• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kızlar kan vermiştim ya toksoplazma testlerimden igm borderline gelmiş sınırda. Biraz canımı sıktı. Özel lab da tekrar test verdim bakalım inşallah yanlış sonuçtur. Değilse sıkıntılı günler beni bekliyor strese girdim.
İkinci test bi çıksın ona göre değerlendirme yapılır dur bakalım hemen kötüyü düşünme inşallah iyi çıkar sonuç

İkinci test bi çıksın ona göre değerlendirme yapılır dur bakalım hemen kötüyü düşünme inşallah iyi çıkar sonuç
Bakalım ikinci test nasıl gelecek gerekirse avidite testi falan oluyormuş göreceğiz canım sıkıldı bayağa. Hayırlısı neyse o olsun😔

Bakalım ikinci test nasıl gelecek gerekirse avidite testi falan oluyormuş göreceğiz canım sıkıldı bayağa. Hayırlısı neyse o olsun😔
Sıkılır sıkılmaz mı gayet normal sıkılması ama ben yine de tek doktorla kalmayı doğru bulmadığım gibi tek bir hastanenin de laboratuvar sonucuyla kalınmaması tarafındayım. Umarım güzel çıkar sonuçlar pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah. Ay her şey güzel gitsin ya hiçbir sorun yaşamadan hepimizin yüzü gülsün inşallah

Kızlar lütfen tüm bilgileri bir kerede yazarmisiniz ben ss alip bakarak ekliyorum Listeye her birini ayrı yazıyorsunuz aklımda kalmıyor.

Benide anlayın liste düzenli olması adına soruyorum.

35 yasındayım 2 cocugum var 3cü olucak cocuklardan farkedemedım yazdıgınızı kusurabakmayın yaş sordunuz sandım sadece sat 22 ocakta
Onu yazdıktan sonra pişman oldum. Gerildim kusura bakmayın. Bilgiler için teşekkür ederim hemen ekliyorum. ❤️ hoş geldiniz inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz hepimiz 💙

Onu yazdıktan sonra pişman oldum. Gerildim kusura bakmayın. Bilgiler için teşekkür ederim hemen ekliyorum. ❤️ hoş geldiniz inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz hepimiz 💙
Estagurrulah olur oyle seyler basımıza gelıyor suprız oldu bızede hala sokundayım gebelık takıbını kullandıgınız bır uygulama varmı

Estagurrulah olur oyle seyler basımıza gelıyor suprız oldu bızede hala sokundayım gebelık takıbını kullandıgınız bır uygulama varmı
Evet ben gün gün gebelik takibi kullaniyorum içindeki Bilgiler mükemmel hem ücretsiz. Çocuk gelişimi bölümü bile var. Bide sohbet bölümü var tavsiye ederim

Vallahi adam geliyor işten kendi karnını doyuruyor benim önüme bir şeyler hazırlıyor. Evi süpürüyor. Uzanıp öpücek ben öğürmeye başlıyorum uzak dur nolursun diyip kaçıyorum 😂
Ahahahhahaha ayyy canım çok kötü ama güldürdün beni ya yazık adama

Evet ben gün gün gebelik takibi kullaniyorum içindeki Bilgiler mükemmel hem ücretsiz. Çocuk gelişimi bölümü bile var. Bide sohbet bölümü var tavsiye ederim
Teşekkür ederım özel cocuk annesiyim bakalım nasıl olucak bıraz streslıyım

Kaç tane gebelik geçirdim. Hiç eşimden tiksinmedim. Aslinda çok yaygın bir şeymiş. Bide şey diyorlardı. Evimden hiç yemek istemiyorum diye. Simdi bende evden hiç bisey istemiyorum.
Allah Allah ya akşamlar ara ara yemek yerken tuaf bir bulantım oluyor ama hep değil dün yoktu şükür 🤣 ben gerçekten belirti arıyorumda ama şükür Rabbim her zorluğun arkasına bir kolaylık veriyor demekki 🌸🤲🏼

Ekran atma sansınız varmı bırsuru cıkıyor bende hangısı acaba

Kızlar geçen gün burada çatlak için ne kullacağımızı konuşmuştuk. Hamile arkadaşım bunu önerdi, doktorlara da danışarak kullanmış doktoru önermiş. İçin rahat olsun dedi, siz de araştırın yorumlara baktım çok başarılı.

Eklentiler

• IMG_3152.png
    IMG_3152.png
    187,4 KB · Görüntüleme: 39
Allah Allah ya akşamlar ara ara yemek yerken tuaf bir bulantım oluyor ama hep değil dün yoktu şükür 🤣 ben gerçekten belirti arıyorumda ama şükür Rabbim her zorluğun arkasına bir kolaylık veriyor demekki 🌸🤲🏼
Benim bulantım yok sadece halsizlik ve iştah yok

Eklentiler

• Screenshot_20250221-203843_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250221-203843_One UI Home.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 36
Back