• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bende aynısını yasıyorum 47 gunluguz doktor on dakıka bırını on dakıka bırını emse yeter dedı ama bazen o kadar bıle surmuyo dılı ıle oynama halınde sonrada sınırlenıyo bende doymadıgını dusunuyordum

Ya aslinda bana doktor 28gunden sonra cenesinin guclendigini ve bir memeyi 5dk da bosaltabilecegini soyledi ama ben simdiye kadar iki memeyle besliyodum anca doyuyodu simdi tek memeyi bile tam bosaltmiyor sanki ayy valla doydu doymadi ne sikintili sey bir anlasak super olucak

Benim geçen haftaydı ne doyuyordu ne uyuyordu 3 gün çok zordu gerçekten ama geçtikten sonra biraz daha neden ağladığını cözmeye başladım ve dinlemeye iyice bakmaya başladı. Ben atak haftası hesaplama sitesine girmistim orda doğum tarihine göre hesaplıyor tam o gün başladı
Kızım da dün ilk defa görerek anlamlı gülmeye başladı arkasından atak geldi bakayım o siteye sağol canım 🥰

Cocuk emdiği zaman tek göğüs mü emiyor ikisini birden mi bnm sagınca 35 50 arası bişe cıkıyo tek göğüs ama cocuk ikinciyi emmiyor

Ayy bende de ayni sorun var canim genelde gogsum 60cc falan cikiyor ama bebis digerine gecmiyo hic hele diger gogsum 40cc cikiyo genelde ama tek emiyo hep doyup doymadigi muamma

Ya aslinda bana doktor 28gunden sonra cenesinin guclendigini ve bir memeyi 5dk da bosaltabilecegini soyledi ama ben simdiye kadar iki memeyle besliyodum anca doyuyodu simdi tek memeyi bile tam bosaltmiyor sanki ayy valla doydu doymadi ne sikintili sey bir anlasak super olucak
Aynen tek meme yı bıle tam boşaltmadan otekını ıstıyor sonra ondanda sıkılıyor doktor senle oynamak ıstıyor doyuyordur dedı. Ben mama vereyımmı dedım doymadıgını dusunerek cunku sureklı meme istiyor o agız yamuluyor 🙄 ağlıyor aclıktan mı acaba dıyorum bir bakıyorum kusuyor anlamıyorum valla

Aynen tek meme yı bıle tam boşaltmadan otekını ıstıyor sonra ondanda sıkılıyor doktor senle oynamak ıstıyor doyuyordur dedı. Ben mama vereyımmı dedım doymadıgını dusunerek cunku sureklı meme istiyor o agız yamuluyor 🙄 ağlıyor aclıktan mı acaba dıyorum bir bakıyorum kusuyor anlamıyorum valla

CoK degisik bu veletler ya az gelince benim ustumu cekelestiriyor resmen mememi cekeliyor ve uzatiyor mahvediyor beni zilli benimki hep kusuyor ya kiyafet dayanmiyor bize kusmadan cok bunaldim artik

bez stoklamayın. markadan markaya değişiyor bu durum. sleppy alacaksanız yeterli olur. çok küçük kalıpları.
yok stoklamıyorım.Sleppynin yenidoğan 1 numara 40 adetli bir paket alsam yeterli olur mu,yoksa 80li mi alsam. Ne kadar süre sonra 2 numaraya geçiliyor?

Ayy bende de ayni sorun var canim genelde gogsum 60cc falan cikiyor ama bebis digerine gecmiyo hic hele diger gogsum 40cc cikiyo genelde ama tek emiyo hep doyup doymadigi muamma
Kc günlüksünüz acaba günüm ilerlerdikce bnmde tek göğüs sütü 60 a cıkar mı merak ediorum en fazla 50 cıktı tek göğüs

Cocuk emdiği zaman tek göğüs mü emiyor ikisini birden mi bnm sagınca 35 50 arası bişe cıkıyo tek göğüs ama cocuk ikinciyi emmiyor
İkisinide emiyor verirsem ben 10 saat memede tutsam 10 saat memedeyiz biz ama her zmn cekmiyor uyuyor uyanıyor filan cok keyifçi Bi cocuk gercekten sadece meme ver gazı olmasın o memede uyur saatlerce 😔😔

Kizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil
Ne güzel valla ben hep zorla cekiyorum ağzından gögüs ucları im sündü resmen He sütü sürekli cekiyor mu sanmıyorum emzik yaptı ama ben crkmesem bırakmıyor malesef 😔😔

Kızlar bebeğim beni silikon meme ucuyla emiyor onsuz vermeye çalıştığımda resmen çatlicak gbi ağlıyor ne yapacağım ben uçla çok zor zten akıl verin lütfen

Aaa gercekten mi dogumuda mi orda yaptınız bizde oraya gittik ama başka bir doktora sorarsan cevap veriyor birazcık sert konuşamadım açıkçası daha ilgili bişey olduğunda iletişim kurabileceğim doktor arıyorum iyi oldu söylediğiniz o zaman aynı semtte oturuyoruz 🤗
Ya ben de doktor arıyorum ortadoğu da gata mezunu bir doktora gittik bir kez ama dediğin gibi biz sormadan konuşmuyordu insan öyle sahiplenemiyor doktoru başka bulacağım

Kızlar ya bu konu çok konuşuldu ama moralim çok bozuldu sütüm ilk günden beri zaten azdı ama son 2-3 gündür iyice azaldı. 3-4 saat emzirmediğim zaman bile iki göğsümden toplam 50-60 ml çıkıyor göğsüm dolup hiç sertleşmiyor ve oğluma göğsümü verdiğimde biraz emip sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bu sütün artması için neler yapıyorsunuz ve gerçekten işe yarıyor mu ?
Kendimi sürekli bi annenin sütü çocuğunu beslemeye illaki yeter diyorum ama artık oğlum doymuyor hissediyorum 1 saatten fazla memede tutuyorum ama sonunda yine ağlıyor garibim. Bana bi akıl verin. Sütümüz dönem dönem artıp azalır mı ? Sütüm artsın diye emzirme sonrası damla damla da olsa göğsümü sağıyorum sağmak sütü azaltır mı ? Biraz fazla soru oldu ama genel olarak derdimiz belli maalesef 😭 oğluma yetebilmek istiyorum.
Canım kilo alımı nasıl ? Çiş sayısı ?
Hiç sıkma canını. Benimde ilk günden beri iki memeden toplam 30 cc anca çıkıyor. Ama kilo alımı çok güzel

Kızlar bebeğim beni silikon meme ucuyla emiyor onsuz vermeye çalıştığımda resmen çatlicak gbi ağlıyor ne yapacağım ben uçla çok zor zten akıl verin lütfen
Bnm e öleydi aynı bagırıyordu resmen ben uyku arasında emerken Bi anca cekiyordum silikonu geri agzına veriyordum hemen 1 2 denedm ayıktı tabi bide cok aç değilken deniyordum direk memeyi vermeyi öle öle 1 2 derken tutmaya basladı bunları deniyormusun sende ben 2 hafta silikon ucla emzirdim ilk basta silikon ucla bile emmek istememişti hatta

Back