Philipsin avent 0-6 ay emziğini kullanın tüm çocuklar tutuyor diye biliyorumAğlarken kıyamet koparıyor benimki o durumda napıyosunuz. Emzik tutmuyor benim oğlan yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Philipsin avent 0-6 ay emziğini kullanın tüm çocuklar tutuyor diye biliyorumAğlarken kıyamet koparıyor benimki o durumda napıyosunuz. Emzik tutmuyor benim oğlan yaa
Alerji var mi canim sizdeBenimki çok gürültülü yapıyor canım ve mukuslu hep kakası. Hatta bazen gök gürültüsü gibi ses geliyor o derece gürültülü bide uzun sürüyor yani ses
bizde de alerji suphesi var bende kestim süt ürunlerini bakalim ne zaman düzelcekAl bendende okadar aynen
Bizimde genelde gürültülü hep ama alerji şüphesi var süt ürünlerimi kestim ben
Ortuyorum yorganinida ortuyorum çoğu kez altında buldum yorganin . Korkumdan gece bebek uyusada ben uyuyamıyorum .Kızlar ya bebekleriniz uyurken battaniye örtüyor musunuz? Kafayı yiyeceğim korkudan artık çok hareketlendi ittiriyor kendini aşağı doğru battaniyenin altına girecek nefessiz kalacak diye çok korkuyorum sürekli onu kontrol ediyorum uyku tulumu kullanıyor musunuz ben baktım biyerden bilmem kaç togg bişey dediler ama bildiğin incecik bi tulum gibi sanki bitek onunla uyuyunca çocuk üşücekmiş gibi geliyor bana
Canım çalışmak nasış gidiyor bebişe sütmü brakıyorsun kaç ml içiyor sen yokken. Birde o tempoyla nasıl başediyorsn maşallahh.Selam kızlar, evdeyken ne güzeldi işe başlayınca koşturmaca da arttı haliyle. Sabah hazırlanma koşturmacası akşam da ev toparla sofra kır özleyen çocuklarla vakit geçir derken giremez olmuşum buralara
Kundak doğduğundan beri hiç yapamadik istemedi yapınca kızarana kadar ağlıyordu yapmadık eli kolu açık uyuyor. Uyku düzeni çok güzel 5.hafta atak haftasında cok zorlanmistim onun dışında bir zorluğu olmadı canım. Gündüz uykulari uzun yer altı alınır biraz oynarız yatar 2 saat civarı . Fermuarli kundaklar var sosyal medya gördüm çok kullanışlı gözüküyor. Biz saramadık uykuda sarsam da uyanıyor ağlayarak şimdi üstünü örterken kollarını çıkartıyorum elini bile bırakmıyorum bırakırsam uyanıyor çünküMerhaba sağol cevap için kundak yapmıyorsun o zaman değil mi? Kundaksız uzun uyuyabliyor mu peki? Ben de sarayım desem kundakla sarsam yine de içine girer mi bilemedim
Hayırlı olsun Allah damat old günü de göstersin canım. Nasıl iyi mi ağrısı var miOglum bugün sünnet oldu teyzeleri. Şuan calpolden sanrm baya uykulu geldiginden veri
Yorgan mi örtüyorsun bizim yorganımız ince çilek mobilyanın uyku setinin ince old halde hiç örtmedim 1 yaşın altına tavsiye etmiyorlar. Boğulma ihtimali olmaz artık canim kendilerini ifade edebiliyorlar. Önce ki aylarda uykusunda biras kusmus ağlamaktan evi inletmisti. Korkma o yüzdenOrtuyorum yorganinida ortuyorum çoğu kez altında buldum yorganin . Korkumdan gece bebek uyusada ben uyuyamıyorum .
Onu da tutmadıPhilipsin avent 0-6 ay emziğini kullanın tüm çocuklar tutuyor diye biliyorum
Kesinlikle bibs i öneriyorum. Denemediğim kalmadı bibsi ağzından çıkınca bile geri alıyor yakındaysa çok keyifle emiyor.Onu da tutmadı
Hep gürültülü yapıyor gozlerini açıp ihhh diyor sürat kırmızı .Alerjik durumu yokKizlar sizin bebeklerde gürültülü kaka yapıyor mu? Benimki dogdugundan beri gürültülü yoksa alerjidrn dolayi mi diye mi böyle duzelir mi ki
Onu almadım bibs şişme olayı varmış sık sık değişmek lazim diyorlar bu yönü kötü. Artık ihtiyaç duymuyorum alıştık birbirimizeKesinlikle bibs i öneriyorum. Denemediğim kalmadı bibsi ağzından çıkınca bile geri alıyor yakındaysa çok keyifle emiyor.
Ozaman normal sayılır gürültüsüHep gürültülü yapıyor gozlerini açıp ihhh diyor sürat kırmızı .Alerjik durumu yok
Bizde o şüpheyle gittik normalmis kakasina bile baktılar. Emerken karnı gür gür sesler geliyordu bağırsak hareketi gaz dedi omun icindeOzaman normal sayılır gürültüsü
Hımm yüz ıcın kullanılıyorsa vucut ıcınde olur aslında yuz daha hassas degılmi..hergün sürdün mü peki ne sıklıkta yüzüne sürdün ? Istedıgımız zaman sürebılırmıyızBepanthol sensiderm bende yüzü için kullandım çok fayda etti hiç birşey kalmadi yüzünde vücudunda kullanmadım yüz için kullanılıyor bepanthol sensiderm
Menenjit ben yaptırmayayım diyorum ya onemlimi okadar oBizde 2.ay aşılarını 2 ay 18 günlükken olduk pazartesi rota aşımızı olacağız menenjit de olacaktık 2.ay aşılarıyla arasından 28 gün geçmek zorundaymış canlı asi old ici ebe öyle dedi bakalım doktor ne diyecek.
cnm cvp attım mı hatırlamıyorum samp simplextiİsmi ne ilacın acaba
Canim gecmis ol inşallah kolayca çabucak atlatir. Hayirlisiyla damat oldugu günleri de gorursun insallah..Oglum bugün sünnet oldu teyzeleri. Şuan calpolden sanrm baya uykulu geldiginden veri
Canim kaçıncı haftalarindasin .. cok buyuk ihtimalle atak haftasindasiniz. Cunku hem memeyi hem mamayi almama atak da oluyor meme reddi olsa mamayi biberonla çeker cok rahat icer. O yüzden telaslanma .. Allah sabir versin atak haftaları da zor oluyor ama bitimi cok guzell. Bu gibi durumlarda uyurken ozellikle sık besleyip, memeyi alsin diye cok inatlasmamak lazımmış swn sqkinlestirip sakinlestirip tekrar beslemeye calis.. ben beyaz gürültü açıyorum ise yatıyordu.. kimi yürüyerek emzirmis.. atak geçince her sey düzeliyor da maksat bu donem ac kalmasın.Kızlar bebeğim Atak haftasındamı anlamadım uc gecedır sabah 7 lerr kadar aglıyo uyumuyo. Birde bir haftadır bıberonla sütünü ıcmek ıstemıyo aglıyor zaten meme reddi var memenden tıksınıyor cıglık cıglıga veremıyorum Biberon olarak ve emzik olarak ne kullanıyorsunuz??
Ben biberln philps avent cam aldım. Birde tomme tiippe aldım. Ağzında oynuyo emzıgıyle . Cekmıyo. Cekmeyımı unuttu anlamadım ki ya . Zor cekıyo sallıyorum kan ter ıcınde kalıyorum.
Emzık olarak bıos aldım baslarda cok iyi alıyordu sımdı öğütüyo alamıyo önerisi olan varmı