2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben hala 2 numaradayim 😂 eşim çok fazla almis. Primalarin da kalıbı büyük bizim bebek de çok tontis değil öyle olunca hala oluyor. Elimizde kalacak gibi bizimde.
Benim de boyle 2 numara prima var elimde bussuru ama 8 kiloya kadar yaziyo zten 3 4 de var stokladm

Kizlar benim kizim simdi 6 kilo olmustur ve acilmamis buyuk boy 3 numara bez var elimde az oncede trendyoldan sleppy yeni cikandan 4 adet aldim lansmana ozel olandan buyuk olurmu acaba elimdeki bez bitene kadar sizce sizler gectinizmi 4 numaraya
biz 7kiloyu geçtik gibi. sleepyi 4aldım ben bir tık büyük ama kullanılmayacak gibi değil. elimde 100tane 3no premium care var o bitince sleepyi kullanıcam bende çoklu paketini sipariş ettim yeni.bence kullanabilirsin 4ü elindeki bitince

biz 7kiloyu geçtik gibi. sleepyi 4aldım ben bir tık büyük ama kullanılmayacak gibi değil. elimde 100tane 3no premium care var o bitince sleepyi kullanıcam bende çoklu paketini sipariş ettim yeni.bence kullanabilirsin 4ü elindeki bitince
Ozaman 4 numara biraz buyuk elimdeki 3 ler bitene kadar bakalim ne oluruz

Goğsume yatiriyorum azcik pispisladktan sonra kendisi cikiyor hemnbi sure fik tutmus oluyorm hemen yatağa koyunca kusuyor.
Bende omzuma yatıyorum dik dursun diye biraz pışpışlıyorum Uyuduysa eğer ne yaparsam yapayım gazı çıkmıyor.
Ben veroyorum cnm bazen hemen cikariyor bazen uykuya dalinca cikarmiyor biraz pispislayip yatiriyorum ben
Dün gece artık uykusuzluktan bayıldı uyanmayıp biraz dinlendin diye emzirmek istemedim resmen uyansın diye bekledim Uyanmayınca dayanamadım 5 saat sonunda emzirdim. Gazını çıkaramadım ama. Biliyorsun bizim bebekte gaz reflüyü tetikliyor 🥺
Biberon vermiyorum ben ama emerken uyursa gazını falan almadan yatırıyorum uyanacak diye korkumdan :) çocuk öğrenmiş bazen kendi gazını kendi çıkarıyor valla bir kaç kez rastladim
Benimki kendi çıkaramıyor bende uyanmasın diye korkumdan yatırdım hemen :)
Ben emziriyorum ve hiç gazını almıyorum gece. Gündüz ise arada alıyorum.
Rahatsız olmuyor mu peki? Hemen uyanmasına sebep oluyor mu

Bende omzuma yatıyorum dik dursun diye biraz pışpışlıyorum Uyuduysa eğer ne yaparsam yapayım gazı çıkmıyor.

Dün gece artık uykusuzluktan bayıldı uyanmayıp biraz dinlendin diye emzirmek istemedim resmen uyansın diye bekledim Uyanmayınca dayanamadım 5 saat sonunda emzirdim. Gazını çıkaramadım ama. Biliyorsun bizim bebekte gaz reflüyü tetikliyor 🥺

Benimki kendi çıkaramıyor bende uyanmasın diye korkumdan yatırdım hemen :)

Rahatsız olmuyor mu peki? Hemen uyanmasına sebep oluyor mu
Fark etmiyor bizde ya 😅 gazını çıkarıp yatırdığımda da 1 saat sonra uyanıyor gazını çıkarmadığımda da 😁

Elinde fazla 3 numara bezi kalan varsa satın alabilirim kızlar aklınızda olsun ben 2 deym daha sleepy ama iğrenç hep sızdırıyor deli olcam üst baş değiştirmekten
Fazla olup hastaneye bağışlamak isteyen arkadaşlar vardı bir kaç kişi yazmıştı kargo karşı ödemeli sana hediye de edebilirler hem ziyan olmaz

Serum fizyolojikte bebeğin ortalığı yıkıyor mu rahat temizleyebiliyor musun burnunu? Burun temizliğinde bizim evde kıyamet kopuyor komşular bebek hasta mı niye çok ağlıyor diye soruyor valla
Evet canım kuzu gibi beklemiyor mızmızlanıyor ama hızlıca sıkıp hemen yan çevirip aspiratörle çekiyoruz. Tek başıma yapmıyorum eşimle yapıyoruz. Rahatlayınca susuyor hemen

Elinde fazla 3 numara bezi kalan varsa satın alabilirim kızlar aklınızda olsun ben 2 deym daha sleepy ama iğrenç hep sızdırıyor deli olcam üst baş değiştirmekten
Evet canım sleepy bizde travma yarattı 😁Çocuğu önce bi badisini elimizle yokluyoruz çiş gectinmi diye. Yenidogdugunda bende kullandım günde 5 6 kez cisli üst degistiriyordum onca çamaşırı yıkaması ütülemesi bezmiştim şimdi molfix kullanıyorum akşam 9 da aldık gece 2 de uyanmış yedirmis gazını çıkarmak için bile uyandiramadim dedi eşim bezini değişememiş sabah 6.30 gibi değiştim hiç çıkmamış

Ben kuru fasulye nohut hersey yemeye basladim valla🙈
Afiyet olsun canim ben yemedigim halde gazdan kıvranıyor kızım yesem düsünemiyorum😄
Solgar sut artırıcı tablet canım

İlk kızımda sutten kesilene kadar 6.5 ay olmadım. Süt verdıkçe olmaman normal.

Limonçiçeğine katılıyorum canim

2 cay kaşıgı kimyon atın bısey olmaz Allahın izniyle. Yalnız pırasaya ozellikle dikkat kımyonsuz aman aman sakın yemeyin canınız cekıpte.
kimyon karıstiripta yedim ama faydasi yok ya hep gazlı

Kizlar benim kizim simdi 6 kilo olmustur ve acilmamis buyuk boy 3 numara bez var elimde az oncede trendyoldan sleppy yeni cikandan 4 adet aldim lansmana ozel olandan buyuk olurmu acaba elimdeki bez bitene kadar sizce sizler gectinizmi 4 numaraya
Ben geçtim en son 6540 kg du. Bi tık büyük ama kaka çiş çıkmıyor 3 bacaklarını kesiyordu .sanırım 4 noyu uzun süre kullanıcaz

Evet canım kuzu gibi beklemiyor mızmızlanıyor ama hızlıca sıkıp hemen yan çevirip aspiratörle çekiyoruz. Tek başıma yapmıyorum eşimle yapıyoruz. Rahatlayınca susuyor hemen
Ben sadece bebeği tutabiliyorum öyle bir ağlıyor ki ben hayatta tek yapamam.
Benim yeğenim çok sakindi burnu açılırken gülerdi hatta ☺️

X