2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hımm yüz ıcın kullanılıyorsa vucut ıcınde olur aslında yuz daha hassas degılmi..hergün sürdün mü peki ne sıklıkta yüzüne sürdün ? Istedıgımız zaman sürebılırmıyız
Hergun 1 kez yeterli heralde birkaç gün azıcık azıcık sürdüm yüzüne geçti şimdi de banyo sonrası nemlendirici gibi çok az sürüyorum incecik istediğin zaman sürebilirsin ilaç değil sonuçta abartma da günde 1 kere sür yada 2 kere

günaydın

ben de yorgan kullanıyorum. kollarının altında bırakıyorum yüzüne gelmiyor kaysa da. şunu da yapabilirsiniz. yorganı ikiye katlayın kat kısmı aşağıda olsun arasına yatırın.
Dediğin şekilde uyutuyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı günaydın hanımlar nasılsınız bebişler nasıl benimki gündüz hep kucakta baya kötü alıştı

Canim kaçıncı haftalarindasin .. cok buyuk ihtimalle atak haftasindasiniz. Cunku hem memeyi hem mamayi almama atak da oluyor meme reddi olsa mamayi biberonla çeker cok rahat icer. O yüzden telaslanma .. Allah sabir versin atak haftaları da zor oluyor ama bitimi cok guzell. Bu gibi durumlarda uyurken ozellikle sık besleyip, memeyi alsin diye cok inatlasmamak lazımmış swn sqkinlestirip sakinlestirip tekrar beslemeye calis.. ben beyaz gürültü açıyorum ise yatıyordu.. kimi yürüyerek emzirmis.. atak geçince her sey düzeliyor da maksat bu donem ac kalmasın.
Aynen kesınlıkkle tek dusuncem aç aö yatıyo dalıyo kalkıyo aglıyo aç bılıyorum ama almıyo agzına. Deli oluyorum ya ıns geçr . Buarada bebısın haftasını bılmıyorum tam bı uygulama falan varmı böyle hesaplayan

Hergun 1 kez yeterli heralde birkaç gün azıcık azıcık sürdüm yüzüne geçti şimdi de banyo sonrası nemlendirici gibi çok az sürüyorum incecik istediğin zaman sürebilirsin ilaç değil sonuçta abartma da günde 1 kere sür yada 2 kere
Kortizonsjz yazıyor ıcerıgını okumadım daha zararlı madde varmı diye gercı. Buarda canım losyon aldınmı ekstra vucuduna banyodan sonra ne suruyorsn

bende battaniye örtüyorum kollarını hep dışarı çıkarıyoruz zaten hem kolları göğsü üşüyor diye tedirgin oluyorum hem de dediğin gibi allah korusun yüzünü kapatırsa diye uyku tulumu baktım bir ara ama almadım o da çok terletebiliyormuş sanırım
Kolları dışarı çıkarma olayı en mantıklısı aslında ama benim kız kundaksız 5 dk anca uyuyor hemen uyandırıyor kendini elleriyle. Sen yorgan gibi olan uyku tulumları dan baktın herhalde benim gördüğüklerim çok inceydi pamuklu
Alerji var mi canim sizde

bizde de alerji suphesi var bende kestim süt ürunlerini bakalim ne zaman düzelcek
Alerji var mı yok mu bilmiyoruz. Doktor olabilir bi dene süt ürünlerini kesmeyi dedi ama mukus hala kesilmedi. Ben de diyorum ki acaba boşu boşuna mı tüketmiyorum süt ürünü
Ortuyorum yorganinida ortuyorum çoğu kez altında buldum yorganin . Korkumdan gece bebek uyusada ben uyuyamıyorum .
Ben de battaniyenin altında buldum birkaç kez aklım çıktı gece uyku haram oldu sürekli kontrol etmekten. Ama arkadaşların dedikleri çok mantıklı geldi bana ya kolları dışarda bırakacağız ya da ikiye katlayıp arasına koyacağız.
Kundak doğduğundan beri hiç yapamadik istemedi yapınca kızarana kadar ağlıyordu yapmadık eli kolu açık uyuyor. Uyku düzeni çok güzel 5.hafta atak haftasında cok zorlanmistim onun dışında bir zorluğu olmadı canım. Gündüz uykulari uzun yer altı alınır biraz oynarız yatar 2 saat civarı . Fermuarli kundaklar var sosyal medya gördüm çok kullanışlı gözüküyor. Biz saramadık uykuda sarsam da uyanıyor ağlayarak şimdi üstünü örterken kollarını çıkartıyorum elini bile bırakmıyorum bırakırsam uyanıyor çünkü 😊
Ay maşallah size nazar değmesin darısı bizlerin başına inşallah zaman geçtikçe bizim de otursun. Ben de e bebek ten aldığım fermuarlı kundağı kullanıyorum ama ince tabi üstüne de battaniye örtünce korkuyodum ama burdaki tavsiyeleri uygulayacağım artık. Benimki elleri kundaklanmadan 5 dakika anca uyuyor 🙄
günaydın

ben de yorgan kullanıyorum. kollarının altında bırakıyorum yüzüne gelmiyor kaysa da. şunu da yapabilirsiniz. yorganı ikiye katlayın kat kısmı aşağıda olsun arasına yatırın.
Günaydın canım dediğin aklıma gelmemişti çok sağol tavsiye için. Tulum alana kadar ikiye katlayıp koyacağım içine bebeğimi . Aklım çıkıyor yoksa nefessiz kalacak diye Allah korusun

Hayırlı olsun Allah damat old günü de göstersin canım. Nasıl iyi mi ağrısı var mi
Aminn ilk gün biraz huysuzlando ve ağladı çiş yaparken bugün daha iyi sürekli calpol veriyoruz zaten 6 saatte bir oda uyku yapıyor iyi oluyor bir yandan
Canim gecmis ol inşallah kolayca çabucak atlatir. Hayirlisiyla damat oldugu günleri de gorursun insallah..
Amin canm

Menenjit ben yaptırmayayım diyorum ya onemlimi okadar o
Önemliymiş canım arap ülkelerinden yayılan bi virüsmus.Biz hepsini yaptıracağız doktorunla görüş bi istersen belki daha az dozajı tavsiye eder.Bizim akrabamızın bebeği geçtiğimiz yaz menenjite yakalandı aşısızmis zor atlattı. Ve bulaştığı yerinde mola yerlerindeki dinlenme tesisinden şüphelenmişler

Hımm yüz ıcın kullanılıyorsa vucut ıcınde olur aslında yuz daha hassas degılmi..hergün sürdün mü peki ne sıklıkta yüzüne sürdün ? Istedıgımız zaman sürebılırmıyız
Belki hatirlarsin canım bizim de cilt sorunumuz var cildiye doktoru önce 3 karisimdan oluşan bi krem verdi icin de hafif de olsa kortizon varmış bi zararı olmaz o kadardan dedi O cildi temizledi şimdi düzenli topikrem diye bi urun kullanıyoruz cildini besledi günde 3 kez sürüyorum

Yorgan mi örtüyorsun bizim yorganımız ince çilek mobilyanın uyku setinin ince old halde hiç örtmedim 1 yaşın altına tavsiye etmiyorlar. Boğulma ihtimali olmaz artık canim kendilerini ifade edebiliyorlar. Önce ki aylarda uykusunda biras kusmus ağlamaktan evi inletmisti. Korkma o yüzden
Evet canım gece soğuk oluyor . Bizimkide çok ince hafif tekzenden almıştım . Battaniye ona göre daha ağır. Kızım nefes almadığı kendini tutugu zamanlar oluyor o yüzden diken üstündeyim.

Kolları dışarı çıkarma olayı en mantıklısı aslında ama benim kız kundaksız 5 dk anca uyuyor hemen uyandırıyor kendini elleriyle. Sen yorgan gibi olan uyku tulumları dan baktın herhalde benim gördüğüklerim çok inceydi pamuklu

Alerji var mı yok mu bilmiyoruz. Doktor olabilir bi dene süt ürünlerini kesmeyi dedi ama mukus hala kesilmedi. Ben de diyorum ki acaba boşu boşuna mı tüketmiyorum süt ürünü

Ben de battaniyenin altında buldum birkaç kez aklım çıktı gece uyku haram oldu sürekli kontrol etmekten. Ama arkadaşların dedikleri çok mantıklı geldi bana ya kolları dışarda bırakacağız ya da ikiye katlayıp arasına koyacağız.

Ay maşallah size nazar değmesin darısı bizlerin başına inşallah zaman geçtikçe bizim de otursun. Ben de e bebek ten aldığım fermuarlı kundağı kullanıyorum ama ince tabi üstüne de battaniye örtünce korkuyodum ama burdaki tavsiyeleri uygulayacağım artık. Benimki elleri kundaklanmadan 5 dakika anca uyuyor 🙄

Günaydın canım dediğin aklıma gelmemişti çok sağol tavsiye için. Tulum alana kadar ikiye katlayıp koyacağım içine bebeğimi . Aklım çıkıyor yoksa nefessiz kalacak diye Allah korusun
Inşallah canım uykusuz bebek zor .Bazı bebeklere ne yapsan da uyumaz inş düzeni girer uykuyu seven bi bebek olur

Eli kolu hep dışarda asla içine koydurmuyor 😂 bana çekmiş bu konuda . İkiye katlayıp arasına koydum ama oda çok terletiyor kafası özellikle. Uyku tulumu var oda terletiyor . En iyisi başında beklemek . Şuan reflü yatagink kullanıyoruz besigine yatirinca bu sorunda kalmaz inşallah .

Ağlarken kıyamet koparıyor benimki o durumda napıyosunuz. Emzik tutmuyor benim oğlan yaa
CNm elektrik supurgesi sesi actigimda sakinlesti benimkide arada kiyamet kopariyor oyle sakinlestiriyorum

Emzik buyuk rahatlik dogdugunda ayıramıyorum emziren simdi ogurup çıkarıyor sabırla yarim saat uğraştım yine almadi.. insallah biz de sizin düzene geçebiliriz. 3 ayi gecti mi sizin bebis
Gecti cnm 4.ayina 10gun kaldi

Bundan sonra bende öyle yapayım bu akşam denemeye başlayayım. Peki gece 9 gibi uyuyor ya sabah kaçta uyanıyor?
6gibi falan uyanip yeyip tekrar 9a 10a kadar uyuyor tabi arada uyumadigi ve 4te falanda kalktigi oluyor degisiyor bu ara ozellikle

Kizlar sizin bebeklerde gürültülü kaka yapıyor mu? Benimki dogdugundan beri gürültülü yoksa alerjidrn dolayi mi diye mi böyle duzelir mi ki
Benimkide oyleydi simdi duzeldi cnm anlamiyorum bile bazen yaptigini

Emzirerek mi uykuya dalıyor canim ?
Yok cnm emzikle daliyor

Kızlar bebeğim Atak haftasındamı anlamadım uc gecedır sabah 7 lerr kadar aglıyo uyumuyo. Birde bir haftadır bıberonla sütünü ıcmek ıstemıyo aglıyor zaten meme reddi var memenden tıksınıyor cıglık cıglıga veremıyorum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Biberon olarak ve emzik olarak ne kullanıyorsunuz??
Ben biberln philps avent cam aldım. Birde tomme tiippe aldım. Ağzında oynuyo emzıgıyle . Cekmıyo. Cekmeyımı unuttu anlamadım ki ya . Zor cekıyo sallıyorum kan ter ıcınde kalıyorum.
Emzık olarak bıos aldım baslarda cok iyi alıyordu sımdı öğütüyo alamıyo önerisi olan varmı
cnım aynı durumdayız emmıyo biberonu ben de bekleyıp bı saat sonra tekrar yenısını yapıp verıyorum 2 haftadır aynı sey ben de acaba sutum arttı tok mu dedım anlamadım kı artmamıstır da muhtemelen bu aylarda meme reddi biberon reddi oluyor dedi dr muz ac kalıyo ama resmen

Kortizonsjz yazıyor ıcerıgını okumadım daha zararlı madde varmı diye gercı. Buarda canım losyon aldınmı ekstra vucuduna banyodan sonra ne suruyorsn
Bizim vücut yumuşak birşey gerekmiyor artık yüzü de pek istemiyor süt ürünlerini kesince geçti ama yüzüne azıcık banyodan sonra sürüyorum bazende arada bir

Kızlar e bebek Şubat indirimleri başlamış.. _seastar_ _seastar_ ben şimdi lansinoh elektrikli süt sağma makinesini alcagım da süt kabı olarak baby Plus un kapları makineye uyumlu mu ? Yani direkt kabı makineye takıp sağım yapabilir miyim ? Sonra buzluğa atarım

Ay kizlaaaar bizimde 2 kere başımıza geldi gece sesi geldi uyanma sesi ıh tıs aglamayla karışık derinden boyle
uykum çok hafif fırladım ki orttugum örtünün altına girmiş alnı görünüyor deliriyordum bir firlattim örtüyü terlememiş heralde yeni yeni kendini kaydırmış denk geldi bi şekilde kaydı sandim sonraki gün tümden girmiş ödüm patladı artık vücudunu hareket ettirince korkulur oldu kollar dışında bırakıyorum ben şimdi kendi kayarken örtüyü de alıp kaymış oluyor😁
Koltuğa felan hiç bırakmam da hanı bırakacak olsak da bırakılmaz olmuş artık poposunu kaldıra kaldıra gidiyor yerdede

X