2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar benim kizim simdi 6 kilo olmustur ve acilmamis buyuk boy 3 numara bez var elimde az oncede trendyoldan sleppy yeni cikandan 4 adet aldim lansmana ozel olandan buyuk olurmu acaba elimdeki bez bitene kadar sizce sizler gectinizmi 4 numaraya
Cnm bende de 3 numara var ve artık tasmayq başladı.4 e geçmem lazım elimde ki bezleri bitirmeye çalışıyorum.olmadi letgoya falan koycam

Kizlar merhaba bebegimin bur gozu cok capaklandi sivi sekilde .. hic boyle bir sorun yaşayan oldu mu.. anne sütü iyi gelir diye okudum anne sütü kullanan oldu mu bunun için..
Benim bebeğimde de çapaklanma olsu sarı sarı sıvı şeklinde bazen kuruyup kabuk gibi oluyordu. Serçe parmağımın ucuyla eklem yeri arasınnı kullanarak göz pınarına yukarı aşağı hareketlerle masaj yaptım bi de çay kompresi uyguladım zamanla geçti çok şükür. Hem göz doktoru hem de rutin doktoru önermişti. Tavsiye ederim.

Elinde fazla 3 numara bezi kalan varsa satın alabilirim kızlar aklınızda olsun ben 2 deym daha sleepy ama iğrenç hep sızdırıyor deli olcam üst baş değiştirmekten
Canim benim elimde 3 numara var çok kaldı satmak için koyacaktım. Biz stok yapmıştık pandemi de çıkmayalım diye.satacagim ben günde 8 ile 10 arasi kullanıyorum.
Kizlar merhaba bebegimin bur gozu cok capaklandi sivi sekilde .. hic boyle bir sorun yaşayan oldu mu.. anne sütü iyi gelir diye okudum anne sütü kullanan oldu mu bunun için..
Cnm bir damla kullandım 3 günde geçti..göz ucuna masaj yap.gunde 3 kereden 5 defa
IMG-20210116-WA0006.jpg

Canim benim elimde 3 numara var çok kaldı satmak için koyacaktım. Biz stok yapmıştık pandemi de çıkmayalım diye.satacagim ben günde 8 ile 10 arasi kullanıyorum.

Cnm bir damla kullandım 3 günde geçti..göz ucuna masaj yap.gunde 3 kereden 5 defaEki Görüntüle 2766219
Hepsi 3+ mu bunlarin cok almissn ama,bi hafta once deseydn ben alirdim bugun geldi 5 paket onlr bitene kdr satarsn ztn

Kizlar iyi ki varsınız koronadan sonra her şeyden çok korkqr oldum elim ayağım gitti doktor da yazmayınca.. sagolun ..
Simdi doktoru da yaxmis sut olmaz diye. Cay yap demis.. masaja da netten baktım. Asisi da yarin olacak insaqllah sorun çıkmaz 2.5 aylik oldu artık daha fazla ertelenmesin insaallah
Özelde yaptir orda da yapiliyo devlet asilari

Canım bu bebegimde degil ama oğlumda olmuştu masajı var onun internetten bak.

ılık çayla silebilirsin. ya da eczaneden torbased alıp günde 2kere 2 damla damlatabilirsin. 10gün önce bizde de oldu.

Benim bebeğimde de çapaklanma olsu sarı sarı sıvı şeklinde bazen kuruyup kabuk gibi oluyordu. Serçe parmağımın ucuyla eklem yeri arasınnı kullanarak göz pınarına yukarı aşağı hareketlerle masaj yaptım bi de çay kompresi uyguladım zamanla geçti çok şükür. Hem göz doktoru hem de rutin doktoru önermişti. Tavsiye ederim.

Cnm bir damla kullandım 3 günde geçti..göz ucuna masaj yap.gunde 3 kereden 5 defaEki Görüntüle 2766219

Canim bizimki de korona oldugu icin 2.5 aylıkken olacak asiyi.. siz iki Uçuk aylıkken rotayı da yaptırdınız mi .. doktoruna sordum yapiladabilir yapilmayadabilir 3 ay 21 günlüğe kadar romanın vakti var dedi ama.. biz yurtdisina gidecegiz cok bekletmek istemiyorum.. aradan çıksa iyi olur ama agir mi gelir diye de korkuyorum.
Biz 2 ay 15 günlükken 3lü aşıyı , bes gün sonrada rotayı olduk. Doktor bırsey olmaz dedi biri agızdan biri koldan oyuzden 28 güne gerek yok dedi.

Gaviscon mu verdi ne verdi acaba bizim de c ok kusuyo ya ama ilaçsız gidebildiğim kadar gitmek istiyorum ama senin daha fazla.bizden bizimki benim ustumu arada batırır bazen.carsaf yatak batıyor.cok fiskirirsa genelde kendi ustu batiyor
Kızlar benımkşde kusuyordu doktor gaz ılacı verdı onu ıctır gunde 3 kere yoksa reflü ilacı vermek zorunda kalıcam dedi vermek ıstemıyourm dedi . Gevrekten de farkettim ılacı vermedğim gunler cok kusuyo ılac sındırımıne yardımcı oluyor kesınlıkle kullanın👍🏻

Bizde de gaz fena valla canim cumartesi kızı yikadim burnunda hirıltı ve cok kusmaya basladi pazarteai dra gittik reflü dedi gavisconla motilium diye ilac verdi var biraz ama gevmedi daha
Evet özellikle banyo yaptığında daha çok kusuyo. Bize dr gaviscon verdi sadece bi hafta 10 gibi bir takip edelim olmazsa başka ilaç verecem yalnız hemen bitecek gibi düşünme sindirim sistemi geliştikçe düzelecek dedi

Canim benimki kendi cikariyor o yuzden uyurken kendi pirttt diye cikariyor yada biberonda cikariyor hem alt hem ustten cikariyor

bizim doktor bastan beri diyordu bagirsaklari iyi calisiyor gazsız istedigini ye ic dedi ona ramen bi muddet yememistim sonra dan yeeee gitsin dedim hepsi sut yapan seyler olunca once az az denedim
Maşallah canım🧿 benim kız dik tutmazsan çıkaramıyor üstten oda kusturuyor

Kızlar benımkşde kusuyordu doktor gaz ılacı verdı onu ıctır gunde 3 kere yoksa reflü ilacı vermek zorunda kalıcam dedi vermek ıstemıyourm dedi . Gevrekten de farkettim ılacı vermedğim gunler cok kusuyo ılac sındırımıne yardımcı oluyor kesınlıkle kullanın👍🏻
Ilqcin adi ne canim

X