2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende yarın son kez vericem inşallah yükseldiyse daha vermeyeceğim haftaya çarşambaya randevu verdi bende kese için gideceğim en son kaç gördünüz beta
Ben bugün gördüm 290 dı canım bana haftaya gel dedi

Bende yarın keseyi görmeye gideceğim bi önceki kaybimdan sonra korku tavan yarin 6000 lerde olur degerim bo roun cikmazsa inşallah keseyi görürüm dua edin Rabbim hepimize saglikli ve hyii bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah:dua::dua::dua:

Ya ben vajinal bakilmasini istemiyorum acaba üstten görünür mü kese 😬
Ben bugün normalden baktırdım görünmüyo kese dedi 😂 değer 290 dı bugün
Bende yarın keseyi görmeye gideceğim bi önceki kaybimdan sonra korku tavan yarin 6000 lerde olur degerim bo roun cikmazsa inşallah keseyi görürüm dua edin Rabbim hepimize saglikli ve hyii bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah:dua::dua::dua:
Amin inşallah her gün dua ediyorum sağlıkla bebeğim tutunsun diye hayırlısıyla inşallah keselerini de görürüz kalp atışlarını da hayırlısıyla doğduklarını da

Ben de heyecanlıyım İnşallah normal gebeliktir sağlıklıdır hepimizinki 🙏
İnşallah 🙏🏿
Ben çarşamba günü de kan vericem yne aynı yere...
Katlanma normal ise erteleyeceğim randevuyu...
Gtmişken kese bebek görünsün kalp duyulsun diye😊

İnşallah 🙏🏿
Ben çarşamba günü de kan vericem yne aynı yere...
Katlanma normal ise erteleyeceğim randevuyu...
Gtmişken kese bebek görünsün kalp duyulsun diye😊
Valla çok mantıklı da o kadar nasıl sabredeceğim ben🙈 en azından dış mı boş mu belli olsun istiyorum.. kanama vs olmadı hiç hamdolsun yine de terliğini oluyor insan 😊

Amin inşallah her gün dua ediyorum sağlıkla bebeğim tutunsun diye hayırlısıyla inşallah keselerini de görürüz kalp atışlarını da hayırlısıyla doğduklarını da
Rabbim ne derse o olur inşallah herşey gönlümüzce olsun sağlıklı doğsunlar 🤲🤲🤲

Valla çok mantıklı da o kadar nasıl sabredeceğim ben🙈 en azından dış mı boş mu belli olsun istiyorum.. kanama vs olmadı hiç hamdolsun yine de terliğini oluyor insan 😊
Kan iyi ilerlerse dış değildir zaten merak etme 😊
Ben kızımda 6.haftada kese
8 hafta da kalp atısını duymusum... 😊

Yaa öyle mi o zaman endişe etmeyim hemen görünmezse 🤗
Tabiki aynen 😊 hcg değeri 5bin bandında olunca kese görünür demis Dr 😁
Bir arkadas ile msjlar ımı buldum bu sitedeki 🤩 yol gösterici oldu.. Aslında kızımın usg foto albumu var ama simdi onu kim çıkaracak 🙈😁

İnşallah hiçbir sorun çıkmaz kuzum sağlıcakla alalım kucağımıza meleklerimizi 🙏
Allah iyiliğini kuzu ya çok küçükmüş ya daha🙈

Tabiki aynen 😊 hcg değeri 5bin bandında olunca kese görünür demis Dr 😁
Bir arkadas ile msjlar ımı buldum bu sitedeki 🤩 yol gösterici oldu.. Aslında kızımın usg foto albumu var ama simdi onu kim çıkaracak 🙈😁
Ne güzel kızım diyosun Rabbim esirgesin iki yavrunu da annesi 😍

Ne güzel kızım diyosun Rabbim esirgesin iki yavrunu da annesi 😍
Amin inşallah canım benim 💕
İnanır mısın ben hamile oldugumu bile unutuyorum. Hiç hamileymişim gbi gelmiyor 🙈
Sonra hatırlayınca bir seviniyorum 😁😁şaka gbi geliyor... 😊
Bu arada eski msjlarda Altan usg ile baksam görünür demis Dr bana ama gerek yok sen haftaya gel demis bana 😁
Bende öyle yapmısım 😁

Rabbim ne derse o olur inşallah herşey gönlümüzce olsun sağlıklı doğsunlar 🤲🤲🤲
Ben duanın gücüne inananlardanım rabbime sürekli dualarımı gönderiyorum ya bi insanın alt karnı şişince sertleşinve bu kada rmı mutlu olur ey rabbim sen nelere kadirsin ❤️

Amin inşallah canım benim 💕
İnanır mısın ben hamile oldugumu bile unutuyorum. Hiç hamileymişim gbi gelmiyor 🙈
Sonra hatırlayınca bir seviniyorum 😁😁şaka gbi geliyor... 😊
Bu arada eski msjlarda Altan usg ile baksam görünür demis Dr bana ama gerek yok sen haftaya gel demis bana 😁
Bende öyle yapmısım 😁
Ben hiç unutamıyorum ya 🙈
Çok küçük ama etkisi çok büyük maşallah ❤
Hamdolsun ♥

X