2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
😂 bizim reflüyü tetiklediği için gaz büyük sorun oluyor bazen 15 dk içinde uyanıyor
Bizde de gaz fena valla canim cumartesi kızı yikadim burnunda hirıltı ve cok kusmaya basladi pazarteai dra gittik reflü dedi gavisconla motilium diye ilac verdi var biraz ama gevmedi daha

Sleepy 3 kullananlar icin bilgi😂 3+ aldim disran bakinca kucuk duruyor ama acinda 1 cm fln anca buyuktur alicaksaniz ona gore karar verip alin

Birde uykuda resmen emojiler yapıyor gülüyor ağlıyor gibi sürat aynı emoji
Benimkide ayni oyle bi uzgun oluyor agzini buzuyor bi kaşini catiyor aniden guluyor sonra tamm aglayacakken yine guluyor😂😂😂🙈🙈benimde hosuma gitkistinilk gordugumde videoyaya cektik bide gozlerini tuhaf yapiyor açıyor kaşina dogru bakiyor gozler gidiyor bi daha acip yukari bakip guluyor sonra patt uyuyor😂

Benimkide ayni oyle bi uzgun oluyor agzini buzuyor bi kaşini catiyor aniden guluyor sonra tamm aglayacakken yine guluyor😂😂😂🙈🙈benimde hosuma gitkistinilk gordugumde videoyaya cektik bide gozlerini tuhaf yapiyor açıyor kaşina dogru bakiyor gozler gidiyor bi daha acip yukari bakip guluyor sonra patt uyuyor😂
Aynen

Aynen canım geçen bana bakışından korktum bana atakan gibi ne bakıyosun dedim eşim de atakan kim diyor haklı olarak şu tv çıkan tuhaf çocuk vardı ya filozof dediler o dedim onun gibi gözlerini bi tuhaf yapıyor ☺

gece uykusu arasında biberonla doyuran yada emziren arkadaşlar vardı. Emdikten sonra uyurken gazını nasıl alıyorsunuz?
Canim benimki kendi cikariyor o yuzden uyurken kendi pirttt diye cikariyor yada biberonda cikariyor hem alt hem ustten cikariyor
Afiyet olsun canim ben yemedigim halde gazdan kıvranıyor kızım yesem düsünemiyorum😄

kimyon karıstiripta yedim ama faydasi yok ya hep gazlı
bizim doktor bastan beri diyordu bagirsaklari iyi calisiyor gazsız istedigini ye ic dedi ona ramen bi muddet yememistim sonra dan yeeee gitsin dedim hepsi sut yapan seyler olunca once az az denedim

Aynen canım geçen bana bakışından korktum bana atakan gibi ne bakıyosun dedim eşim de atakan kim diyor haklı olarak şu tv çıkan tuhaf çocuk vardı ya filozof dediler o dedim onun gibi gözlerini bi tuhaf yapıyor ☺
Ayy dogru bi atakan vardi iste ayni oyleee hic gulecegim yoktu kizz nerden aklina geldi😂😂

Kızlar kanguru kullanan var mı? Hiç bilgi sahibi değilim en güzeli hangisi? Bazıları zararlı olabiliyormuş şöyle uzun süre kullanılacak güzel bir şey arıyorum, artık eşimin de benim de kollarımız koptu, omuzlar bilekler iptal. Kucakta evin içinde gezmek istiyo uyanık olduğu her an🤣

Kızlar kanguru kullanan var mı? Hiç bilgi sahibi değilim en güzeli hangisi? Bazıları zararlı olabiliyormuş şöyle uzun süre kullanılacak güzel bir şey arıyorum, artık eşimin de benim de kollarımız koptu, omuzlar bilekler iptal. Kucakta evin içinde gezmek istiyo uyanık olduğu her an🤣
Ben şimdi aldım pek bi sevmedi gibi aşı huzursuzluğu da olabilir avna diye bişi çok fonksiyonlu o kadar fonksiyonlu ki kafam karıştı Koca bi kitap çıktı içinden 🙈 çözücem inşallah

Solomom baybiyi bi incele istersen canim instagramda da var ben ondan aldim

Ben babalinbaby aldım canım kumaşını falan çok beğendim geçen gün denedim yenidoğan aparatı olmadığı icin daha büyük geldi bebisim icinde kayboldu 🤭🤭 sling kullanıyorum evde gezdirirken onunla rahat ettim cicek sepetinde 59tl fiyatida uygun deneyebilirsin 😁

X