Benim kizimda da ayniları var canım bir kere kan gördüm kakasinda dra gittik alerji dedi kaka tahlili temiz cikto sadeece ishalliymis sen yinede diyetini yap süt urunletini yeme dedi birkac ilac verdi dr iyi gb bakalim kakada kanıda son görüsümdü zaten ins budaha olmazBebeği aşırı gazlı olan var mı benim gibi? Hiçbir damla fayda etmedi. Çocuğun 7/24 gazı var resmen. Baya çıkarıyor alttan zart zurt en az on taneye yakın tam bitti rahatladı diyoruz 10 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor. Ne gaz damlaları ne masajlar rahatlatmıyor çocuğu. Uyutuyorum 5 dk sonra ıkınarak ayaklarını havaya dikerek uyanıyor. Çok üzgünüm artık çocuğumda alerji mi var acaba diye düşünmeye başladım. Çok gürültülü gaz çıkarıyor ve çok gürültülü kaka yapıyor. Kakasında da uzayan sümüksü şeyler var. Emerken hep karnı gurul gurul oluyor ağlıyor. Doktorumuza danıştık inatla kan yoksa kakada alerji değildir ya da hafiftir geçer dedi. Bir haftadır süt ürünleri yemiyorum nolacak bakalım diye . Kakasındaki uzayan şeyler yine var ama daha az . Gaz ise yine aynı yine aynı çocuğumun artık hali kalmadı ıkınmaktan
Ben 1 ay hiç kacak olmadan tam bir süt diyeti yaptım canım şikayetler hafifledi onceleri sabaha kadar sancidan uyumazdık abartısız 4 5 e kadar sonra da halsizlikten uyuyakalirdi hep uykusunda bile mizirdanirdi ama kaka tam düzelmedi ishal gibi hala öyle olunca et de kesti doktor şu anda deneme yapmak vs yok yasakAma gaz sancısı geçtiyse bu harika bişey canım. Diyetinden dolayı geçmiş büyük ihtimal. Bakalım bizim n'olacak. Ama bana et tüketme demedi doktor süt ürünlerini kesip deneylim dedi.Arada tüketip tekrar oluyor mu diye denedin mi peki?
Canim doktor size kaka tahlili yaptı mı? Kakada gaita ya bakti doktor negatif çiktı gaita pozitif olursa alerji oluyomus sanirim öyle arastirmistim doktor bana sen yinede diyetini yap dediGaz sancisi gürültülü kaka ve dediğin gibi kakada sümüksü mukus bizimde vardi
dr umuz alerji dedi kan hiç olmadı bende süt ürünlerini tüketmiyorum ve et ürünleri acaba boşuna mi diyet yapıyorum diye düşünüyorum çünkü bizdeki şikayetler hatta daha fazlası çok kişide var ama ben süt ürünlerini keseli 1 ay oldu sancimiz bitti sancilanmiyor kakasi aynı şimdilik diyet yapmamalı mıyım diye düşünüyorum bazen
Anladım canim, şimdi günde ne kadar mamayla destekliyorsun?Mamayı azaltmıstım. Mama 140 cc daha cogaldı yanı sutümden 140 cc azaltmıs oldu canım
Bizimki oyle de uyumuyorValla kelin ilaci olsa başina sürer bizde caresiziz.telefondan davlumbaz sesi aciyoruz pışpışliyoruz öyle uyuyor iste.yani aklimiza ne gelirse onu yapiyoruz
Bizim kaka tahlili de yapıldı gizli kan vs yok mukus var sadece deri testinde ve de kan tahlilinde de alerji çıkmadı yine de diyetimi yapıyorum bi 6 aylık olsun bağışıklığı güçlensin sonra yavaş yavaş yemeye başlarım deneyerekCanim doktor size kaka tahlili yaptı mı? Kakada gaita ya bakti doktor negatif çiktı gaita pozitif olursa alerji oluyomus sanirim öyle arastirmistim doktor bana sen yinede diyetini yap dedi
Aynen canım bizimde temiz cikti deri testi istemedi dr dogru sonuc cikmaz dedi kücuk oldugundan diyete devam ozaman 6 aya kadar dîsimizi sıkcaz artikBizim kaka tahlili de yapıldı gizli kan vs yok mukus var sadece deri testinde ve de kan tahlilinde de alerji çıkmadı yine de diyetimi yapıyorum bi 6 aylık olsun bağışıklığı güçlensin sonra yavaş yavaş yemeye başlarım deneyerek
Aşı günü oldu hatta az emdi ama ertesi gün düzeldiBizimki oyle de uyumuyor2. Ay aşılarını oldu bugün cok huysuz sizde de böyle huysuzluk oldu mu kizlar..
Yok Bi daha kusmadı gün içinde ama ilk defa kustu 2 aylık oldu bugün benim üstüm başım kalmadı o derece ilk olunca Bi kaç gündür elektrik kesintisi olunca ev soğudulça sardık çocupu ordan oraya git gel soğuk aldı mı diye düşündümÜsütmüs olabilir ama çok emincede kusuyorlar mide kaldırmıyor bunu ayirt etmek icin kusmanin devamliligi olacakmi diye takip etmek lazim devam ederse üsütmüstür canim benim fikrim bu sekilde
Üstündekileri incelt çıkar evin içi de çok sıcak olmasın önemli olan koltuk altı ölçümü diyor doktorlar agız içi zaten hep sıcak olur yanlış derece verir 38i görürsen calpol ver derim ama kol altı 37. 2 yazmıisın ki normal vücut sıcaklıktaKızlar ateşi düşmüyor . Koltuk altı 37.2 ağız 37.9 napim 1saat 40 dk felan du ilaç vereli
Koltuk altı 37,5 olunca ben calpol vermiştim doktorda o şekilde söylemişti.Sen ilaç vermişsin canım zaten bekle bence arada kontrol et bizim ateş nerdeyse 2 gün 37.2 37.3 olarak devam etti.Hafif ılık bez ya da pamukla başını boynunu koltuk altlarını silebilirsin öyle yapmıştım benKızlar ateşi düşmüyor . Koltuk altı 37.2 ağız 37.9 napim 1saat 40 dk felan du ilaç vereli
Aşı mı olmuştunuz baştaki yazışmaları görmedimKızlar ateşi düşmüyor . Koltuk altı 37.2 ağız 37.9 napim 1saat 40 dk felan du ilaç vereli
Canim biz de aşı olduk bugün. Hemsire 38.5 olunca calpol ver dedi. Ates cok değişken surekli inip cikiyor ama bizimki asiri huysuz. Bi yerine bisey mi oldu diye korkuyorum.. atesi 38.5 değilse korkma bence biraz üzerini incele ve bekle . Benim doktorum normalde 6bsaatte bir calpol verebilirsin qtes düşmezse 4 saatte bir verilebilir demisti.Kızlar ateşi düşmüyor . Koltuk altı 37.2 ağız 37.9 napim 1saat 40 dk felan du ilaç vereli
240 cc en fazla. Ama dengemi bulamadım tekrar. Bır de sanırım iyi beslenemıyorum bu gunlerde. Yada diyet psikolojisinden çıkamadım. Bu aralar yıprandıgımı hissediyorum. Psikolojik olarak da etki etti bence. Kafamda hem zayıflama dusuncesı hem emzirmem lazım ama süt yetmiyor dusuncesı karma karısık. Cogalan sutu azalttım ona ayrı taktım kafayı.Anladım canim, şimdi günde ne kadar mamayla destekliyorsun?
Canim annem bebek erkekse 38.5 u beklemesin dedi. Ne kadar tıbbi bir bilgi bilmiyorum ama ..Kızlar ateşi düşmüyor . Koltuk altı 37.2 ağız 37.9 napim 1saat 40 dk felan du ilaç vereli
Şuan 37.6 sabırla bekliyorum . 38 de hiç beklemeden acile . Her çocukta ateş farklı . Havele geçirir diye korkuyorum.Üstündekileri incelt çıkar evin içi de çok sıcak olmasın önemli olan koltuk altı ölçümü diyor doktorlar agız içi zaten hep sıcak olur yanlış derece verir 38i görürsen calpol ver derim ama kol altı 37. 2 yazmıisın ki normal vücut sıcaklıkta
Şuan 37.6 koltuk altı . 37 altına hiç düşmüyor .Koltuk altı 37,5 olunca ben calpol vermiştim doktorda o şekilde söylemişti.Sen ilaç vermişsin canım zaten bekle bence arada kontrol et bizim ateş nerdeyse 2 gün 37.2 37.3 olarak devam etti.Hafif ılık bez ya da pamukla başını boynunu koltuk altlarını silebilirsin öyle yapmıştım ben
Evet canım aşı oldu kızım . 38 görduk git gide yükselince verdik ilaciAşı mı olmuştunuz baştaki yazışmaları görmedim
İlaç vermeyin tekrar. agız dan olçüm bir derece yüksek cıkarmış. Ben 38 ateşi var diye doktora gittim doktor agız popo yüksek olur normal dedi.
Arkadaşın dedigi gibi üst cıkar 38 gecerse vucudunu ıslak bezle silerek düşürmeye çalışın.
Calpolu ikinci defa sekiz saat sonra verebilirsiniz.
Aşı ateşimiz olsaydı ben sabırla beklerdim. Bu geceyi uykusuz geçiririm. Eşimle nöbetleşe uyuruz. Kesinlikle başını bekleriz ilaç ve sonrası sogutarak nöbet bekliyoruz.
Benimkide huysuz biraz ateşi 38 görünce gülmeye felan başladı .Canim biz de aşı olduk bugün. Hemsire 38.5 olunca calpol ver dedi. Ates cok değişken surekli inip cikiyor ama bizimki asiri huysuz. Bi yerine bisey mi oldu diye korkuyorum.. atesi 38.5 değilse korkma bence biraz üzerini incele ve bekle . Benim doktorum normalde 6bsaatte bir calpol verebilirsin qtes düşmezse 4 saatte bir verilebilir demisti.
Kız canım . Şuan igliyir .Canim annem bebek erkekse 38.5 u beklemesin dedi. Ne kadar tıbbi bir bilgi bilmiyorum ama ..
Erkek cocuklqri ateşe biraz daha dayanıksız olabiliyormuş. 4 saat gecerse calpol verebilirsin tekrar
Altı aydan sonraki cocuklarda dört saate bir calpol (parasetamol içeriyor) dolven (ibuprofen içeriyor) dönüşümlü kullanılıyorCanim annem bebek erkekse 38.5 u beklemesin dedi. Ne kadar tıbbi bir bilgi bilmiyorum ama ..
Erkek cocuklqri ateşe biraz daha dayanıksız olabiliyormuş. 4 saat gecerse calpol verebilirsin tekrar
Üzerini soyun tamamen evin socaklıgıno da 19 18 yapın camı falan acın yine de düşmezse acile gidin tabi fazladan ilaç kullanmayınŞuan 37.6 sabırla bekliyorum . 38 de hiç beklemeden acile . Her çocukta ateş farklı . Havele geçirir diye korkuyorum.
Şuan 37.6 koltuk altı . 37 altına hiç düşmüyor .
Evet canım aşı oldu kızım . 38 görduk git gide yükselince verdik ilaci
Benimkide huysuz biraz ateşi 38 görünce gülmeye felan başladı .
Kız canım . Şuan igliyir .