Kesinlikle sagarken sut akisi fazla olmuyor ama bebisimi emzirirken onun kokusundanmi bilmiyorum sutum cok guzel iniyor.sagarken bebisi dusunmek kokusunu dusunmekte sut salinimini arttirir benceMesela ben işe gitmeden bu yöntemi deneceğim, bi taraftan emzirirken diğer taraftan sağmak ya da sağarken bebeğin mendili ya da resimlerine bakmak çok iyi geliyormuş.
kızlar iki sorum var
biri bu gümüş kapaklardan ne zaman kurtulacağız ? geçen mont giyip evden çıktım hemen acele, asansöre bir binerim ki Allahım monttan bile belli, kambur gümpür hallettim işimi
diğeri de bebelerin sırtını patpatlamayı ne zaman bırakacağız benimki artık gaz çıkartmıyor gibi
Yeni dogum yapan bir anneye yapilacak en guzel yardim yemegini yapmak evi derleyip toplamak.bunlari yapmiyorlarsa bencede kuru gürultü.bebek anne kokusu istiyor sen surekli bebekle ilgileniyorsun zaten.kucucuk bebegin nesini sevecekler yardimci olmicaklarsa gorsunler gitsinler evlerine.ilk dogumda annem gelmisti sagolsun yemegimi yapti yemek falan yapamazdim odurumda prematureydi bebisim.kayinvalidem bana uzak Allaha yakın olsun.o taraflarda bezi yok zaten hic aman torunumu goriyim ediyim demez canıma minnet.beni hastanede cocugumu kuvezde birakıp gitmisti eşim beni savundu diye.1 yil sonra oyuncak gondermis postayla.bende aldim balkondan attim.ben hic gorusmuyorum cok yiprandik zamaninda.eşime duygu somurusu yapar aglar üzerime salardı.eşinin mezarinin basinda torunumu gostermiyorlar diye aglamiş.cocugu kuvezde birakip gittim dememiste.utanmaz.esimde anladı artik.dedim senin annen gorüsursun benden uzak dursun.kayinvalideli yazilari gorunce neler yasadıkya.Okadar husursuzluk cikariyorduki boşanmadan döndük.eşim ozaman anladı beni.Anne var anne var.Bir insan oglunun hayatıni zehir edermi.şimdi huzurluyuz.Bir anne en kötü zamaninda oglunun yaninda olmazmi hadi beni sevmiyor geliniyim kuvezde bebegi birakip giden kadin anneligini degil insanligini sorgulamali.O olmasa cok mutlu olabilirdik.en guzel yillarimizi mahvetti Allah onu bildigi gibi yapsın.Evime falan gelemezYanı illa bırı mı olması gerek ki. Bılmıyorum rahat edemem, odadan hıc cıkmam ki. Odada takılırım sürekli ben. Öyle kv anne yanında emzıremem, cekınırım. Onlarda rahatsız oldugumu anlayıp giderler herhalde
Ben isterim İnstagramBakalım isteyen olursa öyle yapalım.
Ben uyandırmıyorm ama genede 2-3 saatte bi kalkıyor bazen 1.5 saatteemzirmiyorum. kendisi acıkırda uyanıyor zaten. ben hiç uyandırmadım ilk haftalar hariç. büyüme hormonu en çok uykuda salgılanıyor
Bu kadar saat emmeden ne güzel uyuyor maşallah kaç günlükten beri böyle yaa bende istiyommgünaydın herkese. gece 1i buldu uyuması. şimdi emdi geri devam ediyor ama anası daha uyuyamıyor
TeşekkürlerHumana cayi.isirgan otu cayi.rezene .havuc suyu iciyorum ve bol bol su iciyorum.simdi geceleri emmedikleri icin 1 kere falan.gunduz uyaninca bazende aksam yatarken sagiyorum bebisin emmesine gore.sagmakta sutu artiriyor.yani bunlari yapiyorsundur belki yapmiyorsan tavsiye edebilirim.
Benide ekleyebilirsin canimBakalım isteyen olursa öyle yapalım.
Günaydın sana instagram için yazmak istedim ama sanırım profilin sınırlı mesaj atmak için giremedimGünaydın güzel anneler
Benimde oluyo cnm arada sonra isiniyor bu ara eller hep agizda olunca islanip usuyor diye dusunuyorum benKızlar herkese günaydınbenim bebeğimin elleri buz gibi , nedendir ? Ayakları vücudu sıcak ama eller buz ,sizde de böyle mi ? Sabah dayanamadım çorap üstü eldiven geçirdim
Beni de ekleyebilirsinBenide ekleyebilirsin canim
Ne iyi ya benimki işe mecburen gitmek durumunda bebişle ben bazen 4 bazen 6 ya kadar başbaşa kalıyoruz. Allahtan robot var temizliğimi yapıyorBenimki evden calisiyor pandemide. Elim ayağım gibi resmen, o olmasa bakamazdım herhalde bebeğe cok zorlanirdim. Daha bugün yeni proje degistirdi yine evden çalışıyor ama geçtiğimiz aylara göre biraz daha yoğun. Yine de her ara verdiğinde koşturup alt degistiriyor. Erkenden kalkıp kahvaltı hazirliyor, ben duşa giriyorum kahvaltı yapiyorum o ise başlayana kadar. Aralarda bebeği uyutuyor, öğlen ben yemek hazirlamissam masayi topluyor. Napardim olmasaydı bilmem. 5te mesaisi bitince de tamamen bebisle evle ilgileniyor. Annem bazen soruyo sen napiyosun peki diyeaslında ben de çok şey yapıyorum yapilacak çok şey var. Ama benimkiler pek görülmüyor onun yaninda
Sabah kalktığında buz gibiydi , gece fazlaca ellerini yemiş demekBenimde oluyo cnm arada sonra isiniyor bu ara eller hep agizda olunca islanip usuyor diye dusunuyorum ben
Bir kiiiDeneme
Açtım canım, mesajla nasıl yapsak bilemedim. Çoklu konuşma ayarlayabilirim ya da siz bana hesabınızı atın ben oradan ekleyenlere diğerlerini de paylaşayım olmaz mı?Günaydın sana instagram için yazmak istedim ama sanırım profilin sınırlı mesaj atmak için giremedim
Bir kiii
Sanırım sohbete yeni birilerini ekleyebiliyorsun ben sana yazıyım şimdi ekleşmek isteyeni de sen dahil edersin o zamanAçtım canım, mesajla nasıl yapsak bilemedim. Çoklu konuşma ayarlayabilirim ya da siz bana hesabınızı atın ben oradan ekleyenlere diğerlerini de paylaşayım olmaz mı?
Hesabınız dondurulmuştur diye mesaj geldi de n’oluyo diye deneme yaptım, inşallah instagramda takipleşmekte yasak değildiryoksa ben gittim mapuslara, temiz çamaşır getirirsiniz artık.
Bize yemesine sınır koyma dedi O isteyeceği miktarı bilir hakikaten de öyle mesela sabah uyanica çok az yer istesek de yemiyor. Ağzını asla açmıyorBenımde kafama takılan bebıs istediği zaman verıcekmıyiz benjmki gecelerı cok yemek istiyor catlıcak diye korkuyorum artık nefes alamıcsk sekile gelıyor zor boyle ama hala yemek istiyor gibi nappmak lazım bu durumda doktoruna soran varmı??
uzun süredir uykularımız düzenli maşallahhBen isterim İnstagram
Ben uyandırmıyorm ama genede 2-3 saatte bi kalkıyor bazen 1.5 saatte
Bu kadar saat emmeden ne güzel uyuyor maşallah kaç günlükten beri böyle yaa bende istiyomm
Teşekkürler
Neeee watsapa mi geçildi bana kimse haber vermedi ☹yasak değil miydiKızlar whatsapa geçince buralara yazılmıyor, whatsapta da bi süre sonra kopuluyor zaten, isteyen anneler instadan takipleşelim mi?