorsunuz atak haftalarını vs benim 2 gün iyi bir gün huzursuz hiç takip edemiyorum biz galiba 13 haftalık olduk hiç dikkat etmiyorum ben hangi hafta ne durumda cocuk

Kızlar uzun bir süreden sonra merhaba benim kız 2 ay 11 günlük oldu şükür.. Geçen hafta aşısına götürdüm boy 62 cm kilo 5.600 gram 3.500 kg doğdu kuzum ama etrafımdakiler bana sürekli kızın zayıf diyor ya kafayı yiyecem sizcede çok normal değil mi kendimi eksik hissettiriyolar bana kızımın aşırı gazı var zincoyla ayakta duruyoruz resmen bazen çok ememiyor yani eksik hissetmekten yoruldum boyu uzun maşallah kızımın diyorum. Çocuğu büyütene kadar keşke kimse etrafımızda olmasa bıktım yeminle
Çok iyi gelişimi kimseyi dinleme 1 er kilo almış işte daha ne boyu da cok güzel uzamış

Kızlar imreniyorum sizlere maşallah 🧿 bezlerde 3-4 geçen olmuş hep ben bu ay daha 2ye yeni geçtim 😞 3065 doğdu yarın 3 ay bitiyor ve 4836 gr 😞 sadece anne sütü veriyorum ve sütüm öyle çok değil kendimi suçlu hissediyorum 😭
Artık mamaya başla istersen canım boyu nasıl bebişin

Kızlar vitabiotics in osteocare ini kullanin 1 tel saçım dökülmedi

Eklentiler

• 1612789055193779936063387928602.jpg
    1612789055193779936063387928602.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 34
Cnm bence cok iyi benimki 3.ayinda 6kg du ama seninkinin boyu uzun geldi bana belki ondan dolayi zayif gibi duruyordur ama ayina gore gayet iyi bence

X