2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende su an Baska siteden baktım şimdi kızımı bana kız olarak gösteriyor ama bu bebis erkek gösteriyor yne 🤣

Amin önemli olan o...😊 Rabbim sağlık sıhhat versin... Sağlıkla ilerlesin... Kolay doğum kolay büyütme nasip etsin 😊 🙏🏿🌼
Canım ilk sorum geliyor 🙈 kese ne zaman görülür ve kalp atışı ne zaman duyulur?
Ne kadar zaman gecikirse endişelenmeliyim?

Canım ilk sorum geliyor 🙈 kese ne zaman görülür ve kalp atışı ne zaman duyulur?
Ne kadar zaman gecikirse endişelenmeliyim?
Ben kızımda keseyi 4.hafta ile 5.hafta arası gördüm diye hatırlıyorum...
Ama kalp atısını 8.haftada duyduk...
6.hafta gitmiştik ama duyulmadı vajinal bakalım ddi ben baktırmamıstm. Belki o zaman duyulurfu bilmiyorum 😊
Ama kişiden kişiye farklılık gösterir senin sat kaçtı ne zaman gördün çift çizgiyi adete ne kadr vardı ya da geçmiş miydi?

Ben kızımda keseyi 4.hafta ile 5.hafta arası gördüm diye hatırlıyorum...
Ama kalp atısını 8.haftada duyduk...
6.hafta gitmiştik ama duyulmadı vajinal bakalım ddi ben baktırmamıstm. Belki o zaman duyulurfu bilmiyorum 😊
Ama kişiden kişiye farklılık gösterir senin sat kaçtı ne zaman gördün çift çizgiyi adete ne kadr vardı ya da geçmiş miydi?
Sat 31 ocak, adet bir gün geçe kan tahlili 400 çıktı cumartesi günü. Gebelik uygulamasına göre 4+2 görünüyorum bugün. Çarşamba doktora gideceğim boş gebelik mol gebelik falan okudukça korkuyorum

Sat 31 ocak, adet bir gün geçe kan tahlili 400 çıktı cumartesi günü. Gebelik uygulamasına göre 4+2 görünüyorum bugün. Çarşamba doktora gideceğim boş gebelik mol gebelik falan okudukça korkuyorum
Allah korusun🙏🏿
sende aslında adetten 3 4 gün önce hcg ile öğrenebilirmissin...
Çarşamba günü gidince kese görünür, kalp atısını için gün verir 😊🌼

Allah korusun🙏🏿
sende aslında adetten 3 4 gün önce hcg ile öğrenebilirmissin...
Çarşamba günü gidince kese görünür, kalp atısını için gün verir 😊🌼
Ben bu aydan asla asla beklenti içinde değildim resmen Rabbimin mucizesi 🙏 Geçen hafta çarşamba doktordan ağlayarak çıktım gittiğim kaçıncı doktordu tüp bebek dedi, cumartesi öğrendim meleğimi meğer Rabbim Ol demiş 🙏🤗
Peki kese görününce bebek var mı yok mu belli olur mu?

Ben bu aydan asla asla beklenti içinde değildim resmen Rabbimin mucizesi 🙏 Geçen hafta çarşamba doktordan ağlayarak çıktım gittiğim kaçıncı doktordu tüp bebek dedi, cumartesi öğrendim meleğimi meğer Rabbim Ol demiş 🙏🤗
Peki kese görününce bebek var mı yok mu belli olur mu?
Ay minik mucize 🌼
Kurban olurum ona ❤️
Kese göründüğünde içi dolu mu bos mu diye bakmıstı evet.. Sıkıntı yok demişti.
Sen bu carsamba git bakalım her sey yolundadır merak etme 🙏🏿❤️

Ay minik mucize 🌼
Kurban olurum ona ❤️
Kese göründüğünde içi dolu mu bos mu diye bakmıstı evet.. Sıkıntı yok demişti.
Sen bu carsamba git bakalım her sey yolundadır merak etme 🙏🏿❤️
Sabırla cevap verirsin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır ve sağlıkla da kavuşuruz 🤗

Ay banane bende gitmem burdan bastan yapıstm zaten ahahha....
Daha gebelik belirtisi çift çizgisi vs yokken bile buradaydım 😁 gördüm damladım😁
Ahahha...
Sağ olasın canım benim 💕 Çin takvimine göre benim kızım, erkek ti bunu da erkek gösteriyor 🙈🤣
Bence kız ben kız hissediyorum.. Annelerin hissettiği çıkıyor 😊
Dr bile bana ne hissediyorsun demisti, bende kız demistim... Tebrikler kızınız olacak demisti 😊 anneler hep hiisediyor demisti 😊😊
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri içime erkek doğuyo 😂

X