2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim adete 6 gun kala nasil belirtiler yasadin benimde 6 gunum var adete yumurtlamanin ustunden 8 gun gecti akinti falan bi kere oldu bugun
Koku hassasiyetim vardı aşırı koku almaya basladım öncelikle. Sabahları açlık bulantısı yaşıyordum. Psikolojiktir daha çok erkek dedim. En son adete 6 gün kala adet olacakmışım gibi bel ağrısı falan yaşadım. Göğüslerim çok hasssaslaştı birde. Birde en büyük belirti çok sık idrara çıkmaya başladım. Birde aşırı uylu hali😊

Bence var bende ilk yaptım bata 6gün kala böyle çıktı en kesin sonuç kan bence. Ben kimyasal genelik yaşadığım için korkuyordum ilk değerim 14.85ti değer düşer sanıyordum hatta ilk baktırdıktam sonra tekrar evde gebelik yaptım ertesi gün acaba çizgi koyulaştımı diye baktım hiç çizgi belirmedi o an umudum kırıldı çok ağladım dedim yine aynısı oldu sanırım hemen kana gittim bi baktım değer 33 olmuş. Bugunde 102 olmuş 😊

Herkes ne kadar mutlu bu topikte gerçekten içim açıldı kızlar 😍 Rabbim kucağımızı boş bırakmasın benimde bat yarın ama testte ikinci çizgiyi gördüm doktora gitmek için bekliyorum biraz zaman geçsin keseyi görebilmek adına

Herkes ne kadar mutlu bu topikte gerçekten içim açıldı kızlar 😍 Rabbim kucağımızı boş bırakmasın benimde bat yarın ama testte ikinci çizgiyi gördüm doktora gitmek için bekliyorum biraz zaman geçsin keseyi görebilmek adına
Bende kan vereyim dedim 2 gün ara ile sonra Dr giderim direk diye düşündüm 😊

Bende kan vereyim dedim 2 gün ara ile sonra Dr giderim direk diye düşündüm 😊
Yurt dışında yaşıyorum da kan testi 30 euro o yüzden doktora gidip bir kere test yapmak daha makul geldi. Tabi kanama VS kötü bir durum olursa hemen giderim

Yurt dışında yaşıyorum da kan testi 30 euro o yüzden doktora gidip bir kere test yapmak daha makul geldi. Tabi kanama VS kötü bir durum olursa hemen giderim
Çok haklısın bende ona göre bir randevu alayım ddim hem kalp hem kese görünsün diye ama zaman tutmadı... Bende biraz öne aldım.. Bakalım 😊

Merhaba kızlar 😊 Ben de aranıza katılmak için kalp atışını bekliyorum 🤗 İnşallah hepimizin bebeği sağlıcakla dünyaya gelir, hayırlı evlat olur 🌸
Ben daha öğrenmeden katılmıştm bu gruba totem diye 😁
Sen kalp atısı sonra geleyim diyorsun valla ne güzel 😊 🌼🌼

Benimde 3 şubat türkiyede olsaydım sağlık ocağında iki günde bir takip yapardım buraya evlenip yeni geldim dilim de yok kursa gidiyorum eşim olmadan hiç bişey yapamıyorum
Hangi ülke... Sevdin mi oraları benimde yakın arkadasım gidecek İsveç e... Onda da dil yok hatta İngilizce bile yok... Şu an pek sevinçli filan ama 3 4 ay tanıma ile nikah yaptı...
Çok takıyorum kafama ama yapacak bri sey yok..
Zor mu alışıyor mu insan? Gerçi sende yeniymişsin...

Ben daha öğrenmeden katılmıştm bu gruba totem diye 😁
Sen kalp atısı sonra geleyim diyorsun valla ne güzel 😊 🌼🌼
sen şimdi tecrübelisin biz senden çok şey öğrenicez. Ne bileyim hiçbir farklılık yok ya orda mı sağlıklı mı insan tedirgin oluyor her an Rabbim korusun yavrularimizi🙏
İnşallah canım hayırlısıyla tek isteğimiz o 🥰
Senin de ilk bebeğin mi canım benim ilk 🙈 bir an olsun aklımdan çıkmıyor acaba her şey yolunda mı iyi mi sağlıklı mi 🙏

sen şimdi tecrübelisin biz senden çok şey öğrenicez. Ne bileyim hiçbir farklılık yok ya orda mı sağlıklı mı insan tedirgin oluyor her an Rabbim korusun yavrularimizi🙏

Senin de ilk bebeğin mi canım benim ilk 🙈 bir an olsun aklımdan çıkmıyor acaba her şey yolunda mı iyi mi sağlıklı mi 🙏
Ayyyyy ilk gebelik 🤰 heyecanı kalp ben ❤️
Hala aklımda dün gibi... Cidden o daha heyecanlı daha güzel... Daha bi r farklı ya..
Ay sizi çok iyi anlıyorum 😍
Daha aşama aşama her anı ilk hissedeceksiniz ❤️🌼
Ayyy ben vallahı daha çok heyecanlandım simdi ya 😁
Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🏿
İlk apayrı bir duygu.

Elbette yardımcı olurum canım benim... Bildiğim elimden gelen ne varsa 🙏🏿❤️

X