- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Teşekkür ederim canım evet çalışıyorGeçmiş olsun eşiniz işe gitmiyor mu o da getirmiş olabilir. İlk bebegim de hep burnu akardı eşim okuldan getirir di mikropları
Burnunu temizledikten sonra anne sütüyle cabuk toparlıyorlar.
Geçmedik, geçmeyeceğiz de canım, instadan takipleşsek mi dedik sadece.Neeee watsapa mi geçildi bana kimse haber vermedi ☹yasak değil miydi
Denemek lazım bazı makineler sagamadıgı için sütümüz az sanıyoruz.Günde 2 kere sağıyorum 30 cc 50 cc arası çıkıyor dr göğüsler terbiye olmuştur dedi. Ya da benim makinede iş yok ablamdan kalma 13 senelikhafta içi eşim hastane tipi kiralıcak bakalım sağ göğsümden sağınca çok gelmiyor sol bi öğün çıkarıyor belki bi tıkanıklık vardır diye 1 haftalık kiralıcaz
Ay çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz..Saç dökülmesini hiç sıkıntı etmeyin oğlumun ön kısım kel kalmıştı sadece yanda ve arkada saç vardı çok komikti bebekken sonra bir çıktı o saçlar lüle lüle şimdi de çok gür saçları var
Peki sizin doktor da ikisinide yani 5 doz yapacak mı
6 ay ile 2 yaş arası geçiyor korkma biraz sabır gerekiyor yalnız cilt tepkisi var mı bebegindesagol canim cevabn icin baya aciklayici oldu.yarin yapilcak kaka tahlili gizli kanla parazit varmi diye bakilcak bakalim.doktordan geldikyen sonra kaka etti kan yoktu ins olmaz ya birde bu alerji hic gecmicek mi bebeklerden dr 6 aya kadar dikkat et dedi 6 aydan sonra düzelir mi yani
Diyetine dikkat edersen kan olmaz bir daha alerjik belirtileriniz geçer sonra bebegin büyüyünce sırası var sırayla yeniden besinleri yemeye başlayacaksınız önce sen yiyeceksin sütünden geçene tepki vermezse kendi yemeye baslayacaksagol canim cevabn icin baya aciklayici oldu.yarin yapilcak kaka tahlili gizli kanla parazit varmi diye bakilcak bakalim.doktordan geldikyen sonra kaka etti kan yoktu ins olmaz ya birde bu alerji hic gecmicek mi bebeklerden dr 6 aya kadar dikkat et dedi 6 aydan sonra düzelir mi yani
Muhtesemsiniz vallahı tam aradığım şey hem yerden yuksek hem sallanıyor hem otomatik hem uygun fiyatlıBende bu Salıncak var memnunum,Bondigo BL7120 Salıncak-Eğlenceli Dostlar
2020 kasım anneleri diye hesap açılsaGeçmedik, geçmeyeceğiz de canım, instadan takipleşsek mi dedik sadece.
Sütübü sağ sakla dolaba koy allah gostermesın bi hastalık olsa ilaç kullanmak zorunda kalırsan mama vermemıs olursun dolapta bes on poşer sütün olsunSütün azalır dediler şimdi panik oldumiyiydik böyle ya
Ben bu salıncagı gidip bakmıstım demırlerı cok hafif kılolu cocugu tasıyamayabılır kırılcak gibiydi. Bende graco marka aldımMuhtesemsiniz vallahı tam aradığım şey hem yerden yuksek hem sallanıyor hem otomatik hem uygun fiyatlısuper tesekkurler
AYnennn sabah altıdan beri aç duruyor zorla yedırmeye calıstım kustu fıskıttı baya korktum yaBize yemesine sınır koyma dedi O isteyeceği miktarı bilir hakikaten de öyle mesela sabah uyanica çok az yer istesek de yemiyor. Ağzını asla açmıyor
Rica ederimMuhtesemsiniz vallahı tam aradığım şey hem yerden yuksek hem sallanıyor hem otomatik hem uygun fiyatlısuper tesekkurler
Kızlar herkese günaydınbenim bebeğimin elleri buz gibi , nedendir ? Ayakları vücudu sıcak ama eller buz ,sizde de böyle mi ? Sabah dayanamadım çorap üstü eldiven geçirdim
Hepsi farklı görüşte bizim doktor Nimenrix aşısını 3 5 13 veya 7 12 yada tek doz 12.ay dedi Bexsero yoda 3 5 13.Ben Bexsero 3 doz Nimenrix i tek doz 12.ayda yaptıracağımKızlar menenjit aşısını doktor 2 ayrı doz toplam 5 doz yapıcam dedi. Bexsero ve Nimenrix biri 2 doz biri 3 dozmuş hepsini yaptıracakmışız ay ay. Ben iki aşıdan birini seçicez sanıyordum. Bilginiz var mı bu konuda????
Bende senin gibiyim canım benim biraz kendimden kaynaklı işi gücü öyle esime bırakamıyorum onun yaptığı isi ben beğenmem ki hiç birşey yapamaz hem hele de yemek bi keresinde et bile doğrayıp kavurana kadar 10 kere çağırmıştı şöyle mi olacak böyle mi olacak ancak ben eşim oğlanı tutar oynatır gezdirir işimi gücümü ben yaparımAnam ne cok is yapio esleriniz ben mi fazla calisiyorm napiyorm
Kız bizimde öyle ellerini emmek istiyor çekiyorum ağzında yeniden götürüyor bazen ısrarla emmek istiyor eldiven geçiriyorum temiz çorap felan giydiriyirum eldivenle ağzına sokmaya çalışıyor elleri soğuyor bembeyaz kuzumunyaaa benımkınınde eller buzz bembeyazz . Bir arkadasım demıstı ensesi soguksa cocuk usuyordur eller ayaklar sofuk olabılır diye ama doktora sormadım bu sefer gidince sorucam
Yok canım yasak zaten, bi de whatsappa geçen buraya gelmiyor iyi olmuyor o zamanda.2020 kasım anneleri diye hesap açılsa
Benim ki de öyle yapıyor du hamileyim deli gibi herseye kusuyorum mutfağa çagırır oldu şimdi ne yapacağım derdi kızardım koştur lavaboya kokusu midemi bulandırıyor ne çagırırsın derdim. Sonra sonra ögrendi. Şimdi benden iyi yemek yapacak nerdeyse. Bizde zamanla ögrendik.onlara da Fırsat vermek lazım. (benim ki mecburen oldu ama)Bende senin gibiyim canım benim biraz kendimden kaynaklı işi gücü öyle esime bırakamıyorum onun yaptığı isi ben beğenmem ki hiç birşey yapamaz hem hele de yemek bi keresinde et bile doğrayıp kavurana kadar 10 kere çağırmıştı şöyle mi olacak böyle mi olacak ancak ben eşim oğlanı tutar oynatır gezdirir işimi gücümü ben yaparım