- 14 Mart 2020
- 224
- 733
Ben emziriyorum ve hiç gazını almıyorum gece. Gündüz ise arada alıyorum.gece uykusu arasında biberonla doyuran yada emziren arkadaşlar vardı. Emdikten sonra uyurken gazını nasıl alıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben emziriyorum ve hiç gazını almıyorum gece. Gündüz ise arada alıyorum.gece uykusu arasında biberonla doyuran yada emziren arkadaşlar vardı. Emdikten sonra uyurken gazını nasıl alıyorsunuz?
Benim de boyle 2 numara prima var elimde bussuru ama 8 kiloya kadar yaziyo zten 3 4 de var stokladmBen hala 2 numaradayim eşim çok fazla almis. Primalarin da kalıbı büyük bizim bebek de çok tontis değil öyle olunca hala oluyor. Elimizde kalacak gibi bizimde.
biz 7kiloyu geçtik gibi. sleepyi 4aldım ben bir tık büyük ama kullanılmayacak gibi değil. elimde 100tane 3no premium care var o bitince sleepyi kullanıcam bende çoklu paketini sipariş ettim yeni.bence kullanabilirsin 4ü elindeki bitinceKizlar benim kizim simdi 6 kilo olmustur ve acilmamis buyuk boy 3 numara bez var elimde az oncede trendyoldan sleppy yeni cikandan 4 adet aldim lansmana ozel olandan buyuk olurmu acaba elimdeki bez bitene kadar sizce sizler gectinizmi 4 numaraya
üzerindeki kilolar çok tutmuyor sanki. ben bayadır 3 no kullanıyorum 4e geçicem şimdiBenim de boyle 2 numara prima var elimde bussuru ama 8 kiloya kadar yaziyo zten 3 4 de var stokladm
Ozaman 4 numara biraz buyuk elimdeki 3 ler bitene kadar bakalim ne oluruzbiz 7kiloyu geçtik gibi. sleepyi 4aldım ben bir tık büyük ama kullanılmayacak gibi değil. elimde 100tane 3no premium care var o bitince sleepyi kullanıcam bende çoklu paketini sipariş ettim yeni.bence kullanabilirsin 4ü elindeki bitince
Bende omzuma yatıyorum dik dursun diye biraz pışpışlıyorum Uyuduysa eğer ne yaparsam yapayım gazı çıkmıyor.Goğsume yatiriyorum azcik pispisladktan sonra kendisi cikiyor hemnbi sure fik tutmus oluyorm hemen yatağa koyunca kusuyor.
Dün gece artık uykusuzluktan bayıldı uyanmayıp biraz dinlendin diye emzirmek istemedim resmen uyansın diye bekledim Uyanmayınca dayanamadım 5 saat sonunda emzirdim. Gazını çıkaramadım ama. Biliyorsun bizim bebekte gaz reflüyü tetikliyorBen veroyorum cnm bazen hemen cikariyor bazen uykuya dalinca cikarmiyor biraz pispislayip yatiriyorum ben
Benimki kendi çıkaramıyor bende uyanmasın diye korkumdan yatırdım hemen :)Biberon vermiyorum ben ama emerken uyursa gazını falan almadan yatırıyorum uyanacak diye korkumdan :) çocuk öğrenmiş bazen kendi gazını kendi çıkarıyor valla bir kaç kez rastladim
Rahatsız olmuyor mu peki? Hemen uyanmasına sebep oluyor muBen emziriyorum ve hiç gazını almıyorum gece. Gündüz ise arada alıyorum.
3600 doğdu şuan 5100 gibi750 gr az değil ki Canım 600 gr geçince iyi
Kaç kilo bebegin şimdi
Gündüz gazını almazsam çok çabuk uyanıyor. Kusmasın diye ara gazını almaya çalışıyorum bu kez memeden çektim diye ortalığı inletiyorPapatya1646 ben gazını çıkarmıyorıium artık. öylece uyuyor. gündüz de ağlarsa çıkarıyoruz
Fark etmiyor bizde ya gazını çıkarıp yatırdığımda da 1 saat sonra uyanıyor gazını çıkarmadığımda daBende omzuma yatıyorum dik dursun diye biraz pışpışlıyorum Uyuduysa eğer ne yaparsam yapayım gazı çıkmıyor.
Dün gece artık uykusuzluktan bayıldı uyanmayıp biraz dinlendin diye emzirmek istemedim resmen uyansın diye bekledim Uyanmayınca dayanamadım 5 saat sonunda emzirdim. Gazını çıkaramadım ama. Biliyorsun bizim bebekte gaz reflüyü tetikliyor
Benimki kendi çıkaramıyor bende uyanmasın diye korkumdan yatırdım hemen :)
Rahatsız olmuyor mu peki? Hemen uyanmasına sebep oluyor mu
Fazla olup hastaneye bağışlamak isteyen arkadaşlar vardı bir kaç kişi yazmıştı kargo karşı ödemeli sana hediye de edebilirler hem ziyan olmazElinde fazla 3 numara bezi kalan varsa satın alabilirim kızlar aklınızda olsun ben 2 deym daha sleepy ama iğrenç hep sızdırıyor deli olcam üst baş değiştirmekten
Evet canım kuzu gibi beklemiyor mızmızlanıyor ama hızlıca sıkıp hemen yan çevirip aspiratörle çekiyoruz. Tek başıma yapmıyorum eşimle yapıyoruz. Rahatlayınca susuyor hemenSerum fizyolojikte bebeğin ortalığı yıkıyor mu rahat temizleyebiliyor musun burnunu? Burun temizliğinde bizim evde kıyamet kopuyor komşular bebek hasta mı niye çok ağlıyor diye soruyor valla
Evet canım sleepy bizde travma yarattı Çocuğu önce bi badisini elimizle yokluyoruz çiş gectinmi diye. Yenidogdugunda bende kullandım günde 5 6 kez cisli üst degistiriyordum onca çamaşırı yıkaması ütülemesi bezmiştim şimdi molfix kullanıyorum akşam 9 da aldık gece 2 de uyanmış yedirmis gazını çıkarmak için bile uyandiramadim dedi eşim bezini değişememiş sabah 6.30 gibi değiştim hiç çıkmamışElinde fazla 3 numara bezi kalan varsa satın alabilirim kızlar aklınızda olsun ben 2 deym daha sleepy ama iğrenç hep sızdırıyor deli olcam üst baş değiştirmekten
Afiyet olsun canim ben yemedigim halde gazdan kıvranıyor kızım yesem düsünemiyorumBen kuru fasulye nohut hersey yemeye basladim valla
kimyon karıstiripta yedim ama faydasi yok ya hep gazlıSolgar sut artırıcı tablet canım
İlk kızımda sutten kesilene kadar 6.5 ay olmadım. Süt verdıkçe olmaman normal.
Limonçiçeğine katılıyorum canim
2 cay kaşıgı kimyon atın bısey olmaz Allahın izniyle. Yalnız pırasaya ozellikle dikkat kımyonsuz aman aman sakın yemeyin canınız cekıpte.
Ben geçtim en son 6540 kg du. Bi tık büyük ama kaka çiş çıkmıyor 3 bacaklarını kesiyordu .sanırım 4 noyu uzun süre kullanıcazKizlar benim kizim simdi 6 kilo olmustur ve acilmamis buyuk boy 3 numara bez var elimde az oncede trendyoldan sleppy yeni cikandan 4 adet aldim lansmana ozel olandan buyuk olurmu acaba elimdeki bez bitene kadar sizce sizler gectinizmi 4 numaraya
bizim reflüyü tetiklediği için gaz büyük sorun oluyor bazen 15 dk içinde uyanıyorFark etmiyor bizde ya gazını çıkarıp yatırdığımda da 1 saat sonra uyanıyor gazını çıkarmadığımda da
Ben sadece bebeği tutabiliyorum öyle bir ağlıyor ki ben hayatta tek yapamam.Evet canım kuzu gibi beklemiyor mızmızlanıyor ama hızlıca sıkıp hemen yan çevirip aspiratörle çekiyoruz. Tek başıma yapmıyorum eşimle yapıyoruz. Rahatlayınca susuyor hemen