2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mesela ben işe gitmeden bu yöntemi deneceğim, bi taraftan emzirirken diğer taraftan sağmak ya da sağarken bebeğin mendili ya da resimlerine bakmak çok iyi geliyormuş.
Kesinlikle sagarken sut akisi fazla olmuyor ama bebisimi emzirirken onun kokusundanmi bilmiyorum sutum cok guzel iniyor.sagarken bebisi dusunmek kokusunu dusunmekte sut salinimini arttirir bence

Ben gumus kapaklari takmiyorum artik disari cikarkende gogus pedi kullaniyorum.evde hicbirsey takmiyorum normal emzirme sutyeni.pitpitlamayida emdikten sonra husursuzsa yapiyorum degilse kucagimda biraz pispisliyorum ama nette diyorki yavaştan bu aliskanlilari birakin besigine koyun orda uyuyup kalmaya alissin.işte sacini oksayabilirsin karnini oksayabilirsin.kucakta uyumaktan sallamaktan kurtulmak lazim kendi başlarina uyumayi ogrensinler.bende yavas yavas deniyorum basini oksuyorum genelde pışpış diye bakalim.cıyak cıyak aglamiyorsa hemen kucaga almayın diyor

Yeni dogum yapan bir anneye yapilacak en guzel yardim yemegini yapmak evi derleyip toplamak.bunlari yapmiyorlarsa bencede kuru gürultü.bebek anne kokusu istiyor sen surekli bebekle ilgileniyorsun zaten.kucucuk bebegin nesini sevecekler yardimci olmicaklarsa gorsunler gitsinler evlerine.ilk dogumda annem gelmisti sagolsun yemegimi yapti yemek falan yapamazdim odurumda prematureydi bebisim.kayinvalidem bana uzak Allaha yakın olsun.o taraflarda bezi yok zaten hic aman torunumu goriyim ediyim demez canıma minnet.beni hastanede cocugumu kuvezde birakıp gitmisti eşim beni savundu diye.1 yil sonra oyuncak gondermis postayla.bende aldim balkondan attim.ben hic gorusmuyorum cok yiprandik zamaninda.eşime duygu somurusu yapar aglar üzerime salardı.eşinin mezarinin basinda torunumu gostermiyorlar diye aglamiş.cocugu kuvezde birakip gittim dememiste.utanmaz.esimde anladı artik.dedim senin annen gorüsursun benden uzak dursun.kayinvalideli yazilari gorunce neler yasadıkya.Okadar husursuzluk cikariyorduki boşanmadan döndük.eşim ozaman anladı beni.Anne var anne var.Bir insan oglunun hayatıni zehir edermi.şimdi huzurluyuz.Bir anne en kötü zamaninda oglunun yaninda olmazmi hadi beni sevmiyor geliniyim kuvezde bebegi birakip giden kadin anneligini degil insanligini sorgulamali.O olmasa cok mutlu olabilirdik.en guzel yillarimizi mahvetti Allah onu bildigi gibi yapsın.Evime falan gelemez

Bakalım isteyen olursa öyle yapalım.
Ben isterim İnstagram
emzirmiyorum. kendisi acıkırda uyanıyor zaten. ben hiç uyandırmadım ilk haftalar hariç. büyüme hormonu en çok uykuda salgılanıyor
Ben uyandırmıyorm ama genede 2-3 saatte bi kalkıyor bazen 1.5 saatte
günaydın herkese. gece 1i buldu uyuması. şimdi emdi geri devam ediyor ama anası daha uyuyamıyor
Bu kadar saat emmeden ne güzel uyuyor maşallah kaç günlükten beri böyle yaa bende istiyomm
Teşekkürler

Kızlar herkese günaydın benim bebeğimin elleri buz gibi , nedendir ? Ayakları vücudu sıcak ama eller buz ,sizde de böyle mi ? Sabah dayanamadım çorap üstü eldiven geçirdim
Benimde oluyo cnm arada sonra isiniyor bu ara eller hep agizda olunca islanip usuyor diye dusunuyorum ben

Ne iyi ya benimki işe mecburen gitmek durumunda bebişle ben bazen 4 bazen 6 ya kadar başbaşa kalıyoruz. Allahtan robot var temizliğimi yapıyor ben bebiş doğduğundan beri hiç temizlik yapamadım bazen ıslak mendille önüme çıkan tozları alıyorum o kadar. Bebiş salıncağında sakin durduğu zaman yemek yapıyorum (genellikle hazır paketli yiyecekleri ısıtıyorum ) diğer tüm zamanım bebişi emzirmek oyalamakla geçiyor. Bizde sofra işi hep eşimde. Eşim sabahları ve akşamları sofra kuruyor ve topluyor. Akşam eve gelmeden bazen babası yemek yapıyor bizim için onlara uğrayıp bize yemeği getiriyor bazen dışardan alıyor bir şeyler. Annemler gelecek haftaya inşallah biraz rahatlayacağım

Günaydın sana instagram için yazmak istedim ama sanırım profilin sınırlı mesaj atmak için giremedim
Açtım canım, mesajla nasıl yapsak bilemedim. Çoklu konuşma ayarlayabilirim ya da siz bana hesabınızı atın ben oradan ekleyenlere diğerlerini de paylaşayım olmaz mı?

Hesabınız dondurulmuştur diye mesaj geldi de n’oluyo diye deneme yaptım, inşallah instagramda takipleşmekte yasak değildir yoksa ben gittim mapuslara, temiz çamaşır getirirsiniz artık.

Sanırım sohbete yeni birilerini ekleyebiliyorsun ben sana yazıyım şimdi ekleşmek isteyeni de sen dahil edersin o zaman

Bize yemesine sınır koyma dedi O isteyeceği miktarı bilir hakikaten de öyle mesela sabah uyanica çok az yer istesek de yemiyor. Ağzını asla açmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…