- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
Eee ben bugün bulgur pilavı yedimŞehriye çorbası gaz yapmıyormuş. Buyrun kızlar gaz yapan ve yapmayan şeyler belki size de fikir olur. Yalnız 3 ay sonra gaz sorunu geçiyo diyo ya ben 40 ı 40 gözle bekliyodum ama 40 tan sonra geçmiyomuşEki Görüntüle 2726752
Yaa eşim almış cennet hurması. Bende mutfakta gidip gelip bakıyorum yesem gaz yaparmı ki diyeİhtiyaçlar listesine kendimize de biberon yazmadık
Emin değilim ama hurma da çok süt yapıyor canım onu da bi dene istersen. Domates gibi olanı Cennet hurması. Bi de benim en sevdiğim meyve olur kendileri
Fren sesi benimkide çıkarıyo.öksürüyorda arada süt ağzına geri geliyo o öksürtüyo ama anlıyorum.Atak haftası dediklerinin ikincisini yaşıyorum ben bugün 3 gündür kaka yapmıyordu yaptı kendiliğinden uyur dedim yok uyumuyor 5 dakka uyku yarım saat meme bi türlü fırsat vermiyor göğüslerimin dolmasına doğduğundan beri en zor günü bugündü.Benimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu
Ben az önce bir tane götürdüm çok lezzetli aklım ikincideYaa eşim almış cennet hurması. Bende mutfakta gidip gelip bakıyorum yesem gaz yaparmı ki diye
Ne kadar zamanda biriktiğini hissediyorsun? Benim 2-3 saati buluyor normalde 1 saatte birikiyormuş ama benim kozım saat başı emmek istediğinde birikmediğini farkediyorum.Ben ilk günden beri bestlak iciorum sütüm artmadı ama belki hızlı birikmesine yardım ediyodur onu fark etmedim
Cumartesi bnde yedim 2tane allahım felaket bi geceydi ins sizin iyi geçerKız yiyin gitsin böyle 3 ay geçermiben önüme geleni yiyorum geçen eşim yemek istedi kendine yanında çiğköfte vardı nefsime hakim olamadım birkaç parça yedim aşırıya kaçmayayım diye kalanı çöpe attım
Aptamil Mamanın içinde soya lesitini var ya moralim bozuldu el kadar bebeğe ne yediriyorum cok vicdan yaptım cok mutsuzum
Ben 3 gün önce yedim şükür hiç bişey olmadı zaten hep gaz var yesem Dr aynı yemesem de aynıCumartesi bnde yedim 2tane allahım felaket bi geceydi ins sizin iyi geçer
Günde 1 yada 2 kez öksürüyor. Günde 2 yada 3 kez hıçkırık tutuyor birde sık sık hapşırıyor ama hep böyleydi o yüzden bana normal geliyor.Kızlar sizin bebişlerde öksürüyor mu arada ya bizimki arada Bi öksürük oluyor normal mi bu
Kızlar sizin bebişlerde öksürüyor mu arada ya bizimki arada Bi öksürük oluyor normal mi bu
Benimki gazı varsa o sesi hep çıkartıyor bazen fren bazen keçi bazen eşek sesi maşallah tüm hayvanlar var bizdeBenimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu
Kızlar sütü az olanlar için bişe dicem de değişik bi tavsiye tabi. Mama çok süt yapyo geçen ilk zamanlar için aldığımız sma bebek maması vardı. Baktım açıldıktan 3 hafta içinde tüketiniz yazyodu daha geçmemişti ama son günlerdi sıcak suya 6 kaşık mama attım, içtim. Tadı güzel değil ağır bi kokusu var ama sütüm dolup taştı o gece. Bebeğe verirken az bişe siz de için bi test edelim bakalım ondan mı arttı benim o gece
ay napcamızı şaşırdık bende geçen gün 50cc süt sağdım uyanınca veririm diye dolaba koymadım çocuğun 4 saat uyuyacağı tuttu gözü kararttım içecektimde sonra cesaret edemedim midem bulandı.
Evet malesef çok yapıyormuşMandalina gaz yapıyor mu ya deneyen var mı ben portakal mandalina yemek istiyorum meyve suları yapıyor mu acaba
Afiyet olsun, süt olsun inşallahBen az önce bir tane götürdüm çok lezzetli aklım ikincide
Selam hoşgeldin belki görselin faydası olur.Kızlar selam, annemdeydim uzun zamandır internet sıkıntılıydı anca eve geçtim hepiniz iyisinizdir umarım.
bugün sütümün azaldığını hissediyorum biraz ailevi durumlara üzüldüm onun etkisi olabilir sizce sütüm kesilmek üzere midir göğsüm boş gibi elleyince, yeniden artması için ne yapabilirim başına gelen var mı?
Ben galactago damlayı kullanıyorum çok memnunumKızlar bizim grupta bestlak veya galactago süt artırıcı damlayı deneyenler var mı?
sütüm çabuk biriksin diye denemek istiyorum yoksa hep şekerli şeyler içmekten bu kilolar gitmeyecek
Fren gibi patinaj gibi sesi benim minikte yapıyor uykusunda hiç sorun olacağını düşünmemiştim bazen gaz çıkarmaya çalışırken daha çok yapıyorBenimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu
Bizde de öle garip sesler cıkıyor ara ara ben normal sanıyordum aslında kardiyologa filan yönlendiren olmadı hiçBenimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu
ben de kısır yedimEee ben bugün bulgur pilavı yedim
benimki de öyle. keçi başladı diyorumBenimki gazı varsa o sesi hep çıkartıyor bazen fren bazen keçi bazen eşek sesi maşallah tüm hayvanlar var bizdeöksürük emme sırasında süt kaçtıysa oluyor ki çok da kaçıyor nedense tazyikli mi oluyorsa artık bazen yatırınca oluyor bakıyorum ağzımda süt varmış yutmamış üşengeç hatun bir de bazen az kusuyorlar öyle olunca çıkmayınca ağızdan geri genizlerine kaçabiliyor sanki R rnp06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?