Kolları dışarı çıkarma olayı en mantıklısı aslında ama benim kız kundaksız 5 dk anca uyuyor hemen uyandırıyor kendini elleriyle. Sen yorgan gibi olan uyku tulumları dan baktın herhalde benim gördüğüklerim çok inceydi pamuklu
Alerji var mı yok mu bilmiyoruz. Doktor olabilir bi dene süt ürünlerini kesmeyi dedi ama mukus hala kesilmedi. Ben de diyorum ki acaba boşu boşuna mı tüketmiyorum süt ürünü
Ben de battaniyenin altında buldum birkaç kez aklım çıktı gece uyku haram oldu sürekli kontrol etmekten. Ama arkadaşların dedikleri çok mantıklı geldi bana ya kolları dışarda bırakacağız ya da ikiye katlayıp arasına koyacağız.
Ay maşallah size nazar değmesin darısı bizlerin başına inşallah zaman geçtikçe bizim de otursun. Ben de e bebek ten aldığım fermuarlı kundağı kullanıyorum ama ince tabi üstüne de battaniye örtünce korkuyodum ama burdaki tavsiyeleri uygulayacağım artık. Benimki elleri kundaklanmadan 5 dakika anca uyuyor
Günaydın canım dediğin aklıma gelmemişti çok sağol tavsiye için. Tulum alana kadar ikiye katlayıp koyacağım içine bebeğimi . Aklım çıkıyor yoksa nefessiz kalacak diye Allah korusun