Anne sutu daha kolay sindirildiği için olabilir tamamını sindiriyor demekki ne guzelÇişli bezi oluyor hatta üzerime işiyor geneldeama mama yiyince kaka yapıp anne sütünde neden yapmıyor anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne sutu daha kolay sindirildiği için olabilir tamamını sindiriyor demekki ne guzelÇişli bezi oluyor hatta üzerime işiyor geneldeama mama yiyince kaka yapıp anne sütünde neden yapmıyor anlamadım
Ben boyattım bide rengini actırdım amonyaksız kullandım bi zararı yok diyolar ama bilmiyorumKizlar sacimi boymak istiyorum.Acaba sute gecer mi? Boyatan var mi
Kız ayakta sallamak neysede çarşafta sallamak baya cesaret işi ben kızımı alıştırmıştım bekleki baba gelsin sallayalımda uyusun.Bu gece carsafta sallayarak uyutmaya gectik cok etkili oldu 5dk da uyudu aklıma dogurmadan onceki artistliklerim geldi yok sallamaya alıştırmam kucaga alıştırmam![]()
Bende çarsaf ta salladım bugün yerine bırakınca anında uyandı sağolsunKız ayakta sallamak neysede çarşafta sallamak baya cesaret işi ben kızımı alıştırmıştım bekleki baba gelsin sallayalımda uyusun.
En son yaptım çingen salıncağıda öyle kurtuldum.Ayakta salla bacım bu bebeler hemen alışıyolar ve hep istiyolar.
62 ile doğuma gittim 51-52 arasında değişiyorumSu an kac kilosun canm bnde cok zayofim gidiyo hemen dogun kilolarim yiyorum ama alamiyorm 61 ile doguma gittim suan 54 m
Aksam kendimi tutamadım kv işkembe corbası yapmıştı bişi olmaz dediler içmez olaydım yavrum kıvrandı ilk defa boyle oldu kıyamadımKız ayakta sallamak neysede çarşafta sallamak baya cesaret işi ben kızımı alıştırmıştım bekleki baba gelsin sallayalımda uyusun.
En son yaptım çingen salıncağıda öyle kurtuldum.Ayakta salla bacım bu bebeler hemen alışıyolar ve hep istiyolar.
Ben de bu aralar nem olayına taktım sabaha benim bile burnum kuruyor tıkanıyor artık bebeğimin de olmaya başladı ama ölçüm için bile bir şey almamışım siz ne kullanıyorsunuzKızlar evin nem oranını nasıl ayarlıyorsunuz kızın iki gündür burnu tıkanıyor baktım ki nem oranı %25ellilerde olması lazım ki kalorifer suluğu da var üstüne ıslak havlu koydum 35lere çıktı benim bile kuruyor boğazım burnum tüm gece aynı odada üç nefes normal aslımda da nemlendirici makina kesinlikle alma dedi doktor ben de yarardan cok zararı var diye istemiyordum ama yükseltemedim en son tüm odaların kapısını açıp buhar kazanlıyla ütü yaptım koridorda biraz normale yakın oldu
![]()
Tencere mantıklıBen de bu aralar nem olayına taktım sabaha benim bile burnum kuruyor tıkanıyor artık bebeğimin de olmaya başladı ama ölçüm için bile bir şey almamışım siz ne kullanıyorsunuz
Odaya tencerede kaynar su mu bıraksak![]()
bence olmaz. çooookk boyatan varkiz biz 46 gunluguz yapsam bisey olur mu evde kendim yapicam
O değilde ben onca uyutmaya uğraştım uyumadı sabaha kadar iyice yoruldu birazdan eşim uyanacak ve yorulmuş bebeyi 2 dk. Da uyutup bak nasıl uyuttum diyecek ona sinirim bozuluyoDün bi mucize olmuştu ve uyumuştu bu bebe dimi? Ben kendimden geçtim artık onun gözler faltaşı
Yine zalım geceler takılıyoruz![]()
Kolik mi acaba niye o kadar uyumamış ki. benim kızım da kac zamandır akşam 6 dan gece 12 ye kadar sürekli ağıt halinde sürekli meme istiyor ama onda da bırakıyor uyumak için 5 saniye sonra aniden gözlerini açıp bağırmaya başlıyor kaç gündür bu şekilde diğer saatlerde gayet sakin artık göğsüm tahriş oluyordu dün sıkı kundak yapıp zorla emzik tutturup kolik müziği açtım aniden sustu ve aniden uyudu tabi sonra tekrar başladı saatini doldurana kadar daha kaç gün böyle devam eder bilmiyorum ama umarım çok sürmezO değilde ben onca uyutmaya uğraştım uyumadı sabaha kadar iyice yoruldu birazdan eşim uyanacak ve yorulmuş bebeyi 2 dk. Da uyutup bak nasıl uyuttum diyecek ona sinirim bozuluyo![]()
İnşallah sürmez insan tükeniyor gerçekten. Benim ki dün gece 1 buçuğa kadar aralıksız uyudu sanırım çok uyuduğu için uyumadı 1 buçuktan sonra. Kolikte bebeğin sürekli ağlaması gerekiyor sanırım bizimki sürekli ağlamadı ama sabit yatmakta istemiyor ya kucağımda tutucam ya omuzumda sırtını sıvazlicam ya ayağımda sallicam ya evin içinde gezdiricem vs. . gibi şeyler istiyor. Yada konuşucam sürekli sabit yatınca 5 dk. Kadar yatıyo sonra ağlıyor. Kolik gibi de değil sanki anlayamadım henüz.Kolik mi acaba niye o kadar uyumamış ki. benim kızım da kac zamandır akşam 6 dan gece 12 ye kadar sürekli ağıt halinde sürekli meme istiyor ama onda da bırakıyor uyumak için 5 saniye sonra aniden gözlerini açıp bağırmaya başlıyor kaç gündür bu şekilde diğer saatlerde gayet sakin artık göğsüm tahriş oluyordu dün sıkı kundak yapıp zorla emzik tutturup kolik müziği açtım aniden sustu ve aniden uyudu tabi sonra tekrar başladı saatini doldurana kadar daha kaç gün böyle devam eder bilmiyorum ama umarım çok sürmez![]()
Biri benim kızımı mı tarif ettiİnşallah sürmez insan tükeniyor gerçekten. Benim ki dün gece 1 buçuğa kadar aralıksız uyudu sanırım çok uyuduğu için uyumadı 1 buçuktan sonra. Kolikte bebeğin sürekli ağlaması gerekiyor sanırım bizimki sürekli ağlamadı ama sabit yatmakta istemiyor ya kucağımda tutucam ya omuzumda sırtını sıvazlicam ya ayağımda sallicam ya evin içinde gezdiricem vs. . gibi şeyler istiyor. Yada konuşucam sürekli sabit yatınca 5 dk. Kadar yatıyo sonra ağlıyor. Kolik gibi de değil sanki anlayamadım henüz.
Ben bikaç kez geldim sonradan doktor değiştirdim medicanada yaptım doğumu, öğrendiğim iyi oldu bizede en yakın hastane orası arabayla 5 dkDoğumu da özlem hanımda yapmıştım:) siz de mi doğumu orada yaptınız? hastamrye yürüme mesafesi 5 dkevet o doktor yenidoğan doktoru ben ona asla götürmedim. Ters ters konuştu azarlar gibi cevabını aldı oturdu aşağı
Ben soylemistim cnm. Afiyet olsun bol sutler olsun insallah.Kızlar bozayı kim söylemişti hatırlamıyorum ama Allah razı olsun bikaç gündür sütüm az gibiydi dün akşam 1 bardak boza üstüne 1 litre su içtim sütüm arttı.
Ben de henuz duzeni kuramadim. Yapisik ikiz gibiyiz gun boyu. Biraz uzun uyursa kizimla biseyler yapmaya calisiyorum ya da ben de uyuyorum. Annem bende ama haftaya gidicek o da ne yapicaz bakalim.. psikolojik cokmezsem iyi..Ay ne güzel kızlar yemek yapanlar dışarı çıkanlar uyuyanlar var ya Allahım biz de düzene gireriz inşallah.
Ben eşim sabah işe giderse tuvalete girmek için annemin gelmesini bekliyorum kucak devri yapmadan ne yemek ne tuvalet ne başka şey mümkün![]()
Yikaman gerekiyo cnm garmastan suruyosan.Peki silmem gerekiyor mu emzirmeden önce? Silerken bile o kadar acıyor ki
Bir de yaranın ortası sarı nokta olmuş ya da yaranın kendisi mi sarı anlamadım gerçi ama kremden önce sari nokta dikkatimi cekmemosti. Küçücük ama o kadar acıyor ki. Sarı nokta olmas i normal mi? Sarı noktanın bulunduğu bolge şiş zaten. Çok sis değil ama sis yine de.
Nasil yani?? Nasil anladin sahte oldugunu??Boza bende almak istiyorum ama her bozaya da güvenmiyorum. Geçen vefa bozacısının fabrikasını aradım. Evet fabrikasınıdedim ben gelip alamıyorum sizin satışınız var mı, carrefourlarda ve bazı kuruyemişçi aktarlarda vs var dedi. Bende baktım bikaç yere bi yere buldum vefa bozacısı diye. Sonra kontrol etmeden almıyım dedim. Birde baktım geçen vefa bozası ile alaksı yok. Resmen sahtekarlık. Alırken dikkat edin.
Yaa sen de mi?? Ben de cok kotu oldum tansiyoum cikti 19lara beni uyutuun diye bagirdim yine de uyutmadi pis kadin..Bana niye onu vermediler okadar çarpıntım oldu ölecem sandım![]()
Evet bizde de yumurta, tas, para verilir. Ama bu 40ta cikamam ben de anca senin gibi ust kat komsuya giderim..Bizim memlekette var öyle şeyler ama bizim şu an bulunduğumuz yerde hiç akraba yok kayınvalidem çalıştığı için bir hafta durup İstanbul’a döndü annem de 25 gün kadar kaldı Antalya’ya gitti eşimle birlikte sabah banyo yaptırıp öğleden sonra karşı komşuya gideceğiz karşı komşu dediğimde yükseklisans danışman hocamokul yetmez dedim karşısından ev tuttum da
annesi cok istiyormuş zaten kulağına ismini de hocamın babasına okutmuştum
akraba olmayınca komşular arkadaşlar hayra hocalar bile akraba gibi oluyor
sonra da bir arkadaşa gideceğiz o da yumurta veriliyor biliyorum dedi bugün arayınca
bazı yerlerde de yumurta veriliyormuş hazır evdeyiz hep birşey yapmıyoruz macera arıyorum kendime sabah kırklama banyosunu yaptırcam malzemeleri hazırladım akşamdan aslında inanmam etmem ama Doğumdan sonra geleneksel bir yan cıktı içimden
40 taş toplamadım yalnız evde taş boyama için topladığım taşlar vardı onları koyarım
![]()
Akşamları da aydın yüce var bak o da iyi. Zaten çocukta bir problem olmadığı sürece en iyi hastane yakın hastaneBen bikaç kez geldim sonradan doktor değiştirdim medicanada yaptım doğumu, öğrendiğim iyi oldu bizede en yakın hastane orası arabayla 5 dk