Attığınız fotoğrafta doğum yapacağı ay mı gebe kaldığı ayda mı yazıyor cinsiyetEşle de mi olanı varmıs ne güzel o u hiç görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attığınız fotoğrafta doğum yapacağı ay mı gebe kaldığı ayda mı yazıyor cinsiyetEşle de mi olanı varmıs ne güzel o u hiç görmedim
Gebe kaldıgı ayAttığınız fotoğrafta doğum yapacağı ay mı gebe kaldığı ayda mı yazıyor cinsiyet
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar kız erkek sizin içinde öyledir eminim çok fark etmezGebe kaldıgı ay
AynennnKızlar biz hep Kasım bası desenize Ekim sonu bile olabilr bebisler rahat durmaz ise
Amin önemli olan o... Rabbim sağlık sıhhat versin... Sağlıkla ilerlesin... Kolay doğum kolay büyütme nasip etsinHayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar kız erkek sizin içinde öyledir eminim çok fark etmez
Ekim sonu da akrep olıyor değil mi?Aynennn
Canım ilk sorum geliyor kese ne zaman görülür ve kalp atışı ne zaman duyulur?Amin önemli olan o... Rabbim sağlık sıhhat versin... Sağlıkla ilerlesin... Kolay doğum kolay büyütme nasip etsin
Ben kızımda keseyi 4.hafta ile 5.hafta arası gördüm diye hatırlıyorum...Canım ilk sorum geliyor kese ne zaman görülür ve kalp atışı ne zaman duyulur?
Ne kadar zaman gecikirse endişelenmeliyim?
Sat 31 ocak, adet bir gün geçe kan tahlili 400 çıktı cumartesi günü. Gebelik uygulamasına göre 4+2 görünüyorum bugün. Çarşamba doktora gideceğim boş gebelik mol gebelik falan okudukça korkuyorumBen kızımda keseyi 4.hafta ile 5.hafta arası gördüm diye hatırlıyorum...
Ama kalp atısını 8.haftada duyduk...
6.hafta gitmiştik ama duyulmadı vajinal bakalım ddi ben baktırmamıstm. Belki o zaman duyulurfu bilmiyorum
Ama kişiden kişiye farklılık gösterir senin sat kaçtı ne zaman gördün çift çizgiyi adete ne kadr vardı ya da geçmiş miydi?
Allah korusunSat 31 ocak, adet bir gün geçe kan tahlili 400 çıktı cumartesi günü. Gebelik uygulamasına göre 4+2 görünüyorum bugün. Çarşamba doktora gideceğim boş gebelik mol gebelik falan okudukça korkuyorum
Ben bu aydan asla asla beklenti içinde değildim resmen Rabbimin mucizesi Geçen hafta çarşamba doktordan ağlayarak çıktım gittiğim kaçıncı doktordu tüp bebek dedi, cumartesi öğrendim meleğimi meğer Rabbim Ol demişAllah korusun
sende aslında adetten 3 4 gün önce hcg ile öğrenebilirmissin...
Çarşamba günü gidince kese görünür, kalp atısını için gün verir
Ay minik mucizeBen bu aydan asla asla beklenti içinde değildim resmen Rabbimin mucizesi Geçen hafta çarşamba doktordan ağlayarak çıktım gittiğim kaçıncı doktordu tüp bebek dedi, cumartesi öğrendim meleğimi meğer Rabbim Ol demiş
Peki kese görününce bebek var mı yok mu belli olur mu?
Sabırla cevap verirsin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır ve sağlıkla da kavuşuruz ♥Ay minik mucize
Kurban olurum ona
Kese göründüğünde içi dolu mu bos mu diye bakmıstı evet.. Sıkıntı yok demişti.
Sen bu carsamba git bakalım her sey yolundadır merak etme
Amin inşaallahSabırla cevap verirsin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır ve sağlıkla da kavuşuruz ♥
İnşallahKeşke firesiz hepimiz hamile olsak...☺☺
Günlerdir aklıma takılan işte o soru benim de 1 şubatta sat acaba doğumum ne zaman olacak qKızlar biz hep Kasım bası desenize Ekim sonu bile olabilr bebisler rahat durmaz ise
Benimde sat 1 şubat kese gördünüzmüGünlerdir aklıma takılan işte o soru benim de 1 şubatta sat acaba doğumum ne zaman olacak q
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri içime erkek doğuyoAy banane bende gitmem burdan bastan yapıstm zaten ahahha....
Daha gebelik belirtisi çift çizgisi vs yokken bile buradaydım gördüm damladım
Ahahha...
Sağ olasın canım benim Çin takvimine göre benim kızım, erkek ti bunu da erkek gösteriyor
Bence kız ben kız hissediyorum.. Annelerin hissettiği çıkıyor
Dr bile bana ne hissediyorsun demisti, bende kız demistim... Tebrikler kızınız olacak demisti anneler hep hiisediyor demisti