- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Bizimki de 10 dkdan sonra uyuyakaliyor. Biz de 46 günlük olduk. Doyuyor ama çünkü 15 dkyı geçince artık kusuyorKizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil
Nurse harvey kullanıyorum ben. Dozu 30 ml diyor kutuda. 30 verince çok rahatlıyor ama benim içim razı olmuyor 30 vermeyeBende tekrar damla vermeyi düşünüyorum farklı Bi damla
Neden azalıyor kiGenelde tam tersi olur amabence tesadüf olabilir mi her geçen gün kakaları azalacak Zaten
Doyuyodr bnimki oncedeb en fazla 5 dk cunku sutum cok hizli geliyordu simdi sutum de azaldi bebkte buyudu 10 dk 15 dk falan emiyi yani iyi o kadar ememsi Bide dilinin ustunu temizle pamukcuk olabilir
O sure boyunca aktif emiyorsa memeyi bosaltiyordur. Keyfi yerindeyse sorun yok bence.
Bizimki de 10 dkdan sonra uyuyakaliyor. Biz de 46 günlük olduk. Doyuyor ama çünkü 15 dkyı geçince artık kusuyor
Allahım yaşasınn benden bir tane dahaBelden aşağı uyuşturdular ama ben dana gibi uyumuşum
Sezaryende zor olan benim için dikişlerden dolayı yatıp kalkmak oldu. Yan dönmek filan bi süre imkansızlaştı. Acısı azalınca korse taktığımda dana rahat hissettim. Arabada giderken bile hafif kasistte acıyordu. Normalde hissetmryeceğim sarsıntılarda bile canım Acıdı. Resmen gmbeğim lömbür lömbür.
Sen dinlenme konusunda rahst olmana ragmen sütün nasıl azalıyor ki valla benmde cok var sayılmaz bizim cocuk gündüz uyumadıgında yetmiyor gece doluyor ama tek gögüsten 50 60 cıkıyor 4 5 saat emmediğinde ben cok gaz yapan seyler dısında yiyorum herseyi ama bnm için en önemli sey uyku ve dinlenme hem cocugun uyuması hem benimKızlar ya bu konu çok konuşuldu ama moralim çok bozuldu sütüm ilk günden beri zaten azdı ama son 2-3 gündür iyice azaldı. 3-4 saat emzirmediğim zaman bile iki göğsümden toplam 50-60 ml çıkıyor göğsüm dolup hiç sertleşmiyor ve oğluma göğsümü verdiğimde biraz emip sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bu sütün artması için neler yapıyorsunuz ve gerçekten işe yarıyor mu ?
Kendimi sürekli bi annenin sütü çocuğunu beslemeye illaki yeter diyorum ama artık oğlum doymuyor hissediyorum 1 saatten fazla memede tutuyorum ama sonunda yine ağlıyor garibim. Bana bi akıl verin. Sütümüz dönem dönem artıp azalır mı ? Sütüm artsın diye emzirme sonrası damla damla da olsa göğsümü sağıyorum sağmak sütü azaltır mı ? Biraz fazla soru oldu ama genel olarak derdimiz belli maalesefoğluma yetebilmek istiyorum.
Madecasol almak için eczaneye gittim daha etkili bir ilaç var sırf meme yarası için diye garmastan pomad verdi. Sürüyorum her emzirmeden sonra birakabildigim kadar da açık bırakıyorum. Ama sanki her emzirmede iyileşmesi geri gidiyor gibi geliyor.
Ben soylemistim cnm. Afiyet olsun bol sutler olsun insallah.
Ben de henuz duzeni kuramadim. Yapisik ikiz gibiyiz gun boyu. Biraz uzun uyursa kizimla biseyler yapmaya calisiyorum ya da ben de uyuyorum. Annem bende ama haftaya gidicek o da ne yapicaz bakalim.. psikolojik cokmezsem iyi..
Yikaman gerekiyo cnm garmastan suruyosan.
Bi de surdukten sonra seffaf folyoyla sar meme ucunu atlete degip cekmesin. Memede kalsin.
Tahin yagini da dene bence onu da surunce seffaf folyoyla sar. Sifa olsun insallah.
Nasil yani?? Nasil anladin sahte oldugunu??
Ben de vefa aliyorum onun tadi guzel geliyo gecen eaim baska marka almis pek sevmedim.
Yaa sen de mi?? Ben de cok kotu oldum tansiyoum cikti 19lara beni uyutuun diye bagirdim yine de uyutmadi pis kadin..
Onceki dogumumda dikme asamasinda uyutmuslardi. Bunda yapmadilar. Hst farki iste..
Evet bizde de yumurta, tas, para verilir. Ama bu 40ta cikamam ben de anca senin gibi ust kat komsuya giderim..
Allahım yaşasınn benden bir tane dahaaynı şeyleri bende yaşadım kontrole giderken ilk zamanlar eşime nasıl araba kullanıyorsun diye bağırıyordum ve karnım lömbür lömbür Kocaman çok sarkık
Canım bende aynısını yasıyorum 47 gunluguz doktor on dakıka bırını on dakıka bırını emse yeter dedı ama bazen o kadar bıle surmuyo dılı ıle oynama halınde sonrada sınırlenıyo bende doymadıgını dusunuyordumKizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil
Benımkı hep ağlıyor gececegı gunu iple cekıyorumKızlar bebeği yatağına koyar koymaz ağlayanlar 5. Hafta olan atak haftasında olanlar geçti mi atakları kızımın dün başladı sanırım sizin daha önce anlattıklarınız kaç gün sürüyor dardayım eyy aneyyy aneyyy
Benim geçen haftaydı ne doyuyordu ne uyuyordu 3 gün çok zordu gerçekten ama geçtikten sonra biraz daha neden ağladığını cözmeye başladım ve dinlemeye iyice bakmaya başladı. Ben atak haftası hesaplama sitesine girmistim orda doğum tarihine göre hesaplıyor tam o gün başladıKızlar bebeği yatağına koyar koymaz ağlayanlar 5. Hafta olan atak haftasında olanlar geçti mi atakları kızımın dün başladı sanırım sizin daha önce anlattıklarınız kaç gün sürüyor dardayım eyy aneyyy aneyyy
Aa hangi site ben de bakayım bizimki de dünden beri çok huysuzBenim geçen haftaydı ne doyuyordu ne uyuyordu 3 gün çok zordu gerçekten ama geçtikten sonra biraz daha neden ağladığını cözmeye başladım ve dinlemeye iyice bakmaya başladı. Ben atak haftası hesaplama sitesine girmistim orda doğum tarihine göre hesaplıyor tam o gün başladı
Cocuk emdiği zaman tek göğüs mü emiyor ikisini birden mi bnm sagınca 35 50 arası bişe cıkıyo tek göğüs ama cocuk ikinciyi emmiyorSen dinlenme konusunda rahst olmana ragmen sütün nasıl azalıyor ki valla benmde cok var sayılmaz bizim cocuk gündüz uyumadıgında yetmiyor gece doluyor ama tek gögüsten 50 60 cıkıyor 4 5 saat emmediğinde ben cok gaz yapan seyler dısında yiyorum herseyi ama bnm için en önemli sey uyku ve dinlenme hem cocugun uyuması hem benim
Ya bende bunu düşünüyordum baklagil yesemmi diye. Gaz yapacak diye yiyecek bişey de bulamıyorum ya herkes ne yiyo kiben dün yürek yemiş gibi kuru fasülye yedim pilavın üzerinde. bir kaç gündür zaten ıkınmalar sancılar vardı dün gece de aynısı oldu. ekstra gaz yapmadı sanki. ama yine de iyice gazını almak lazım fasülyenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?