2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
_seastar_ solgarin vitaminini sipariş etmiştim şimdi getirdi kargo ama ben regenesis ve ocean da kullanıyorum solgara başladığımda diğerlerini bırakmam mı gerekiyor acaba?
Bilgin var mı?

Kızlar merhaba. Size şimdi konulardan çok farklı bir soru soracağım. Cevap verirseniz çok sevinirim. Bu korse işini ne yapıyorsunuz? Ben bir sürü korse denedim hiç biri sıkmıyor beni. En küçük bedenleri alıyorum ama yine de olmuyor. Göbeğim ve kalçam sıkı olsun istiyorum spora da vakit bulamıyorum daha. Ne yapacağız bu işi yahu.

Biz bu arada 2 aylık aşılarımızı olduk bugün. Çok zor insan kıyamıyor ama mecbur. Evde rota aşısını da yaptık. Şifa olur inşallah. Şimdi ağladığı için içini çekip çekip uyuyor. Dudak büküyor arada.

Biz de bugün 2 ay aşılarını yaptırdık aslında 10 gün felan gecikmeli oldu korana olduğumuz için. Yıktı aile hekimliğini çok ağladı kuzum şimdi uyumak istiyor ama abisi sürekli hareket halinde, zıplayıp zıplayıp uyanıyor.

Sütübü sağ sakla dolaba koy allah gostermesın bi hastalık olsa ilaç kullanmak zorunda kalırsan mama vermemıs olursun dolapta bes on poşer sütün olsun
Çok haklısın ben mastit oldugumda sütüm cok azaldı sagdıgım sütler vardı takviye ettim yoksa mama verecektim

Şükür kurtuldunuz sizde, 4.ayda yine aşı var sanırım, yazık aşı olup duracaklar.

Sütübü sağ sakla dolaba koy allah gostermesın bi hastalık olsa ilaç kullanmak zorunda kalırsan mama vermemıs olursun dolapta bes on poşer sütün olsun
O kadar çıksa keşke akşam bir öğün çıkıyor sadece onuda veriyorum gece dinlenmek için eşim yediriyor uyutuyor ben de uzanıyorum

Owli kullandınız mı ben memnunum.

Benden tek sağımda 100 cc çıkardı 40 ımdan sonra adet oldum sağım miktarım azaldı o günden sonra adetken sütüm bile gitti yani o derece adet bitti geri geldi

Owli kullandınız mı ben memnunum.
Owli almıştım ilk ama üstü ve altı salık owlinin sadece bel kısmını sıkıyor geri kalan yerler pırtlıyor. O da sağlıklı gelmedi bana hiç. Benim belim zaten ince.

emzirmiyorum. kendisi acıkırda uyanıyor zaten. ben hiç uyandırmadım ilk haftalar hariç. büyüme hormonu en çok uykuda salgılanıyor
Aynen bizim doktorlarda oyle demisti ilk haftalar bendevuyandirdim birde uyku duzeni bozulur demislerdi peki gece uyandirmadan biberon veriyormusun aramizda 1 gun oynuyor o yuzden soruyorum benim kiz uykuya duskun oldugu icin gece sutumu biberonla vermek zorundayim ama uyandirmadan uyuyarak iciyor zaten acikinca hih hih yapiyor uykuda bende hemen sutu veriyorum
aynisini biz gorumcemle yasadik bende aldigi herseyi geldigi gibi çope attim birde utanmadan halasinin kuzusu yazili zibinlarindan almis hepsini dogru cope attim iki kardesler insan abisinin mutlulugunu istemezmi şeytan yüzlü bizede nisanliyken cok ama cok cektirdi abisini doldururdu evlendik yine oyle kayinvalidemide doldururdu yillar sonra kayinvalidem dediki sen bize karsi oglumu dolduruyormussun gorumcen oyle soyluyor şizofrene bak dugunu oldu esim gitmeyecekti dedim tek kardesin boynu bukuk kalmasin git sen yok dedi gitmem hele sen gelmezsen hic gitmem dedi o kada seye ramen sirf abisi dugunde bulunsun diye katildim bi kosede oturdum o kadar kotu insanmiski arkadaslarinin hic biri dugunune bile gelmemisti rabbim herkesin kalbine iyilik versin ne oldumu yine ayni yine ayniiii konusmuyoruz bizde yakin olsaydi bizide bosardi

Sag gogsunu biraz daha bekle once az az akiyor sonra hizlaniyor yads hic akmazken biraz daha devam edince akiveriyor benimde sol basen tikaniyor yok saniyorum bi bakiyorum göğsüm agrimaya başlıyor bende iyice hizlanana kadar devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…