2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hayirlisi olsun canim benim sirkette butun imkanlari sundu ama kimseyi oyalayamazdim o yuzden kararim kesin dedim napalim artik geri kalan sigortami disardan yatiririz yada kizim biraz buyuyunce tekrar işe girerim
Aynen canım kuzucuklar iyi sağlıklı olsunda diğer şeyler bi şekilde olur. Bu zamanları bi daha gelmeyecek bizle geçirmeleri en doğrusu

Olmuyor cok hassas bi teni yok gibi ama yinede geceleri bepanthol baby pişik kremi sürüyorm kaka yaparsa korusun diye.

Hangi bezi kullanıyorsunuz
Bende pişik olmadığı zaman bepanthol mustela kullanıyorum ama o kadar hassas cildi varki hemen pişik oluyor daha ıslak mendil bile kullanamadım suyla pamukla temizliyorum.
prima pampers kullanıyordum çok fena yaptı şimdi molfix pure and soft kullanıyorum o biraz iyi geldi ama uzun beklerse onda da pişik oluyor

Mo
Bende pişik olmadığı zaman bepanthol mustela kullanıyorum ama o kadar hassas cildi varki hemen pişik oluyor daha ıslak mendil bile kullanamadım suyla pamukla temizliyorum.
prima pampers kullanıyordum çok fena yaptı şimdi molfix pure and soft kullanıyorum o biraz iyi geldi ama uzun beklerse onda da pişik oluyorm

Molfixddn memnun musun ya hıc denemedım bana cok dandıkmıs gibi gelıyor nedense

rota önemli. sık görülüyor çünkü. en azından hafif geçirir birşey olursa. 3-5.aylarda yaptıracağız biz. 2.ay ağır geliyor hepsi
Rotayı 2. Ay bitti ucuncu ayın2. Haftasında yaptırdım ben kustu yaptırırken agır mı geldi bılmıyorum . Rotanın arasında 2 ay olmalıymıs . Diğerınıde 5. Ayın 2. Haftasında yaptırım diyorum ama benım doktor yok bir ay sonra dedı anlamadım

Mo

Molfixddn memnun musun ya hıc denemedım bana cok dandıkmıs gibi gelıyor nedense
Diğer çeşitlerini bilmiyorum molfix in ama pure and soft olanı kullanıyorum memnunum bize hastanede vermişlerdi ilk doğdugunda o zaman dokusunu beğenmiştim ama almadım ev prima doluydu

Kızlar bende tecrübeli annelere sormuş olayım bu göğüs ve göbekte kararma oldu benim. Bu ne zaman geçer ve geçer mi ?

Bir de oğlumun sırt ve kulaklarında tüyler var hala bunlar dökülecek diye biliyordum ne zaman dökülür ki bu?
Canim benim 3.ay civari suanda hic kalmadi gobek kararmasi bu arada benim bebegiminde vardi kulaklarinda tuyler epey azaldi rengide acildi

Canim oncelikle simdiden bunlari kafana takma derim daha hamile kalicaksinda dogurucanda ohoo bu arada ben sezeryan olmustum meme degil heryerini gormeyen kalmiyor bende cekinirdim ama simdi kalmadi o cekince hastanede dogumda kv yanimda kaldi ama keske kalmasaymis cunku korkudan ne bebek alti degistirdi ne de ustunu dikisli halimle kendim yapmak zorunda kaldim onu aldigim icin cok pisman oldum eve geldigimde de epey bizde kaldi ama hicbir ise yaramadi kadini cok sevmeme ragmen bj logusalikta sogudum yeminle esim bile daha cok yardim etmisti yemek bile yapmadi kac gun esim hep disardan aldi aglamaktan helak olmustum sutum bile azaldi Allah guc verdi kendi basima baktim bebegime resmen ama sadece yemek ariyor insan gelsin yemek yapsin evine gitsin kalan herseyi hallediyor insan ama benimki 40gun esim isten gelene kadar bizdeydi ama sadece vardi yani bir ise yaramadi evimi bile 1haftalik logusayken ben supurdum cok dertliyim bu konuda😭
[/QUOTE]
Gölge etmesinler yeter valla.

Mesela suan uyanigiz saat 5 den 9 a kadar uyudu oglenkileri soylemim onlar haric suan uyutmaya calisiyorum aksamlari genelde 9 da uyur bi daha acikinca kalkar tekrar uyur nadiren 12 yi bulur işte bi duzensizlik var nasil ayarlayacam bilmiyorum eşimde annen gibi soyluyor

demekki normalmis canim🤷‍♀️

aglama olayi bazen bizdede oluyor ben sakinlestirip tabi o ara gozler kapali sonra tekrar daliyor korkuyor gibi hickirarak agliyor uyku esnasinda bu arada bizimde uyku duzenimiz yok iste onu merak ediyorum evet uyuyor fakat duzensiz bir sekilde

hayirlisi olsun canim benim sirkette butun imkanlari sundu ama kimseyi oyalayamazdim o yuzden kararim kesin dedim napalim artik geri kalan sigortami disardan yatiririz yada kizim biraz buyuyunce tekrar işe girerim

diger saatler hep uyanikmi canim bende diyorum gunduzleri şoyle bi etrafi izlesin oyun oynayalim diyorum ama yok aksam biraz uyanik oluyor babasi varken sonra yine mizmizlanip uyumak istiyor

dediklerinin hepsini bende işte birebir yasiyorum demekki normal canim kafama takmayayim uyku duzenini nasil kuracagiz onu dusuneyim bizimki gecede ayni uyur uyur ben saat kuruyorum uykumu sutmu desem yavrum uykuyu secer uykusu varsa emmek bile istemiyor bende biraz uyutuyor gibi yalandan yapiyorum sakinlesince hemen memeyi veriyorum ama bazi geceler necbur sutumu biberonla veriyorum uyanmiyor hic bir turlu

bizimde var ama kisa yapabiliyorum hanımefendi rahatinada duskun baya😂
...hep uyanık

günaydın herkese

O olmazsanolmaz ben evden çalışacağım. şubeye kabul etmiyorlar bir süre daha. süt iznimi de birleştirip 1 gün izin olarak kullanacağım kabul edilirse. sağımı azalttım o sebeple. zaten baya stoğum var hangi ara bitiricem o sütleri diye bıraktım.
kızlar geceleri bebeklerinizin altını ne sıkla degistiriyorsunuz? benim kiz emmek icin uyandiginda bezini degistirene kadar çok agliyor ya acıktigı icin hemen emmek istiyor kaćinci ayda geceleri bez degistirmiyorduk ya unutmusum ben ya😐
ben yatmadan değişiyorum ve hiç almıyorum. şu an 11saattir aynı bezle uyuyor. uyanmadı henüz. prime premium care takılı. son çıkan sleepyi denedim o d çok iyi. prima bitünce ona geçeceğim.

Maşallah canim, tek seferde 200 cc iyi içmiş.
Evet günlük kaç dk meme emdi kaç cc mama yedi cisli bez sayısı kanalı bez sayısı hepsini günlük not alıyoruz rekor kırmış niye verdin dedim .Biberonu uzaktan tuttuğum halde ağzına havada acıyor dedi vermedim çok ağlayınca vermek zorunda kaldım diyor 😅Çocuğu catlatacaksin diyorum yooo doktor o içmek istediği miktarı bilir ne kadar isterse verin dedi ga diyir 😁Oldu olcak kuru fasulye pilav verseydin dedim .

X