2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçmiş olsun eşiniz işe gitmiyor mu o da getirmiş olabilir. İlk bebegim de hep burnu akardı eşim okuldan getirir di mikropları
Burnunu temizledikten sonra anne sütüyle cabuk toparlıyorlar.
Teşekkür ederim canım evet çalışıyor
Burun akıntısı ve hapşırık devam ediyor sabah da gözleri sulu uyandı sık sık burnunu açıyorum üstünü de biraz kalın giydirdim hava soğudu diye

Denemek lazım bazı makineler sagamadıgı için sütümüz az sanıyoruz.
Geceleri 5 saat emmeden olabilir ama gündüz uyur emmezse sagmak gerekir diye dedim. İnşallah bol bol sütünüz olsun

Ay çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz..
Çıksın verisinin saçları

6 ay ile 2 yaş arası geçiyor korkma biraz sabır gerekiyor yalnız cilt tepkisi var mı bebeginde

Diyetine dikkat edersen kan olmaz bir daha alerjik belirtileriniz geçer sonra bebegin büyüyünce sırası var sırayla yeniden besinleri yemeye başlayacaksınız önce sen yiyeceksin sütünden geçene tepki vermezse kendi yemeye baslayacak

Muhtesemsiniz vallahı tam aradığım şey hem yerden yuksek hem sallanıyor hem otomatik hem uygun fiyatlı super tesekkurler
Ben bu salıncagı gidip bakmıstım demırlerı cok hafif kılolu cocugu tasıyamayabılır kırılcak gibiydi. Bende graco marka aldım

Bize yemesine sınır koyma dedi O isteyeceği miktarı bilir hakikaten de öyle mesela sabah uyanica çok az yer istesek de yemiyor. Ağzını asla açmıyor
AYnennn sabah altıdan beri aç duruyor zorla yedırmeye calıstım kustu fıskıttı baya korktum ya

Kızlar herkese günaydın benim bebeğimin elleri buz gibi , nedendir ? Ayakları vücudu sıcak ama eller buz ,sizde de böyle mi ? Sabah dayanamadım çorap üstü eldiven geçirdim
yaaa benımkınınde eller buzz bembeyazz . Bir arkadasım demıstı ensesi soguksa cocuk usuyordur eller ayaklar sofuk olabılır diye ama doktora sormadım bu sefer gidince sorucam

Hepsi farklı görüşte bizim doktor Nimenrix aşısını 3 5 13 veya 7 12 yada tek doz 12.ay dedi Bexsero yoda 3 5 13.Ben Bexsero 3 doz Nimenrix i tek doz 12.ayda yaptıracağım

Anam ne cok is yapio esleriniz ben mi fazla calisiyorm napiyorm
Bende senin gibiyim canım benim biraz kendimden kaynaklı işi gücü öyle esime bırakamıyorum onun yaptığı isi ben beğenmem ki hiç birşey yapamaz hem hele de yemek bi keresinde et bile doğrayıp kavurana kadar 10 kere çağırmıştı şöyle mi olacak böyle mi olacak ancak ben eşim oğlanı tutar oynatır gezdirir işimi gücümü ben yaparım

yaaa benımkınınde eller buzz bembeyazz . Bir arkadasım demıstı ensesi soguksa cocuk usuyordur eller ayaklar sofuk olabılır diye ama doktora sormadım bu sefer gidince sorucam
Kız bizimde öyle ellerini emmek istiyor çekiyorum ağzında yeniden götürüyor bazen ısrarla emmek istiyor eldiven geçiriyorum temiz çorap felan giydiriyirum eldivenle ağzına sokmaya çalışıyor elleri soğuyor bembeyaz kuzumun

Benim ki de öyle yapıyor du hamileyim deli gibi herseye kusuyorum mutfağa çagırır oldu şimdi ne yapacağım derdi kızardım koştur lavaboya kokusu midemi bulandırıyor ne çagırırsın derdim. Sonra sonra ögrendi. Şimdi benden iyi yemek yapacak nerdeyse. Bizde zamanla ögrendik.onlara da Fırsat vermek lazım. (benim ki mecburen oldu ama)
Biraz sabır görmezden gelme ile oluyo bi deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…