2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde çok bulantım oluyor birsey yemem gerekiyor illa onuda yapamıyorum migdem almıyorki.ya şu bile içemiyordum ne kötü bir sürecti cidden.insallah daha kötüye gitmez.

Doğumdan sonraa tekrar basladinmi acaba baslamis gbi geldinn bana

evet iyi yapmışsın ben bilmedim folbiol kullandığınızı, bana hem aile hekimim hem kadın doğumcum demişti onda gereksiz miktarda folik asit var, günlük 400 mg yeter diye. ben gebelik düşündüğüm andan itibaren folactive ve femamed kullanmaya başladım . çok iyi geliyor bulantı yapmıyor asla

Eklentiler

• image.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 14
  • image.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar aranızda pıhtılaşması olan var mı ben hem coraspin içiyorum. hem enox iğne vuruyorum kendime düşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı
Canım hangi coraspirini iciyorsun.bende ilk gençliğimde içiyordum.simdi doktorumla getiremediğim için soramadim

Inan bende de var o düşünce canim

Canim paylastigin için çok teşekkür ederim kendi adima doktorlarla iletişimimiz yok en azından bir fikir olur

İlk hamileliğimde sıkıntılı bir durumum yoktu, bunda da olmaz inşallah, ona güvenerek gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…