Evet gitmeyin yaa burası kalabalık güzel oluyo. Watsap grupları bi zman sonra takibi olmuyor konuları takip edemiyorsun falan. Tanışmak isteyenler instagramdan tanışsın lütfenYok canım yasak zaten, bi de whatsappa geçen buraya gelmiyor iyi olmuyor o zamanda.
Eşim daha çok takip ediyor indirimleri oluyor bi de iade işlemleri çok kolay olduğu için daha çok tercih ediyoruzAmazon nasıl canm ındırımler oluyormu yurtdısındaki gibi ucuzmu acaba hıc bakmıyorum oraya
Çok haklısın ben mastit oldugumda sütüm cok azaldı sagdıgım sütler vardı takviye ettim yoksa mama verecektimSütübü sağ sakla dolaba koy allah gostermesın bi hastalık olsa ilaç kullanmak zorunda kalırsan mama vermemıs olursun dolapta bes on poşer sütün olsun
Biz bu arada 2 aylık aşılarımızı olduk bugün. Çok zor insan kıyamıyor ama mecbur. Evde rota aşısını da yaptık. Şifa olur inşallah. Şimdi ağladığı için içini çekip çekip uyuyor. Dudak büküyor arada.
Şükür kurtuldunuz sizde, 4.ayda yine aşı var sanırım, yazık aşı olup duracaklar.Biz de bugün 2 ay aşılarını yaptırdık aslında 10 gün felan gecikmeli oldu korana olduğumuz için. Yıktı aile hekimliğini çok ağladı kuzum şimdi uyumak istiyor ama abisi sürekli hareket halinde, zıplayıp zıplayıp uyanıyor.
İnstagram demiştim whatsapptan zaten çok karışık olurYok canım yasak zaten, bi de whatsappa geçen buraya gelmiyor iyi olmuyor o zamanda.
O kadar çıksa keşkeSütübü sağ sakla dolaba koy allah gostermesın bi hastalık olsa ilaç kullanmak zorunda kalırsan mama vermemıs olursun dolapta bes on poşer sütün olsun
Owli kullandınız mı ben memnunum.Kızlar merhaba. Size şimdi konulardan çok farklı bir soru soracağım. Cevap verirseniz çok sevinirim. Bu korse işini ne yapıyorsunuz? Ben bir sürü korse denedim hiç biri sıkmıyor beni. En küçük bedenleri alıyorum ama yine de olmuyor. Göbeğim ve kalçam sıkı olsun istiyorum spora da vakit bulamıyorum daha. Ne yapacağız bu işi yahu.
Benden tek sağımda 100 cc çıkardı 40 ımdan sonra adet oldum sağım miktarım azaldı o günden sonra adetken sütüm bile gitti yani o derece adet bitti geri geldiSütübü sağ sakla dolaba koy allah gostermesın bi hastalık olsa ilaç kullanmak zorunda kalırsan mama vermemıs olursun dolapta bes on poşer sütün olsun
Owli almıştım ilk ama üstü ve altı salık owlinin sadece bel kısmını sıkıyor geri kalan yerler pırtlıyor. O da sağlıklı gelmedi bana hiç. Benim belim zaten ince.Owli kullandınız mı ben memnunum.
Ekleyelim özel mesaja.İnstagram demiştim whatsapptan zaten çok karışık olur
Aynen bizim doktorlarda oyle demisti ilk haftalar bendevuyandirdim birde uyku duzeni bozulur demislerdi peki gece uyandirmadan biberon veriyormusun aramizda 1 gun oynuyor o yuzden soruyorum benim kiz uykuya duskun oldugu icin gece sutumu biberonla vermek zorundayim ama uyandirmadan uyuyarak iciyor zaten acikinca hih hih yapiyor uykuda bende hemen sutu veriyorumemzirmiyorum. kendisi acıkırda uyanıyor zaten. ben hiç uyandırmadım ilk haftalar hariç. büyüme hormonu en çok uykuda salgılanıyor
aynisini biz gorumcemle yasadik bende aldigi herseyi geldigi gibi çope attim birde utanmadan halasinin kuzusu yazili zibinlarindan almis hepsini dogru cope attim iki kardesler insan abisinin mutlulugunu istemezmi şeytan yüzlü bizede nisanliyken cok ama cok cektirdi abisini doldururdu evlendik yine oyle kayinvalidemide doldururdu yillar sonra kayinvalidem dediki sen bize karsi oglumu dolduruyormussun gorumcen oyle soyluyor şizofrene bak dugunu oldu esim gitmeyecekti dedim tek kardesin boynu bukuk kalmasin git sen yok dedi gitmem hele sen gelmezsen hic gitmem dedi o kada seye ramen sirf abisi dugunde bulunsun diye katildim bi kosede oturdum o kadar kotu insanmiski arkadaslarinin hic biri dugunune bile gelmemisti rabbim herkesin kalbine iyilik versin ne oldumu yine ayni yine ayniiii konusmuyoruz bizde yakin olsaydi bizide bosardiYeni dogum yapan bir anneye yapilacak en guzel yardim yemegini yapmak evi derleyip toplamak.bunlari yapmiyorlarsa bencede kuru gürultü.bebek anne kokusu istiyor sen surekli bebekle ilgileniyorsun zaten.kucucuk bebegin nesini sevecekler yardimci olmicaklarsa gorsunler gitsinler evlerine.ilk dogumda annem gelmisti sagolsun yemegimi yapti yemek falan yapamazdim odurumda prematureydi bebisim.kayinvalidem bana uzak Allaha yakın olsun.o taraflarda bezi yok zaten hic aman torunumu goriyim ediyim demez canıma minnet.beni hastanede cocugumu kuvezde birakıp gitmisti eşim beni savundu diye.1 yil sonra oyuncak gondermis postayla.bende aldim balkondan attim.ben hic gorusmuyorum cok yiprandik zamaninda.eşime duygu somurusu yapar aglar üzerime salardı.eşinin mezarinin basinda torunumu gostermiyorlar diye aglamiş.cocugu kuvezde birakip gittim dememiste.utanmaz.esimde anladı artik.dedim senin annen gorüsursun benden uzak dursun.kayinvalideli yazilari gorunce neler yasadıkya.Okadar husursuzluk cikariyorduki boşanmadan döndük.eşim ozaman anladı beni.Anne var anne var.Bir insan oglunun hayatıni zehir edermi.şimdi huzurluyuz.Bir anne en kötü zamaninda oglunun yaninda olmazmi hadi beni sevmiyor geliniyim kuvezde bebegi birakip giden kadin anneligini degil insanligini sorgulamali.O olmasa cok mutlu olabilirdik.en guzel yillarimizi mahvetti Allah onu bildigi gibi yapsın.Evime falan gelemez
Sag gogsunu biraz daha bekle once az az akiyor sonra hizlaniyor yads hic akmazken biraz daha devam edince akiveriyor benimde sol basen tikaniyor yok saniyorum bi bakiyorum göğsüm agrimaya başlıyor bende iyice hizlanana kadar devam ediyorumGünde 2 kere sağıyorum 30 cc 50 cc arası çıkıyor dr göğüsler terbiye olmuştur dedi. Ya da benim makinede iş yok ablamdan kalma 13 senelikhafta içi eşim hastane tipi kiralıcak bakalım sağ göğsümden sağınca çok gelmiyor sol bi öğün çıkarıyor belki bi tıkanıklık vardır diye 1 haftalık kiralıcaz
Ben kullanıyorum bazen uyku tulumu bazen pijamaUyku tulumu kullan var mı?
Ben alacaktim etrafimda terleyip bronsit olanlar var o yuzden vazgectimUyku tulumu kullan var mı?
Sanirim arkadas instagramda bu hesabi sen acsan hepimiz orda bulussak diyorYok canım yasak zaten, bi de whatsappa geçen buraya gelmiyor iyi olmuyor o zamanda.
İsteyenleri ekliyorum özel mesaja canım.Sanirim arkadas instagramda bu hesabi sen acsan hepimiz orda bulussak diyor