Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli aglamalar hep kucak öldüm resmenKızlar şu atak haftası ne zor süreçmiş
İnsta yazan senmiydin ben kime yazdimHello mommies biz aşıya gidiyoruz 2. Ay 3 tane vuruncakmış bi de kalça ultrasonu çekinicez ateş yaptı mı size bugün beni neler bekliyor
Canım aşılar olurken çok ağladı kızım ama sonrasında ateşi çıkmadı biraz huzursuzdu sadece ilaç felanda vermedikHello mommies biz aşıya gidiyoruz 2. Ay 3 tane vuruncakmış bi de kalça ultrasonu çekinicez ateş yaptı mı size bugün beni neler bekliyor
Bizde de gaz fena valla canim cumartesi kızı yikadim burnunda hirıltı ve cok kusmaya basladi pazarteai dra gittik reflü dedi gavisconla motilium diye ilac verdi var biraz ama gevmedi dahabizim reflüyü tetiklediği için gaz büyük sorun oluyor bazen 15 dk içinde uyanıyor
Benimkide ayni oyle bi uzgun oluyor agzini buzuyor bi kaşini catiyor aniden guluyor sonra tamm aglayacakken yine guluyorbenimde hosuma gitkistinilk gordugumde videoyaya cektik bide gozlerini tuhaf yapiyor açıyor kaşina dogru bakiyor gozler gidiyor bi daha acip yukari bakip guluyor sonra patt uyuyorBirde uykuda resmen emojiler yapıyor gülüyor ağlıyor gibi sürat aynı emoji
AynenBenimkide ayni oyle bi uzgun oluyor agzini buzuyor bi kaşini catiyor aniden guluyor sonra tamm aglayacakken yine guluyorbenimde hosuma gitkistinilk gordugumde videoyaya cektik bide gozlerini tuhaf yapiyor açıyor kaşina dogru bakiyor gozler gidiyor bi daha acip yukari bakip guluyor sonra patt uyuyor
Benim elimde iki numara var bi de molfix in aşırı küçük ilk ay anca kullanıla bilir. Büyük olsa ben gönderirdim.Fazla olup hastaneye bağışlamak isteyen arkadaşlar vardı bir kaç kişi yazmıştı kargo karşı ödemeli sana hediye de edebilirler hem ziyan olmaz
Aynen canım geçen bana bakışından korktum bana atakan gibi ne bakıyosun dedim eşim de atakan kim diyor haklı olarak şu tv çıkan tuhaf çocuk vardı ya filozof dediler o dedim onun gibi gözlerini bi tuhaf yapıyor ☺Benimkide ayni oyle bi uzgun oluyor agzini buzuyor bi kaşini catiyor aniden guluyor sonra tamm aglayacakken yine guluyorbenimde hosuma gitkistinilk gordugumde videoyaya cektik bide gozlerini tuhaf yapiyor açıyor kaşina dogru bakiyor gozler gidiyor bi daha acip yukari bakip guluyor sonra patt uyuyor
Canim benimki kendi cikariyor o yuzden uyurken kendi pirttt diye cikariyor yada biberonda cikariyor hem alt hem ustten cikariyorgece uykusu arasında biberonla doyuran yada emziren arkadaşlar vardı. Emdikten sonra uyurken gazını nasıl alıyorsunuz?
bizim doktor bastan beri diyordu bagirsaklari iyi calisiyor gazsız istedigini ye ic dedi ona ramen bi muddet yememistim sonra dan yeeee gitsin dedim hepsi sut yapan seyler olunca once az az denedimAfiyet olsun canim ben yemedigim halde gazdan kıvranıyor kızım yesem düsünemiyorum
kimyon karıstiripta yedim ama faydasi yok ya hep gazlı
Ayy dogru bi atakan vardi iste ayni oyleee hic gulecegim yoktu kizz nerden aklina geldiAynen canım geçen bana bakışından korktum bana atakan gibi ne bakıyosun dedim eşim de atakan kim diyor haklı olarak şu tv çıkan tuhaf çocuk vardı ya filozof dediler o dedim onun gibi gözlerini bi tuhaf yapıyor ☺
Bebeği Bi Yere koy yukarı doğru tersten sana baksın isigi kapat aç aynı atakanin gözleri tövbe bismillah dedimAyy dogru bi atakan vardi iste ayni oyleee hic gulecegim yoktu kizz nerden aklina geldi
kafam çok karışık olabilirİnsta yazan senmiydin ben kime yazdim
Ben şimdi aldım pek bi sevmedi gibi aşı huzursuzluğu da olabilir avna diye bişi çok fonksiyonlu o kadar fonksiyonlu ki kafam karıştı Koca bi kitap çıktı içinden çözücem inşallahKızlar kanguru kullanan var mı? Hiç bilgi sahibi değilim en güzeli hangisi? Bazıları zararlı olabiliyormuş şöyle uzun süre kullanılacak güzel bir şey arıyorum, artık eşimin de benim de kollarımız koptu, omuzlar bilekler iptal. Kucakta evin içinde gezmek istiyo uyanık olduğu her an
Kızlar kanguru kullanan var mı? Hiç bilgi sahibi değilim en güzeli hangisi? Bazıları zararlı olabiliyormuş şöyle uzun süre kullanılacak güzel bir şey arıyorum, artık eşimin de benim de kollarımız koptu, omuzlar bilekler iptal. Kucakta evin içinde gezmek istiyo uyanık olduğu her an
Ben babalinbaby aldım canım kumaşını falan çok beğendim geçen gün denedim yenidoğan aparatı olmadığı icin daha büyük geldi bebisim icinde kayboldu sling kullanıyorum evde gezdirirken onunla rahat ettim cicek sepetinde 59tl fiyatida uygun deneyebilirsinKızlar kanguru kullanan var mı? Hiç bilgi sahibi değilim en güzeli hangisi? Bazıları zararlı olabiliyormuş şöyle uzun süre kullanılacak güzel bir şey arıyorum, artık eşimin de benim de kollarımız koptu, omuzlar bilekler iptal. Kucakta evin içinde gezmek istiyo uyanık olduğu her an
Kiz yapma gozleri yorulur kiyamam yaaaBebeği Bi Yere koy yukarı doğru tersten sana baksın isigi kapat aç aynı atakanin gözleri tövbe bismillah dedim