2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayyyyy ilk gebelik 🤰 heyecanı kalp ben ❤️
Hala aklımda dün gibi... Cidden o daha heyecanlı daha güzel... Daha bi r farklı ya..
Ay sizi çok iyi anlıyorum 😍
Daha aşama aşama her anı ilk hissedeceksiniz ❤️🌼
Ayyy ben vallahı daha çok heyecanlandım simdi ya 😁
Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🏿
İlk apayrı bir duygu.

Elbette yardımcı olurum canım benim... Bildiğim elimden gelen ne varsa 🙏🏿❤️
Ne de güzel tarif etmişsin duygularımı 🙈🙏

Evet ya cidden 6 Kasım görünüyor benimki anası gibi tezcanliysa yok mümkün değil durmaz 😄
Benimki de 8kasım ama sanmıyorum 8 kasımda doğsun....
kızım 23eylül dü, 10eylül de doğdu😅
Bakalım bu nasıl olacak 😁

Ne de güzel tarif etmişsin duygularımı 🙈🙏

😊😊😍🌼
Cinsiyetleri ne acaba 😁 su an belli ama biz bilmiyoruz 🤣
Rabbim her anlamda sağlıklı sıhhatli yavrucaklar nasip etisn 🙏🏿

Benimki de 8kasım ama sanmıyorum 8 kasımda doğsun....
kızım 23eylül dü, 10eylül de doğdu😅
Bakalım bu nasıl olacak 😁

😊😊😍🌼
Cinsiyetleri ne acaba 😁 su an belli ama biz bilmiyoruz 🤣
Rabbim her anlamda sağlıklı sıhhatli yavrucaklar nasip etisn 🙏🏿
Çin takvimine göre kız benimki 😄
Valla Ekim ayında da doğsa ben bu topikten ayrılmam hem tecrübeli Anne bulmuşum her mesajı çiçekli oh miss ortam güzel 🤗

Çin takvimine göre kız benimki 😄
Valla Ekim ayında da doğsa ben bu topikten ayrılmam hem tecrübeli Anne bulmuşum her mesajı çiçekli oh miss ortam güzel 🤗
Ay banane bende gitmem burdan bastan yapıstm zaten ahahha....
Daha gebelik belirtisi çift çizgisi vs yokken bile buradaydım 😁 gördüm damladım😁
Ahahha...
Sağ olasın canım benim 💕 Çin takvimine göre benim kızım, erkek ti bunu da erkek gösteriyor 🙈🤣
Bence kız ben kız hissediyorum.. Annelerin hissettiği çıkıyor 😊
Dr bile bana ne hissediyorsun demisti, bende kız demistim... Tebrikler kızınız olacak demisti 😊 anneler hep hiisediyor demisti 😊😊

sen şimdi tecrübelisin biz senden çok şey öğrenicez. Ne bileyim hiçbir farklılık yok ya orda mı sağlıklı mı insan tedirgin oluyor her an Rabbim korusun yavrularimizi🙏

Senin de ilk bebeğin mi canım benim ilk 🙈 bir an olsun aklımdan çıkmıyor acaba her şey yolunda mı iyi mi sağlıklı mi 🙏
Evet ilk canım 6 aylık evliyim bende çok heyecanlıyım 🥰

Ay banane bende gitmem burdan bastan yapıstm zaten ahahha....
Daha gebelik belirtisi çift çizgisi vs yokken bile buradaydım 😁 gördüm damladım😁
Ahahha...
Sağ olasın canım benim 💕 Çin takvimine göre benim kızım, erkek ti bunu da erkek gösteriyor 🙈🤣
Bence kız ben kız hissediyorum.. Annelerin hissettiği çıkıyor 😊
Dr bile bana ne hissediyorsun demisti, bende kız demistim... Tebrikler kızınız olacak demisti 😊 anneler hep hiisediyor demisti 😊😊
Ben şuan hiçbir şey hissedemiyorum valla eşime diyorum orda bir şey var 😅
Çin takvimine göre farklı sonuç ılk defa sende duydum canım çevremdeki herkeste doğru sonuç verdi. Yeter ki sağlıklı olsunlar meleklerimiz 🙏
Topiğe totemle girdin sakın gitme 🌸🤗

Ben şuan hiçbir şey hissedemiyorum valla eşime diyorum orda bir şey var 😅
Çin takvimine göre farklı sonuç ılk defa sende duydum canım çevremdeki herkeste doğru sonuç verdi. Yeter ki sağlıklı olsunlar meleklerimiz 🙏
Topiğe totemle girdin sakın gitme 🌸🤗
Amin sağlıklıca olsunlar gerisi önemli değil... Rabbim evlat ile sınamasın... 🙏🏿
Gitmem gitmem 😁🌼🌼🤗

Kızlar bakın 26yasında idim kızımda ve ocakta hamile kaldım Erkek diyor... Ama kız oldu...
Şimdi 30yasındayım şubatta hamile kaldım yne erkek diyor bu takvim bana kafayı takmıs 🤣🤣

Eklentiler

• 26-35-cin-takvimi.png
    26-35-cin-takvimi.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bakın 26yasında idim kızımda ve ocakta hamile kaldım Erkek diyor... Ama kız oldu...
Şimdi 30yasındayım şubatta hamile kaldım yne erkek diyor bu takvim bana kafayı takmıs 🤣🤣
Canım bu takvime göre benim erkek görünüyor nette Çin takvimi diye arattım doğum tarihim ve gebe kaldığım ayı girdim kız çıktı. Bir arkadaşım söylemişti Ocak doğumlu olanlar farklı mı ne hesaplaniyormus kendi yaş üstüne iki yaş ekliyorsun

Canım bu takvime göre benim erkek görünüyor nette Çin takvimi diye arattım doğum tarihim ve gebe kaldığım ayı girdim kız çıktı. Bir arkadaşım söylemişti Ocak doğumlu olanlar farklı mı ne hesaplaniyormus kendi yaş üstüne iki yaş ekliyorsun
Bende ocak doğumluyum

Aa öyle mi bunu bilmiyordum bende kasım doğumluyum

X