Bende prima kullaniyorum kizariklik yapti diye slepeye gectim.pamuklu kismini begenmedim cok kabardi islaninca.molfixi denedim onunda bel esnekligini begenmedim hic esnek degil.canbebeyi denedik onu begendik.sizdirmadi esnekligide cok iyi.Cnm ben hep Prima kullandım da daha uygun arıyorum simdi ama baktım pek fiyat farkı goremedim
Molfix koyu yeşil birde acikyesil var hangisini kullaniyorsun
Benide benideBeni de ekleyebilirsin
Kaç kiloya 3 no küçük geldi cnm molfix in de kalıbı küçük mü o zaman sleepy gibiDasmeer senle ben bez markasına karar verene kadar bebekler bezi bırakacakBen artık molfix kullanıyorum daha başka bisey denemiycem 3 no sıktı yeni 4 noya geçtim biraz büyük ama napiyim 3 bacağını kesiyordu.
Canım ben molfix pure and soft kullanıyorum dokusu güzel beyaz paket. benim bebiş pişik olduktan sonra iyi geldi bu bezKızlar hem uygub hem kaliteli onerebileceginiz bez var mı ben şuan Prima premium care kullanıyorum
Aktif bebek ve günlük rahatlık bende kullandım hiç iyi değil onun dokusu pişik yaptı benim kızdamolfixin beyazı ile sleepynin yenisinin dokusu benzer. ben sleepy natural ve bio, prima premium care, aktif bebek, günlük rahatlık, molfix beyaz ve yeşil paket ve minies kullandım. sleepy bio en iyisi
Köyü yeşil kullanıyorum bez fiyatları arasında pek fark yok biri 78 kuruşa tanesi diğeri 82 kuruş gibi .Ben geçen molfix aldim marketten kampanya vardı tanesi 62 kuruşa geliyordu prima da 68 kuruştu memnun kaldigin bezde kampanyaları takip etmek daha dogruCnm ben hep Prima kullandım da daha uygun arıyorum simdi ama baktım pek fiyat farkı goremedim
Molfix koyu yeşil birde acikyesil var hangisini kullaniyorsun
1 hafta önce 6540 'di. Galiba bedeni küçükKaç kiloya 3 no küçük geldi cnm molfix in de kalıbı küçük mü o zaman sleepy gibi
İnstadan ben de dahil olabilir miyimEkleyelim özel mesaja.
Şimdi baktimda yakın fiyatlar ben primadan suan memnunumKöyü yeşil kullanıyorum bez fiyatları arasında pek fark yok biri 78 kuruşa tanesi diğeri 82 kuruş gibi .Ben geçen molfix aldim marketten kampanya vardı tanesi 62 kuruşa geliyordu prima da 68 kuruştu memnun kaldigin bezde kampanyaları takip etmek daha dogru
Anladım cnmCanım ben molfix pure and soft kullanıyorum dokusu güzel beyaz paket. benim bebiş pişik olduktan sonra iyi geldi bu bez
Mochiyle 20 cc gibi sağıp emzirmeyi denesen fayda edebilirKızlar tazyik sorunu yaşayan var mı? Cidden ağlayacağım bebeğim doğdu doğalı emmeye cok düşkündü zaten ama fazla eme eme sinyali gönderdi sanırım memeler anında doluyor bir sonraki acıkmaya kadar ben mastit olcak kıvama geliyorum sürekli bebeğin yanında olduğumdan fazla sağmamaya özen gösterdm hep ama tek memeyi emip uyuduysa diğerini sağıyordum. Elektrikliyi kullanmayacağım artık o da tazyiği arttırıyor sanırım. Kendimi mochi ile rahatlatıyorum şimdilik ama bebeğim özellikle geceleri bu tazyikten rahatsız. Sürekli genzine kaçıyor. En doğru pozisyonda emziriyorum, dik şekilde, burnu açık. Yok yine foş diye ağzına gidince irkiliyor cocuk. Bir iki gündür coğu kez reddetti. Çok acıkırsa geliyor memeye ancak ama korka korka. Bir aydır kullandığım vitamini almadım suyu da az içtim bugün bakalım gece nasıl geçecek☹
Cnm benim arkadasimda vardi tazyik sorununo emzirmeden once biraz sagio sulu kismi bosaltiyordu sonra emziriyordu o sorununu boyle hallettiKızlar tazyik sorunu yaşayan var mı? Cidden ağlayacağım bebeğim doğdu doğalı emmeye cok düşkündü zaten ama fazla eme eme sinyali gönderdi sanırım memeler anında doluyor bir sonraki acıkmaya kadar ben mastit olcak kıvama geliyorum sürekli bebeğin yanında olduğumdan fazla sağmamaya özen gösterdm hep ama tek memeyi emip uyuduysa diğerini sağıyordum. Elektrikliyi kullanmayacağım artık o da tazyiği arttırıyor sanırım. Kendimi mochi ile rahatlatıyorum şimdilik ama bebeğim özellikle geceleri bu tazyikten rahatsız. Sürekli genzine kaçıyor. En doğru pozisyonda emziriyorum, dik şekilde, burnu açık. Yok yine foş diye ağzına gidince irkiliyor cocuk. Bir iki gündür coğu kez reddetti. Çok acıkırsa geliyor memeye ancak ama korka korka. Bir aydır kullandığım vitamini almadım suyu da az içtim bugün bakalım gece nasıl geçecek☹
Mochiyle 20 cc gibi sağıp emzirmeyi denesen fayda edebilir
Kızlar bu şekilde yapıyorum beş on dakika daha sessiz emiyor, emme esnasında tekrar süt iniyor memeye yine başlıyor cok cok emmeye, direkt genzine kaçıyor tekrardan. Sanırım sütü azaltmanın bir yolunu bulmam lazım, ama cahilce bir şey yapıp tamamen keserim diye de korkuyorum. Mochiyle önden 50-60 sağsam bile yine oluyorCnm benim arkadasimda vardi tazyik sorununo emzirmeden once biraz sagio sulu kismi bosaltiyordu sonra emziriyordu o sorununu boyle halletti
Bize yolla cnm sütleri fazla geliyo sanaKızlar bu şekilde yapıyorum beş on dakika daha sessiz emiyor, emme esnasında tekrar süt iniyor memeye yine başlıyor cok cok emmeye, direkt genzine kaçıyor tekrardan. Sanırım sütü azaltmanın bir yolunu bulmam lazım, ama cahilce bir şey yapıp tamamen keserim diye de korkuyorum. Mochiyle önden 50-60 sağsam bile yine oluyorbir doktorun yazısında görmüştüm bebeğin sıvı alımı için ön süte de ihtiyacı var diye. Ne yapacağımı şaşırdım
Bize yolla cnm sütleri fazla geliyo sana
Peki ne kadar ne kadar uyuyor bu sekılde? Ve uyutma k için ne yapıyorsun canım?Canim benimki de öyleydi.. sonra 3.30 oldu 4 . 4 oldu 5 derken geceyi gunduzu sasirdi.. 5_6 gibi uyuyup sabah 11.30 a emip tekrar uyuyup 15.00 e kadar uyuyordu.. uyku danismani arkadaşımdan yardim qldim.. sabahi düzeltmekten başladık. 8 de en geç 9.00 da uyandiriyorum 2 saatte bir gunduz uykusu yaptir. Gunduz uyumadıkca yorgunlukları artıyor ve gece uykusuna geçemiyor.. mesela benimki yoruluyormus ben hiç anlamıyordum. Gayet enerjik ve mutlu görünüyordu. Boyle iki saatte bir uyuturum qksam uykusuna en geç 9.10 gibi geçireceğiz. 4 aylik olduklarında aksam uykusu 18 ile 20.00 arasına çekilecek. Ama uyanıklık sureleri cok onemli gunduz.. nette araştırma yapabilirsin bizim bebekler yani 2.3 aylik bebeklerin maks uyanık kalma süresi 75_90 dk diyor ben ona emzirmeyi de katıyorum iki saat yapiyorum..
Ac tok farketmıyor csnım,Kızlar kızım 2-3 gündür ellerini ağzına götürüp emiyor dün doktor ben sormadan bu aydan sonra ellerini emebilir dedi ama yine de acaba aç mı diye düşünmeden edemiyorum sizin bebeklerde emiyor mu öyle ? akşamlarıda sütüm çok azalıyor gibi hissediyorum
Benimki De hep 3luk.Az önce baktım atak haftasına dha var diyor. Dogdugundan beri böyle iki buçuk aylık oldu hala düzelmedi saat 3 oldu yine. ancak uyudu
Cok hossunEvet günlük kaç dk meme emdi kaç cc mama yedi cisli bez sayısı kanalı bez sayısı hepsini günlük not alıyoruz rekor kırmış niye verdin dedim .Biberonu uzaktan tuttuğum halde ağzına havada acıyor dedi vermedim çok ağlayınca vermek zorunda kaldım diyorÇocuğu catlatacaksin diyorum yooo doktor o içmek istediği miktarı bilir ne kadar isterse verin dedi ga diyir Oldu olcak kuru fasulye pilav verseydin dedim .
Aynı sekılde gece ac uyumak istemiyorlar sanırımBenımde kafama takılan bebıs istediği zaman verıcekmıyiz benjmki gecelerı cok yemek istiyor catlıcak diye korkuyorum artık nefes alamıcsk sekile gelıyor zor boyle ama hala yemek istiyor gibi nappmak lazım bu durumda doktoruna soran varmı??
Benimki her sekılde kusuyorKızlar bebeğinizin gazını emdikten ne kadar süre sonra alıyorsunuz
Benim kız emerken uyuyor çoğu zaman uyandırıp gazını almaya uğraşıyorum ya da memeden çekip ara gazını almaya çalışıyorum öyle de çektim diye ağlıyor.
blrde hemen hemen her gaz aldığımda omzuma kusuyo. Bişileri yanlış mı yapıyorum
Bence normal. Benimki de oyle.Kızlar herkese günaydınbenim bebeğimin elleri buz gibi , nedendir ? Ayakları vücudu sıcak ama eller buz ,sizde de böyle mi ? Sabah dayanamadım çorap üstü eldiven geçirdim
Asıyı nasıl yaptınız canım? Dozu nasıl ayarladınız? Saglık personeli mısın?Biz bu arada 2 aylık aşılarımızı olduk bugün. Çok zor insan kıyamıyor ama mecbur. Evde rota aşısını da yaptık. Şifa olur inşallah. Şimdi ağladığı için içini çekip çekip uyuyor. Dudak büküyor arada.
Senin yazılar benı öldürüyorBize yolla cnm sütleri fazla geliyo sana
yemekten sonra alıyorum genelde. günde 6 adete kadar alınabiliyor. nasış almak istersen alabilirsin. aynı anda 3 tane içmişliğim oluyor benimSolgar kullanan arkadaslar bende aldım. Yemeklerden once mı sonra mı ve 2ser adet mı? Bır bilgi verirseniz sevınırım. Yanlıs içmeyeyim