2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cnm ben hep Prima kullandım da daha uygun arıyorum simdi ama baktım pek fiyat farkı goremedim
Molfix koyu yeşil birde acikyesil var hangisini kullaniyorsun
Bende prima kullaniyorum kizariklik yapti diye slepeye gectim.pamuklu kismini begenmedim cok kabardi islaninca.molfixi denedim onunda bel esnekligini begenmedim hic esnek degil.canbebeyi denedik onu begendik.sizdirmadi esnekligide cok iyi.

Eşim proje değiştirdiğinde beri yani dünden beri nevrim döndü, düzenim şaştı ya. Boynum basım ağrıdı bir taraftan kendi çalışmalarıma zaman ayırmaya çalışıyorum bir yandan bebek altına yapıyor dolu dolu kaç kez bugün, meme istiyor uyutmaya çalışıyorum hepsi bana kaldı. Eşim önceden sabah 6 öğlen 3 çalışırdı projesi rahattı herşeyi paylasirdik. Şimdi 8-5 e döndü. Sabahtan beri toplantıda. Insallah sadece bgunluk böyledir yoksa kafayı yemem yakın.

Dasmeer senle ben bez markasına karar verene kadar bebekler bezi bırakacak Ben artık molfix kullanıyorum daha başka bisey denemiycem 3 no sıktı yeni 4 noya geçtim biraz büyük ama napiyim 3 bacağını kesiyordu.
Kaç kiloya 3 no küçük geldi cnm molfix in de kalıbı küçük mü o zaman sleepy gibi

molfixin beyazı ile sleepynin yenisinin dokusu benzer. ben sleepy natural ve bio, prima premium care, aktif bebek, günlük rahatlık, molfix beyaz ve yeşil paket ve minies kullandım. sleepy bio en iyisi
Aktif bebek ve günlük rahatlık bende kullandım hiç iyi değil onun dokusu pişik yaptı benim kızda

Cnm ben hep Prima kullandım da daha uygun arıyorum simdi ama baktım pek fiyat farkı goremedim
Molfix koyu yeşil birde acikyesil var hangisini kullaniyorsun
Köyü yeşil kullanıyorum bez fiyatları arasında pek fark yok biri 78 kuruşa tanesi diğeri 82 kuruş gibi .Ben geçen molfix aldim marketten kampanya vardı tanesi 62 kuruşa geliyordu prima da 68 kuruştu memnun kaldigin bezde kampanyaları takip etmek daha dogru

Şimdi baktimda yakın fiyatlar ben primadan suan memnunum

Solgar kullanan arkadaslar bende aldım. Yemeklerden once mı sonra mı ve 2ser adet mı? Bır bilgi verirseniz sevınırım. Yanlıs içmeyeyim

Kızlar tazyik sorunu yaşayan var mı? Cidden ağlayacağım bebeğim doğdu doğalı emmeye cok düşkündü zaten ama fazla eme eme sinyali gönderdi sanırım memeler anında doluyor bir sonraki acıkmaya kadar ben mastit olcak kıvama geliyorum sürekli bebeğin yanında olduğumdan fazla sağmamaya özen gösterdm hep ama tek memeyi emip uyuduysa diğerini sağıyordum. Elektrikliyi kullanmayacağım artık o da tazyiği arttırıyor sanırım. Kendimi mochi ile rahatlatıyorum şimdilik ama bebeğim özellikle geceleri bu tazyikten rahatsız. Sürekli genzine kaçıyor. En doğru pozisyonda emziriyorum, dik şekilde, burnu açık. Yok yine foş diye ağzına gidince irkiliyor cocuk. Bir iki gündür coğu kez reddetti. Çok acıkırsa geliyor memeye ancak ama korka korka. Bir aydır kullandığım vitamini almadım suyu da az içtim bugün bakalım gece nasıl geçecek☹

Mochiyle 20 cc gibi sağıp emzirmeyi denesen fayda edebilir

Cnm benim arkadasimda vardi tazyik sorununo emzirmeden once biraz sagio sulu kismi bosaltiyordu sonra emziriyordu o sorununu boyle halletti

Mochiyle 20 cc gibi sağıp emzirmeyi denesen fayda edebilir
Cnm benim arkadasimda vardi tazyik sorununo emzirmeden once biraz sagio sulu kismi bosaltiyordu sonra emziriyordu o sorununu boyle halletti
Kızlar bu şekilde yapıyorum beş on dakika daha sessiz emiyor, emme esnasında tekrar süt iniyor memeye yine başlıyor cok cok emmeye, direkt genzine kaçıyor tekrardan. Sanırım sütü azaltmanın bir yolunu bulmam lazım, ama cahilce bir şey yapıp tamamen keserim diye de korkuyorum. Mochiyle önden 50-60 sağsam bile yine oluyor bir doktorun yazısında görmüştüm bebeğin sıvı alımı için ön süte de ihtiyacı var diye. Ne yapacağımı şaşırdım

Bize yolla cnm sütleri fazla geliyo sana

Peki ne kadar ne kadar uyuyor bu sekılde? Ve uyutma k için ne yapıyorsun canım?
Ac tok farketmıyor csnım,
Az önce baktım atak haftasına dha var diyor. Dogdugundan beri böyle iki buçuk aylık oldu hala düzelmedi saat 3 oldu yine. ancak uyudu
Benimki De hep 3luk.
Cok hossunben kızımda yazardım. Tecrube ettim artık delirmeyecegım. Sadece mamaları not tutuyorum o a cok surum olmadıgından asama kaydediyor muyuz diye
Aynı sekılde gece ac uyumak istemiyorlar sanırım Depo dolduruyorlar korkma canım.
Benimki her sekılde kusuyor Memede de birden kusabılıyor. Dert etmekle etmemek arasındayım
Kızlar herkese günaydın benim bebeğimin elleri buz gibi , nedendir ? Ayakları vücudu sıcak ama eller buz ,sizde de böyle mi ? Sabah dayanamadım çorap üstü eldiven geçirdim
Bence normal. Benimki de oyle.
Asıyı nasıl yaptınız canım? Dozu nasıl ayarladınız? Saglık personeli mısın?
Bize yolla cnm sütleri fazla geliyo sana
Senin yazılar benı öldürüyor

Solgar kullanan arkadaslar bende aldım. Yemeklerden once mı sonra mı ve 2ser adet mı? Bır bilgi verirseniz sevınırım. Yanlıs içmeyeyim
yemekten sonra alıyorum genelde. günde 6 adete kadar alınabiliyor. nasış almak istersen alabilirsin. aynı anda 3 tane içmişliğim oluyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…