• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne güzel valla ben hep zorla cekiyorum ağzından gögüs ucları im sündü resmen He sütü sürekli cekiyor mu sanmıyorum emzik yaptı ama ben crkmesem bırakmıyor malesef 😔😔

Uyumuyorsa benimkide hep meme istiyor cnm gece genelde mesai yapiyor goguslerim ikiside yara zaten alistim artik acilarina

Uyumuyorsa benimkide hep meme istiyor cnm gece genelde mesai yapiyor goguslerim ikiside yara zaten alistim artik acilarina
Allahtan geceleri 10 dakka baya kuvvetli cektiriyor uyku moduna gecince cekiyorum memeyi ben bide memeden önce mama veriyorum uyumadan önce 30 cc üstüne emziriyorum 4 5 saat uyuyor sonra uyanıyor tekrar 30 cc mama verip meme veriyorum Bi 3 saatte öle uyuyor ama gündüz tilki uykusu gibi su an dada hala uyumuyor 😔😔

Allahtan geceleri 10 dakka baya kuvvetli cektiriyor uyku moduna gecince cekiyorum memeyi ben bide memeden önce mama veriyorum uyumadan önce 30 cc üstüne emziriyorum 4 5 saat uyuyor sonra uyanıyor tekrar 30 cc mama verip meme veriyorum Bi 3 saatte öle uyuyor ama gündüz tilki uykusu gibi su an dada hala uyumuyor 😔😔
Aaa mamaya basladın mı

Aaa mamaya basladın mı
Evet günlük 100 ml filan kendi sütümü takviye yapıyordum onlar bitti smdi 100 120 ml mam veriyorum günlük oda genelde yatarken ve gece yada gündüz gögüsler dolmamıssa filan kilo alımı iyi 600 gram almıs 16 günde

Bnm e öleydi aynı bagırıyordu resmen ben uyku arasında emerken Bi anca cekiyordum silikonu geri agzına veriyordum hemen 1 2 denedm ayıktı tabi bide cok aç değilken deniyordum direk memeyi vermeyi öle öle 1 2 derken tutmaya basladı bunları deniyormusun sende ben 2 hafta silikon ucla emzirdim ilk basta silikon ucla bile emmek istememişti hatta
Benim de öyle oldu hepsini deniyorum 1 2 çekiyor sonra hemen ayıkıyor ağlamaya başlıyor böyle silikonla nereye kadar gider çok zor

Kızlar ya bu konu çok konuşuldu ama moralim çok bozuldu sütüm ilk günden beri zaten azdı ama son 2-3 gündür iyice azaldı. 3-4 saat emzirmediğim zaman bile iki göğsümden toplam 50-60 ml çıkıyor göğsüm dolup hiç sertleşmiyor ve oğluma göğsümü verdiğimde biraz emip sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bu sütün artması için neler yapıyorsunuz ve gerçekten işe yarıyor mu ?
Kendimi sürekli bi annenin sütü çocuğunu beslemeye illaki yeter diyorum ama artık oğlum doymuyor hissediyorum 1 saatten fazla memede tutuyorum ama sonunda yine ağlıyor garibim. Bana bi akıl verin. Sütümüz dönem dönem artıp azalır mı ? Sütüm artsın diye emzirme sonrası damla damla da olsa göğsümü sağıyorum sağmak sütü azaltır mı ? Biraz fazla soru oldu ama genel olarak derdimiz belli maalesef 😭 oğluma yetebilmek istiyorum.
Benimki yetmiyor valla. Anne sutu taraftari olmasiyla meshur doktorumuz bile 1 ayin sonunda pes etti. Gunde 1-2 kez sagiyordum. Artirayim dedim bu sefer de bebege bos meme vermek zorunda kaldim. Memeden sogur diye korktum. Simdi malt tabletini deniyorum bakalim...

Selam kızlar
Yenidoğan için 1 numara bezden 40adet alsam yeter mi sonrasını 2 numara mı alsam.
benim bebe biraz kilolu doğacak gibi.🤔

yok stoklamıyorım.Sleppynin yenidoğan 1 numara 40 adetli bir paket alsam yeterli olur mu,yoksa 80li mi alsam. Ne kadar süre sonra 2 numaraya geçiliyor?

Benim bebegim 3600 dogdu simdi 4,5 tan fazla ama hala prima 1 numara kullaniyorum. Ayni kiloda 3 numara kullananlar da var. 40li da alsan 80li de alsan bitirirsin bence.

kızlar sağım yapıp sonucunda stres olmayın. bebeğin çektiği ondan kat be kat fazla oluyor emin olun. ben şu an elektrikliyi hiç kullanmadım. mochi kullanıyorum ara ara. biraz stok yapabildim sütü. benim de bir bakıyorum 40-50cc çıkıyor tek memeden bir bakıyorum 100cc. hiç takılmayın bebeğiniz doymuyor olsa ağlar sürekli. kilo da alıyorsa endişe etmeyin.

Sen mamaya başladın mı canım

Kızlar merhaba. Benim oğlumda reflü var. Gazi da. Çok oluyor. Doktor maflor+ gaviscon toz ve nurse gazz damlası verdi. Çok fayda göremiyorum fiskirarak kusuyor. Bu durumda olan var mı ne zaman geçer ne siz ne kullanıyorsunuz gaz için.
Selam.geçmiş olsun takip ettiğim kadarıyla forumda reflü için ilaç kullanan yok ama bemim yiğemimde vardı inek sütü alerjisiyle birlikte o çok uzun zaman kullandı.Bazı doktorlar 4 aylıktan sonra azalıyor diyor inşaallah çabuk geçer seninkide.

kızlar sağım yapıp sonucunda stres olmayın. bebeğin çektiği ondan kat be kat fazla oluyor emin olun. ben şu an elektrikliyi hiç kullanmadım. mochi kullanıyorum ara ara. biraz stok yapabildim sütü. benim de bir bakıyorum 40-50cc çıkıyor tek memeden bir bakıyorum 100cc. hiç takılmayın bebeğiniz doymuyor olsa ağlar sürekli. kilo da alıyorsa endişe etmeyin.
Mochi alsam mı bende değer mi acaba? Elektrikliyle bile 30 cc çıkıyor mochide hiç süt elde edemem gibi.

Bizde kaka nöbetindeyiz ne güzel her emdiğinde kaka yapıyordu yavrum 10 gündür 3 günde 1 e düştü.Doktor fitil vermiyoruz artık dedi gliserinli fitil kullanırdım diğerlerinde.
Bi çay kaşığı zeytinyağı vericem
bakalım ağlaya ağlaya uyuyo ağlaya ağlaya emiyo :KK61:

Mochi alsam mı bende değer mi acaba? Elektrikliyle bile 30 cc çıkıyor mochide hiç süt elde edemem gibi.
Mochiyi bebek birini emerken diğerine takıyorsun.eğer bebek tek göğsünü emiyorsa alabilirsin.ama iki göğsünüde emiyosa gereksi çünkü diğer meme uyarılmadan yani elektirikli pompa gibi takamıyosun mochiyi taksanda az geliyo

Back