Uyumuyorki cnm aha acile gittik lavman yapıldı geldik hep aynı hikâyeCanim bizim de aglama sorunumuz vardi hep gaz zannettik allahim ne masajlar kollarda gezdirmeye.. meğerse uyuyamadigi icin ağlıyormuş.. gun içinde mutlaka 1.5 _2 saate bir uyut ama nasil unutursan uyut.. ayakta sallama, memede uyutmq ne olursa olsun ve yarim saatten önce kalkarsa bor daha dene .. yorgunlukları aksam tavan yapıyor ondan da aflayabiliyorlar aynı da bi yeri açıyormuş gibi agliyor.. vi dene istersen. 2 saatten fazla ayakta kalmayacak şekilde ayarla mutlaka uyut
Maasallah cnm hangi hareket yapmış merak ettimKızlar benim uzun oğlumdan bahsedim biraz. 2 inci ayda 66 cm boyu doktorumuz boyunun üst sınırda olduğunu ve çok uzun boylu bir bebek olduğunu söyledi. Kilomuzda çok iyi şükür ve çok zeki oldugunu 5 aylık bebeğin yapamadığı hareketi yaptığını söyledi. Çok nadir görülen beyin gelişimiyle alakalı oldugunu söyledi.
En güzeli şimdi acilden geldim lavman yapıldı doktorumuz arandı ayni hikayefarabi bizim doktorumuz da. ben çok memnunum. çok ilaç meraklısı bir doktor değil. seviyorum ben
1 buçuk aylıkken karın üstü yatırdı doktoru o kafasını dik tutup sıçradı emeklemeye çalıştı tabiMaasallah cnm hangi hareket yapmış merak ettim
Neguzel maasallah cnm benimki de boylu olck sanırım iki aylıkken boyu 64idi1 buçuk aylıkken karın üstü yatırdı doktoru o kafasını dik tutup sıçradı emeklemeye çalıştı tabi
Maşallah tosuncuk Allah nazardan saklasın7.5 lg 61cm tam 23ocak ölçümümüz. 87günlüktü
Çok güzel maşallah bizde 2 yada 3 ünde tartılacağız insallahBende iki tane olunca zorlanıyorum birazçok zormuş gerçekten birde seninkiler 3 tane düşün. Süt durumum çok iyi bebege yetiyor fazla bile şükür kilo alımıda çok iyi 2 inci ayda 6 kiloydu sen nasılsın bebişin nasıl
Masallah canim benimBenim kiz bebek 59cm kilo 6kg
çok zor ama bu durum normal mi cidden bakılsa iyi olur. maflor kullnmışmıydın? bir de hala humana mı kullanıyorsun? su veriyormusumEn güzeli şimdi acilden geldim lavman yapıldı doktorumuz arandı ayni hikaye
Bu çocuk sicamaiyir ama neden
Sicamayan her çocuk bu kadar ağlar mi
Aha sabahtan beri ağladı
Acildeki neden geldin diyor
Sanki gezmeye geldim delirttilrr beni elbirliyle
Yoruldmya aha lavman yapildi sizdi zorla
Bukadar ağlamak normal mi
Maflor kullaniyorum humana degsitirdim Aptamil verdi doktor bebelac gold ikisini kullandim suda veriyorum ama kaka yokçok zor ama bu durum normal mi cidden bakılsa iyi olur. maflor kullnmışmıydın? bir de hala humana mı kullanıyorsun? su veriyormusum
Maşallah canımNeguzel maasallah cnm benimki de boylu olck sanırım iki aylıkken boyu 64idi
Canm ben de mochiyi senden duyup aldım ilk başta beceremiyordum şimdi çok memnunum göğsüm sütten nemlenince istediğim gibi çekmiyormuş şimdi kurulayıp sağınca cok güzel çıkartıyor,akşam uykusunun ilk partı biraz uzun sürüyor üç saat falan, süt birikiyor o kalkmadan mochiyle iki göğüsten 75-75 topluyorum toplam 150, kalanları emziriyorum yağlı kısımları. Gün içinde ve gece ilerleyen saatlerde ön sütü sulu kısmı almasına da özen gösteriyorum. Sağmamaya çalısıyorumvakum kısmını dışa çevirip göğüs ucumu ortalayıp sıkıyorum ben. o şekilde kolay oluyor. ama mochi elektrikli kadar sağamıyor ona çok eminim
Maalesef memede ya da kucakta gezerken dalabiliyor. Desteksiz uykuya geçişi çözemedik henüzNasıl uyutuyorsunuz yönteminiz nedir
Canım istiyorsan bir doktorunu degiş daha iyi tahliler yapılsın belki farklı bir sorunu vardır.En güzeli şimdi acilden geldim lavman yapıldı doktorumuz arandı ayni hikaye
Bu çocuk sicamaiyir ama neden
Sicamayan her çocuk bu kadar ağlar mi
Aha sabahtan beri ağladı
Acildeki neden geldin diyor
Sanki gezmeye geldim delirttilrr beni elbirliyle
Yoruldmya aha lavman yapildi sizdi zorla
Bukadar ağlamak normal mi
Bu konuda sana katılıyorum bizim oğlanda kolik ama uyutmaya çabaladıgımdan beri sanki delirmeleri azaldı gene ağlıyor amaCanim bizim de aglama sorunumuz vardi hep gaz zannettik allahim ne masajlar kollarda gezdirmeye.. meğerse uyuyamadigi icin ağlıyormuş.. gun içinde mutlaka 1.5 _2 saate bir uyut ama nasil unutursan uyut.. ayakta sallama, memede uyutmq ne olursa olsun ve yarim saatten önce kalkarsa bor daha dene .. yorgunlukları aksam tavan yapıyor ondan da aflayabiliyorlar aynı da bi yeri açıyormuş gibi agliyor.. vi dene istersen. 2 saatten fazla ayakta kalmayacak şekilde ayarla mutlaka uyut
MaşallahhKızlar benim uzun oğlumdan bahsedim biraz. 2 inci ayda 66 cm boyu doktorumuz boyunun üst sınırda olduğunu ve çok uzun boylu bir bebek olduğunu söyledi. Kilomuzda çok iyi şükür ve çok zeki oldugunu 5 aylık bebeğin yapamadığı hareketi yaptığını söyledi. Çok nadir görülen beyin gelişimiyle alakalı oldugunu söyledi.
Yarın farklı doktora gidecem bakalimCanım istiyorsan bir doktorunu degiş daha iyi tahliler yapılsın belki farklı bir sorunu vardır.
Kittenly seninle herseyimiz aynı gitti hamilelik doğum sonrasi hep zoru bizi bulduBu konuda sana katılıyorum bizim oğlanda kolik ama uyutmaya çabaladıgımdan beri sanki delirmeleri azaldı gene ağlıyor ama
Maşallahh
mamayı aptamil prosyneo denesene bir deMaflor kullaniyorum humana degsitirdim Aptamil verdi doktor bebelac gold ikisini kullandim suda veriyorum ama kaka yok
Bir onu almadım onuda alırım yeterki kaka yapsamamayı aptamil prosyneo denesene bir de
Canım hergün düzenli bir şekilde probiyotik veriyor musunuz bebeğeBir onu almadım onuda alırım yeterki kaka yapsa