2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bizim grupta bestlak veya galactago süt artırıcı damlayı deneyenler var mı?
sütüm çabuk biriksin diye denemek istiyorum yoksa hep şekerli şeyler içmekten bu kilolar gitmeyecek
Ben bestlak kullandım süt arttırmada etkisi vardı bitti daha almadım..

Benim doktorum son gittiğimdd daha gelmene gerek yok smear testi için 6 ay sonra gel dedi.. Smear testi acıtmıyor benim aklımda öyle kalmış
Ben 40 çıkmadan ağdaya gittim sezeryan olan yerede ağda yaptı hiç birşey olmadı..

Denicem cnm umarım içebilirim boza ve sütlaç tiyorum bende ama sanki artmadı gibi sütüm
Sütlaç artırıyo aslında ama bilemedim. Psikolojimiz bozulacak şu gaz olayından ya. Eşim kavrulmuş fındık almış çarşıdan yemeden önce internete yazdım gaz yapar mı diye yapıyomuş tabi ama anne sütünü de yüzde 10 oranında artırıyomuş

yok yok valla biliyolar

Hoşgeldin ekim annelerine bizim ekim annelerin çoğu da eylül annesi oldu bende kılpayı kurtuldum 4 ekimde bana göre 36+0 doktora göre 36+2 de sezeryan ile ikizlerimi kucağıma aldım
Benim de sütüm yetersiz sağınca 2 saatte zar zaor 60 cc çıkıyor ben her emzirmeden sonra 90 cc mama veriyorum bazen bitirmiyorlar..

Kız yiyin gitsin böyle 3 ay geçermi ben önüme geleni yiyorum geçen eşim yemek istedi kendine yanında çiğköfte vardı nefsime hakim olamadım birkaç parça yedim aşırıya kaçmayayım diye kalanı çöpe attım

bu is cok muamma hem sut arttiriyor hem gaz yapiyor valla ne yazsam gaz yapiyor zat3n

Kız vajinal doğum yapıp smear mı korkutuyor

Genelde bogazina mama kacinca ya da sonradan agzina gelince oksuruyor
Hım acaba sonradan agzına gelen artıklardan dolayı mı öksürüyor bnde öle düşündüm de korkuyorum Bi kaç haftadır öksürüyor sanki mamadan sonra arttı ama 2 gün öncede dayım gelmişti eve oda korona olmus ama bu öksürük işi zaten vardı hemen bulasmos olamaz heralde

Aptamil Mamanın içinde soya lesitini var ya moralim bozuldu el kadar bebeğe ne yediriyorum cok vicdan yaptım cok mutsuzum

Aman allah korusun. Bence mamadandir benimkide bogazina kacinca veya sonra agzina gelince oksuruyo. Belki de tukurukleri kaciyordur

Kızlar sizin bebişlerde öksürüyor mu arada ya bizimki arada Bi öksürük oluyor normal mi bu
Benimkiler arada öksürüyor boğazlarına kusmuk kaçıyordur benim küçüğü öyle güzel öksürüyorki öksürmesi hoşuma gidiyor nasıl bir manyaksam artık

Aptamil Mamanın içinde soya lesitini var ya moralim bozuldu el kadar bebeğe ne yediriyorum cok vicdan yaptım cok mutsuzum
Canım böyle takılma üzülmek sana sütüne zarar eğer daha iyi içerikli bir mamaya geçebilirsen ona geçin yok bu mama iyi geldi diyorsan da sonuçta sen bebeğin için en iyisini vermeye çalışıyorsun hangimiz mamayı sütümüz yetse veririz ki zorunlu kaldığın şeyler için kendini suçlama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…