- 20 Mart 2011
- 13.754
- 32.286
En son kaç çıkmıştı kuzum değerin?Ben bugün itibariyle bıraktım kan vermeyi doktor haftaya gel kesesini görelim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son kaç çıkmıştı kuzum değerin?Ben bugün itibariyle bıraktım kan vermeyi doktor haftaya gel kesesini görelim dedi
Ben bugün gördüm 290 dı canım bana haftaya gel dediBende yarın son kez vericem inşallah yükseldiyse daha vermeyeceğim haftaya çarşambaya randevu verdi bende kese için gideceğim en son kaç gördünüz beta
Ya ben vajinal bakilmasini istemiyorum acaba üstten görünür mü kese
İnşallaaahhhBen de heyecanlıyım İnşallah normal gebeliktir sağlıklıdır hepimizinki
Ben bugün normalden baktırdım görünmüyo kese dedi değer 290 dı bugünYa ben vajinal bakilmasini istemiyorum acaba üstten görünür mü kese
Amin inşallah her gün dua ediyorum sağlıkla bebeğim tutunsun diye hayırlısıyla inşallah keselerini de görürüz kalp atışlarını da hayırlısıyla doğduklarını daBende yarın keseyi görmeye gideceğim bi önceki kaybimdan sonra korku tavan yarin 6000 lerde olur degerim bo roun cikmazsa inşallah keseyi görürüm dua edin Rabbim hepimize saglikli ve hyii bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
İnşallahBen de heyecanlıyım İnşallah normal gebeliktir sağlıklıdır hepimizinki
Valla çok mantıklı da o kadar nasıl sabredeceğim ben en azından dış mı boş mu belli olsun istiyorum.. kanama vs olmadı hiç hamdolsun yine de terliğini oluyor insanİnşallah
Ben çarşamba günü de kan vericem yne aynı yere...
Katlanma normal ise erteleyeceğim randevuyu...
Gtmişken kese bebek görünsün kalp duyulsun diye
Rabbim ne derse o olur inşallah herşey gönlümüzce olsun sağlıklı doğsunlarBen bugün normalden baktırdım görünmüyo kese dedi değer 290 dı bugün
Amin inşallah her gün dua ediyorum sağlıkla bebeğim tutunsun diye hayırlısıyla inşallah keselerini de görürüz kalp atışlarını da hayırlısıyla doğduklarını da
Kan iyi ilerlerse dış değildir zaten merak etmeValla çok mantıklı da o kadar nasıl sabredeceğim ben en azından dış mı boş mu belli olsun istiyorum.. kanama vs olmadı hiç hamdolsun yine de terliğini oluyor insan
Yaa öyle mi o zaman endişe etmeyim hemen görünmezseKan iyi ilerlerse dış değildir zaten merak etme
Ben kızımda 6.haftada kese
8 hafta da kalp atısını duymusum...
Tabiki aynen hcg değeri 5bin bandında olunca kese görünür demis DrYaa öyle mi o zaman endişe etmeyim hemen görünmezse
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz kuzum sağlıcakla alalım kucağımıza meleklerimiziBende yarın keseyi görmeye gideceğim bi önceki kaybimdan sonra korku tavan yarin 6000 lerde olur degerim bo roun cikmazsa inşallah keseyi görürüm dua edin Rabbim hepimize saglikli ve hyii bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Allah iyiliğini kuzu ya çok küçükmüş ya dahaBen bugün normalden baktırdım görünmüyo kese dedi değer 290 dı bugün
Amin inşallah her gün dua ediyorum sağlıkla bebeğim tutunsun diye hayırlısıyla inşallah keselerini de görürüz kalp atışlarını da hayırlısıyla doğduklarını da
Ne güzel kızım diyosun Rabbim esirgesin iki yavrunu da annesiTabiki aynen hcg değeri 5bin bandında olunca kese görünür demis Dr
Bir arkadas ile msjlar ımı buldum bu sitedeki yol gösterici oldu.. Aslında kızımın usg foto albumu var ama simdi onu kim çıkaracak
Amin inşallah canım benimNe güzel kızım diyosun Rabbim esirgesin iki yavrunu da annesi
Ben duanın gücüne inananlardanım rabbime sürekli dualarımı gönderiyorum ya bi insanın alt karnı şişince sertleşinve bu kada rmı mutlu olur ey rabbim sen nelere kadirsinRabbim ne derse o olur inşallah herşey gönlümüzce olsun sağlıklı doğsunlar
Çok küçük ama etkisi çok büyük maşallahİnşallah hiçbir sorun çıkmaz kuzum sağlıcakla alalım kucağımıza meleklerimizi
Allah iyiliğini kuzu ya çok küçükmüş ya daha
Ben hiç unutamıyorum yaAmin inşallah canım benim
İnanır mısın ben hamile oldugumu bile unutuyorum. Hiç hamileymişim gbi gelmiyor
Sonra hatırlayınca bir seviniyorum şaka gbi geliyor...
Bu arada eski msjlarda Altan usg ile baksam görünür demis Dr bana ama gerek yok sen haftaya gel demis bana
Bende öyle yapmısım
Hamdolsun ♥Çok küçük ama etkisi çok büyük maşallah ❤
Sonsuz kere hamd olsun az önce hapşırdım sağ kasığıma kramp girdi hapşırmayla özür dilerim kuzum seni rahatsız etmek istememiştim diyorum tertemiz delirdim halbuki benim canım yandıBen hiç unutamıyorum ya
Hamdolsun ♥