- 25 Ocak 2019
- 1.268
- 2.066
Al iste benimkide oyle yapiyor sonra hani huysuzdu bu cocuk diyorlarAy anneme geleyim dedim az sevsinler cocugu geldigimdn beri uyuyo gozunu goremedik daha
SleepyKızlar hem uygub hem kaliteli onerebileceginiz bez var mı ben şuan Prima premium care kullanıyorum
Sizdirma yapmıyor mu cnmSleepy
Hangi marka kullanıyorsunuzBen kullanıyorum bazen uyku tulumu bazen pijama
Hadi yaBen alacaktim etrafimda terleyip bronsit olanlar var o yuzden vazgectim
Hic yapmadi pisik de yapmadi bende 3+ siparis ettm simdi 3 ufak gelmeye basladiSizdirma yapmıyor mu cnm
Ayni ayni inandiramiyorum huysuz olduğunaAl iste benimkide oyle yapiyor sonra hani huysuzdu bu cocuk diyorlarama kovit karantina nedeniyle annemlerde mahsur kaldim simdi gördüler torunlarinin gercek yüzünü
Lcw ayaklı aldim ama zor oluyor Gece altını alırken ayaksız olanlar daha kullanışlı olurdu tecrübesizlikHangi marka kullanıyorsunuz
ocean dediğin ne? bebde ocean d, regenesis, solgar demir ve bunu beraber kullanıyorum sıkıntı yok_seastar_ solgarin vitaminini sipariş etmiştim şimdi getirdi kargo ama ben regenesis ve ocean da kullanıyorum solgara başladığımda diğerlerini bırakmam mı gerekiyor acaba?
Bilgin var mı?
bende prime premium care kullanıyordum. son çıkan sleepy denedim bence primadan çok çok iyi. premium care sabahları özellikle dolu olduğında çok koku yapıyor. aynı zamanda kıyafeti nemleniyordu sleepyde böle bir ğroblem yaşamadım ama yeni olan bio naturaldaKızlar hem uygub hem kaliteli onerebileceginiz bez var mı ben şuan Prima premium care kullanıyorum
Bio olan demi iyiocean dediğin ne? bebde ocean d, regenesis, solgar demir ve bunu beraber kullanıyorum sıkıntı yok
bende prime premium care kullanıyordum. son çıkan sleepy denedim bence primadan çok çok iyi. premium care sabahları özellikle dolu olduğında çok koku yapıyor. aynı zamanda kıyafeti nemleniyordu sleepyde böle bir ğroblem yaşamadım ama yeni olan bio naturalda
Dasmeer senle ben bez markasına karar verene kadar bebekler bezi bırakacakBio olan demi iyi
Bende onu denemek istiyordum
Birde Molfix nasil
Cnm ben hep Prima kullandım da daha uygun arıyorum simdi ama baktım pek fiyat farkı goremedimDasmeer senle ben bez markasına karar verene kadar bebekler bezi bırakacakBen artık molfix kullanıyorum daha başka bisey denemiycem 3 no sıktı yeni 4 noya geçtim biraz büyük ama napiyim 3 bacağını kesiyordu.
Ben sleepy kullanıyordum pişik yaptı molfix pure&soft modeline geçtim. Dokusu yumuşacık arkası da baya uzun sızdırma taşma yapması zor gibi. Gece 8 saat değiştirmediğim oluyor yine de tam dolmuyor. Sleepye göre çok daha memnun kaldım ben, fiyatı da primaya göre daha uygunKızlar hem uygub hem kaliteli onerebileceginiz bez var mı ben şuan Prima premium care kullanıyorum
Aynen ya benimki şuna bak yemek yapayım dediğim zaman geliyor sadece yada sevmeye geliyor. Alt değiştirmek ona göre değğlmişAnam ne cok is yapio esleriniz ben mi fazla calisiyorm napiyorm
molfixin beyazı ile sleepynin yenisinin dokusu benzer. ben sleepy natural ve bio, prima premium care, aktif bebek, günlük rahatlık, molfix beyaz ve yeşil paket ve minies kullandım. sleepy bio en iyisiCnm ben hep Prima kullandım da daha uygun arıyorum simdi ama baktım pek fiyat farkı goremedim
Molfix koyu yeşil birde acikyesil var hangisini kullaniyorsun
Ayni bnm kide oyleAynen ya benimki şuna bak yemek yapayım dediğim zaman geliyor sadece yada sevmeye geliyor. Alt değiştirmek ona göre değğlmiş
Hmm bayağı denemissinmolfixin beyazı ile sleepynin yenisinin dokusu benzer. ben sleepy natural ve bio, prima premium care, aktif bebek, günlük rahatlık, molfix beyaz ve yeşil paket ve minies kullandım. sleepy bio en iyisi
Aynen bizde 20 kasım doğumluyuz ben gece kaldırmıyorum acıkınca kalkıyor zaten kendisi yarın doktor kontrolümüZ var bakalım kaç kilo çıkacakAnneler biz 20 kasımda 2 aylık olacağız ben doğduğundan beri 2 saatte bir emzirmiyorum ne zaman uyanırsa emziriyorum 4 saat 3 saat 5 saati bile buluyor bazen hata mı yapıyorum acaba çişli bez var her bezde kaka var 3160 gr doğdu 4 gün önce tarttım 5660 dı. Gece de 2 kere kalkar 10 da yatıyor 2 de kalkıyor 1 2 saat uykuya anca dalıyor sonra 7 de kalkıyorgaz sancımız falan olmazsa tabiki ozaman hiç uyumadan sabah 6 da anca uyuyor