2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil
Bizimki de 10 dkdan sonra uyuyakaliyor. Biz de 46 günlük olduk. Doyuyor ama çünkü 15 dkyı geçince artık kusuyor

şimdi instada denk geldim yeni çıkmış göğüs yaralarına

Eklentiler

• Screenshot_20201122_165201_com.instagram.android.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar ya bu konu çok konuşuldu ama moralim çok bozuldu sütüm ilk günden beri zaten azdı ama son 2-3 gündür iyice azaldı. 3-4 saat emzirmediğim zaman bile iki göğsümden toplam 50-60 ml çıkıyor göğsüm dolup hiç sertleşmiyor ve oğluma göğsümü verdiğimde biraz emip sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bu sütün artması için neler yapıyorsunuz ve gerçekten işe yarıyor mu ?
Kendimi sürekli bi annenin sütü çocuğunu beslemeye illaki yeter diyorum ama artık oğlum doymuyor hissediyorum 1 saatten fazla memede tutuyorum ama sonunda yine ağlıyor garibim. Bana bi akıl verin. Sütümüz dönem dönem artıp azalır mı ? Sütüm artsın diye emzirme sonrası damla damla da olsa göğsümü sağıyorum sağmak sütü azaltır mı ? Biraz fazla soru oldu ama genel olarak derdimiz belli maalesef oğluma yetebilmek istiyorum.

Doyuyodr bnimki oncedeb en fazla 5 dk cunku sutum cok hizli geliyordu simdi sutum de azaldi bebkte buyudu 10 dk 15 dk falan emiyi yani iyi o kadar ememsi Bide dilinin ustunu temizle pamukcuk olabilir

O sure boyunca aktif emiyorsa memeyi bosaltiyordur. Keyfi yerindeyse sorun yok bence.

Bizimki de 10 dkdan sonra uyuyakaliyor. Biz de 46 günlük olduk. Doyuyor ama çünkü 15 dkyı geçince artık kusuyor

Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar ya hic emin olamiyorum niyeyse ödüm kopuyo ac kalicak diye emdiginin ustune kustu bi de 1 saat sonra yine emmek istedi agladi

Allahım yaşasınn benden bir tane daha aynı şeyleri bende yaşadım kontrole giderken ilk zamanlar eşime nasıl araba kullanıyorsun diye bağırıyordum ve karnım lömbür lömbür Kocaman çok sarkık

Selam kızlar
Yenidoğan için 1 numara bezden 40adet alsam yeter mi sonrasını 2 numara mı alsam.
benim bebe biraz kilolu doğacak gibi.

Canim oncelikle sunu soyliyim ilk gunlerde sut zaten fazla geliyor gogusler zamanla bebegin ihtiyacina gore uretim yapiyor benimde ilk zamanlar okadar coktu ki sonra normale dojunce goguslerim hic sertlesmedi ve azaldi sutum ben kesildi sanmistim hatta internetten arastirdim ilk zamanlar fazla oluyormus meger birikinti gibi birsey ayrica herkesin gogsu sertlesmezmis sagmaya da ben hic guvenmiyorum bebegin emmesi tamamen farkli pes etme emdikce gelir bir ara bende mama takvjyesi yaptim suanda hic vermiyorum nerdeyse sutum artti bence kendine ve sutune guven artacaktir hem sagma yaptigimda bazen 5dk bos cekiyor sonradan akmaya basliyor ona dikkat ettin mi bebek bunu daha hizli yapiyor tabi Polyannaolmakisterdim

Sen dinlenme konusunda rahst olmana ragmen sütün nasıl azalıyor ki valla benmde cok var sayılmaz bizim cocuk gündüz uyumadıgında yetmiyor gece doluyor ama tek gögüsten 50 60 cıkıyor 4 5 saat emmediğinde ben cok gaz yapan seyler dısında yiyorum herseyi ama bnm için en önemli sey uyku ve dinlenme hem cocugun uyuması hem benim

Eczacılara gıcık oldum bu süreçte. Bende eşimi pişik kremi al diye gönderdim. Bi ilaç vermişler doktor dedi beş günden fazla kullanmayın hattta üç günü bile geçirmeyin dedi. Eczacı bu konuda hiiiççç bişey söylememiş. Ya doktor sormasaydıkda günlerce haftalarca sürseydik iyi edecek diye. Ooff yine sinirlendim

Senin dediğini bilmiyorum kuzum. Ama madecasol ü kullandığım için tavsiye ederim.

Kuzum naptım biliyo musun. Vrfs bozavısınjn orijinal sitesine girdim. Şişelerine baktım, üstünde yazanlara baktım. Kuruyemişçidekiyle alakası yoktu. Yani fabrika adresi bile başka, internet sitesine başka. Şişesi başka.

Allahım yaşasınn benden bir tane daha aynı şeyleri bende yaşadım kontrole giderken ilk zamanlar eşime nasıl araba kullanıyorsun diye bağırıyordum ve karnım lömbür lömbür Kocaman çok sarkık

Benimkide öyle hemen korse tak bebeğim. Ben yamuna aldım s beden slmışım olmadı. Bence girdim owli m/ l olanı aldım. Ayarlanabilir olduğu için iyi geldi. 18. Günde taktım, sanırım biraz geç kaldım

Göbeğimizde dikkat edersek gidecek çoğu insallah. Hiç canını sıkma. Bebeğimiz önemli olan. Göbeğimizde bizim şerefimiz bol su. Elinden grldiği kadar emzirmek ve sağlıklı yemek yemek. Ve korse. Bitti Hiç takılma, anneyiz biz❤❤❤

Kizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil
Canım bende aynısını yasıyorum 47 gunluguz doktor on dakıka bırını on dakıka bırını emse yeter dedı ama bazen o kadar bıle surmuyo dılı ıle oynama halınde sonrada sınırlenıyo bende doymadıgını dusunuyordum

Kızlar bebeği yatağına koyar koymaz ağlayanlar 5. Hafta olan atak haftasında olanlar geçti mi atakları kızımın dün başladı sanırım sizin daha önce anlattıklarınız kaç gün sürüyor dardayım eyy aneyyy aneyyy

Benim geçen haftaydı ne doyuyordu ne uyuyordu 3 gün çok zordu gerçekten ama geçtikten sonra biraz daha neden ağladığını cözmeye başladım ve dinlemeye iyice bakmaya başladı. Ben atak haftası hesaplama sitesine girmistim orda doğum tarihine göre hesaplıyor tam o gün başladı

Aa hangi site ben de bakayım bizimki de dünden beri çok huysuz

Cocuk emdiği zaman tek göğüs mü emiyor ikisini birden mi bnm sagınca 35 50 arası bişe cıkıyo tek göğüs ama cocuk ikinciyi emmiyor

Ya bende bunu düşünüyordum baklagil yesemmi diye. Gaz yapacak diye yiyecek bişey de bulamıyorum ya herkes ne yiyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…