2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tamam netten buldum🙂emziren anneler icin uygunmus.sütum artti bunu iciyorum.birsuru sey iciyorum aslinda humananinkini bunu isirganotu birde hippin cayini.hangisi bilmiyorum.bu defa sutum cok geliyor 🧿🧿bebisim yönetemiyor boguluyor gibi oluyor birakiyor memeyi.öncesinde sagmam gerekiyor.yani önceki kadar sık icmiyorum artık.bebis cekince anlik sut iniyorya o anı hic sevmiyor bebegim cocuk boguluyor resmen.emmiyor sonra.
Aynı sıkıntıyı ben de yasıyorum, önden sağmakta fayda etmiyor dediğin gibi emerken süt indiği an yine boğuluyor, korka korka emziriyorum geceleri tıkanmadığı bir emme bile yok. Benimki de bazen bırakıyor emmeyi verimsiz emerse de diğer emme saatine kdr iyice doluyor göğüs yine mochi ile önden sağıyorum☹ bir zaman sonra terbiye oluyormus memeler inş bir an evvel olur

Bebeği aşırı gazlı olan var mı benim gibi? Hiçbir damla fayda etmedi. Çocuğun 7/24 gazı var resmen. Baya çıkarıyor alttan zart zurt en az on taneye yakın tam bitti rahatladı diyoruz 10 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor. Ne gaz damlaları ne masajlar rahatlatmıyor çocuğu. Uyutuyorum 5 dk sonra ıkınarak ayaklarını havaya dikerek uyanıyor. Çok üzgünüm artık çocuğumda alerji mi var acaba diye düşünmeye başladım. Çok gürültülü gaz çıkarıyor ve çok gürültülü kaka yapıyor. Kakasında da uzayan sümüksü şeyler var. Emerken hep karnı gurul gurul oluyor ağlıyor. Doktorumuza danıştık inatla kan yoksa kakada alerji değildir ya da hafiftir geçer dedi. Bir haftadır süt ürünleri yemiyorum nolacak bakalım diye . Kakasındaki uzayan şeyler yine var ama daha az . Gaz ise yine aynı yine aynı çocuğumun artık hali kalmadı ıkınmaktan 😢
Benim bebegmde aşırı gazlı sürekli huzursuz 😭uyku falan hayal resmen

ugurbocuuu ugurbocuuu bende alerjiden şüpheleniyorm yarın doktora danışıcam süt yogurt peynir yemiyorum ama çok katı diyette yapmıyorum zaten iştahsızım iyice yediklerm kısıtlandı çok zayıfladm tamamen hamilelik öncesi kilomdaym şuanda 49 ile hamile kalmıştm

Canim benimkidecaz almisti ben gece gunduz cok sık emzirdim dikkatlice cekip ceknedigine baktim agzinin kenarina baktim sut geliuormu diye bi gogusumu verip diger gogusumude verdim emxirfijten sonra gunduzleri sagdigim sutu verdim baktim almıyor yada isteksiz aliyor doyduguju tam anliyordum o hafta tam 380 gr almisti hatta bu seferde one gecmisti uzme kendini kac saatte emziriyorsun sagdigin zaman sutun miktari nedir stres yaparsan daha cok etkilenir stres yapma mama tavsiye ettimi hatta bana mama tavsiye etmisti aldim ama bir kere verdim sonra vermedim baktim sut var o yuzden gerek gormedim ama sutum azalmisti sonra normale döndü
Benim iki meme tek sağımda 90 cc çıkıyor. Bazen 60 oluyor. Benimki memede çok uyuyor bi de sürekli dürtüyorum. Bende artık önce sağdığım sütü verip ardından emzireyim diyorum. 10 gün içinde inşallah kilo almış olur 🤲

Bizde ayniyiz 75 gunluk bebegim ozellikle aksamları huzursuz.altini acip bacaklarini ileri geri yapiyorum pırt pırt atıyor.gece 1de banyo yaptirdik 2 gun önce cok agladi naptiysak susmadı.paldir kuldur hizlica duş aldirdik.sonrasinda rahatladı uyudu
Napcaz böyle bir fikrin var mı çok üzülüyorum çocuğuma çok acı çekiyor 😢 o bacak egzersizi çok işe yarardı bizde artık o da yaramıyor niye böyle oldu bilmiyorum. Biz de uyumuayınca banyo yaptırıyoruz aklın yolu bir işte

Benim bebegmde aşırı gazlı sürekli huzursuz 😭uyku falan hayal resmen
Bizimkinin çok uykusu var normalde uyuyor ama hemen uyanıyor yazık yavrum. Ben de bir haftadır diyetteyim süt ürünleri bakalım birşey değişecek mi.. şimdiden çok özledim peynir yoğurt yemeyi inşallah alerji değildir...

Kızlar bebeğim 2 gündür çok uyuyor.Uyanıyor emiyor 45 dakika sonra esnemeye başlıyor gözleri küçülüyor 1 saate geri uyuyor gece gündüz böyle uyudu endişelendim birşeyi yoktur dimi? Herkes bebişi uyusun istiyor ama çok uyuyuncada endişeleniyor insan😬

Kızlar bebeğim 2 gündür çok uyuyor.Uyanıyor emiyor 45 dakika sonra esnemeye başlıyor gözleri küçülüyor 1 saate geri uyuyor gece gündüz böyle uyudu endişelendim birşeyi yoktur dimi? Herkes bebişi uyusun istiyor ama çok uyuyuncada endişeleniyor insan😬
Dun bnm ki de öyleydi bugun aldı intikamini😂

Bizimkinin çok uykusu var normalde uyuyor ama hemen uyanıyor yazık yavrum. Ben de bir haftadır diyetteyim süt ürünleri bakalım birşey değişecek mi.. şimdiden çok özledim peynir yoğurt yemeyi inşallah alerji değildir...
Süt urunleri gazmi yapiyor ben anlamadim

Aynı sıkıntıyı ben de yasıyorum, önden sağmakta fayda etmiyor dediğin gibi emerken süt indiği an yine boğuluyor, korka korka emziriyorum geceleri tıkanmadığı bir emme bile yok. Benimki de bazen bırakıyor emmeyi verimsiz emerse de diğer emme saatine kdr iyice doluyor göğüs yine mochi ile önden sağıyorum☹ bir zaman sonra terbiye oluyormus memeler inş bir an evvel olur
Memede savaşıyoruz resmen bebegim ayri perisan oluyor ben ayrı.cocugum korkuyor artik memeye yatmaktan napcam bilmiyorum.emdigi burnundan geliyor.sakin sakin emmemiz olmadi hic ya ıkıniyoruz ya boguluyoruz ve agliyoruz.

Süt urunleri gazmi yapiyor ben anlamadim
Bazı bebeklerin inek sütü proteinine alerjisi oluyormuş. Bizim hiç bitmeyen gaz ve kakada mukus gürültülü kaka olunca doktor bir on gün dene bakalım yeme dedi. Rahatlayacak mı çocuk diye bakacağız

Napcaz böyle bir fikrin var mı çok üzülüyorum çocuğuma çok acı çekiyor 😢 o bacak egzersizi çok işe yarardı bizde artık o da yaramıyor niye böyle oldu bilmiyorum. Biz de uyumuayınca banyo yaptırıyoruz aklın yolu bir işte
Valla kelin ilaci olsa başina sürer bizde caresiziz.telefondan davlumbaz sesi aciyoruz pışpışliyoruz öyle uyuyor iste.yani aklimiza ne gelirse onu yapiyoruz😓

Bazı bebeklerin inek sütü proteinine alerjisi oluyormuş. Bizim hiç bitmeyen gaz ve kakada mukus gürültülü kaka olunca doktor bir on gün dene bakalım yeme dedi. Rahatlayacak mı çocuk diye bakacağız
Ben bebegimde şunu farkettim emerken yutkundugu anda mideye dustugu duyuluyor.mide bomboşta yanki yapiyor gibi.ve bu bebegimi acayip rahatsiz ediyor agliyor cok.gurul gurul sesler geliyor.yutamiyor gibi zorlaniyor agliyor.hic rahat bir sekilde ememiyor yavrum resmen burnundan geliyor süt

ugurbocuuu ugurbocuuu bende alerjiden şüpheleniyorm yarın doktora danışıcam süt yogurt peynir yemiyorum ama çok katı diyette yapmıyorum zaten iştahsızım iyice yediklerm kısıtlandı çok zayıfladm tamamen hamilelik öncesi kilomdaym şuanda 49 ile hamile kalmıştm
Nasil zayifladin özel bi diyet yaptinmi ben 15 kilo verdim ama 70de cakildim kaldim 15 kilo daha vermem lazim göbegim var.15 kilo kendiliginden gitti birsey yapmadim.saldim iyice elimi bile kipirdatmak istemiyorum bebisim zor biraz anca onla ilgilenebiliyorum

Hanımlar iyi geceler sabah yazdım cevap bekledim aptal gibi ama paylaşım gitmemiş yine 😥 Bi kaç gündür elektrik kesintisi vardı gece 12 de geldi sabah Umay emerken çok fazla kustu çok emdiği için mi yoksa dün üşüttü mü diye merak ettim. Öyle bir şey olursa ne olur ne yapmam gerekiyor ya da üşütme olduğu nasıl belli olur bugün çok huysuz ve keyifsiz Di hem de 😥

Nasil zayifladin özel bi diyet yaptinmi ben 15 kilo verdim ama 70de cakildim kaldim 15 kilo daha vermem lazim göbegim var.15 kilo kendiliginden gitti birsey yapmadim.saldim iyice elimi bile kipirdatmak istemiyorum bebisim zor biraz anca onla ilgilenebiliyorum
??

Hanımlar iyi geceler sabah yazdım cevap bekledim aptal gibi ama paylaşım gitmemiş yine 😥 Bi kaç gündür elektrik kesintisi vardı gece 12 de geldi sabah Umay emerken çok fazla kustu çok emdiği için mi yoksa dün üşüttü mü diye merak ettim. Öyle bir şey olursa ne olur ne yapmam gerekiyor ya da üşütme olduğu nasıl belli olur bugün çok huysuz ve keyifsiz Di hem de 😥
Üsütmüs olabilir ama çok emincede kusuyorlar mide kaldırmıyor bunu ayirt etmek icin kusmanin devamliligi olacakmi diye takip etmek lazim devam ederse üsütmüstür canim benim fikrim bu sekilde😇

Memede savaşıyoruz resmen bebegim ayri perisan oluyor ben ayrı.cocugum korkuyor artik memeye yatmaktan napcam bilmiyorum.emdigi burnundan geliyor.sakin sakin emmemiz olmadi hic ya ıkıniyoruz ya boguluyoruz ve agliyoruz.
Benim oğlum da aynı şekilde. Memeyi alıp kaçırcaklarmış gibi elinden, heyecanla saldırıp 10.saniyede boğulmaya başlıyor. Sinirlerim zıplıyor artık. Diken üstünde emziriyorum kendisi de diken üstünde. Tazyik olayı kendi kendine düzelmezse yandık. Elimle makas yapıp süt akışını da kesmeye çalısıyorum meme ucum morardı sıkmaktan yok yine olmuyor

X