2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de göğüs hassaşyetim fazla betahcg de 290 çıktı iki gün öncede 150 idi
Benim de 130 du 297 çıktı ve benim de 7 kasım diyordu ama adetim düzensiz olduğundan bu şekilde bir tahmini tarih belirledim.ben 32-34 günde bir oluyordum.herşeyimiz aynı gibi duruyor.yarın kontrolde ne olacak bilmem...290 hangi günkü değerinizdi?

B
Benim de 130 du 297 çıktı ve benim de 7 kasım diyordu ama adetim düzensiz olduğundan bu şekilde bir tahmini tarih belirledim.ben 32-34 günde bir oluyordum.herşeyimiz aynı gibi duruyor.yarın kontrolde ne olacak bilmem...290 hangi günkü değerinizdi?
bu sabah ki değerim canım

Kasım ilk hafta ya da ekim son hafta doğum tarihi çıkanlar...betalar ne alemde? Doktor kontrolleri başladı mi? Neler yapıyorsunuz? Gerginlik var mi? Ben bugün aşırı gerginim ve göğüs hassasiyetim azaldı.
Kontrolüm çarşamba günü, göğüs hassasiyeti var çok ayakta kalınca kasık batması oluyor şimdilik bu kadar Insallah sağlıkla ilerler 🤗

Kontrolüm çarşamba günü, göğüs hassasiyeti var çok ayakta kalınca kasık batması oluyor şimdilik bu kadar Insallah sağlıkla ilerler 🤗
Benim ilk kontrolüm yarın sabah.beta yavaşlayacak diye endişem var.sürekli kan vermek de iyi değil bence.3 kez verdim iki gün arayla...Hayırlısı bakalım...

Benim ilk hamileliğim, çok erken öğrendim, inşallah haftaya da keseyi görürüz, regl günüm Cuma o da bir geçsin 5. Haftada doktora gideyim dedim 😄inşallah bir sıkıntı yaşamayız, benim bel ağrım yok, ara ara kasıklarıma böyle iğne batması gibi oluyor ama hemen geçiyor, bu sabahta mide bulantısı yaşadım.
Canım son durum ne? Nasılsın? Sat neydi? Betan nasıldı?

Kızlar bakın 26yasında idim kızımda ve ocakta hamile kaldım Erkek diyor... Ama kız oldu...
Şimdi 30yasındayım şubatta hamile kaldım yne erkek diyor bu takvim bana kafayı takmıs 🤣🤣
:) bana da erkek çıkıyor ama ben kız hissediyorum.doğum yapacağım tarihte 5 kasım gösteriyor :) Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

X