- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
Olur canım çok normal ama yorma kendini benimde ağrıdı bugünBenim de kasiklarimda baya ağrı var bugün belime de vuruyor arada ağrı kalkamıyorum yatıyorum sürekli normal mi acaba kızlar var mı yasayaniniz
Bugün kese ve yolk kesesini bende gördüm canımm ama bebisi göremedik henüz 12 gün sonra tekrar gideceğimmerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı , keseciği gördük ama henüz çok minik dedi doktorum. bhcg 3400 iken gördük, haftaya kalp atışı için gel dedi. bir de bazı tahliller istedi onları verdimsizlerde durumlar nasıl?
kanaman yoksa sorun yok bence, kendi naçizane fikrim ve gözlemlediğim, eğer sağlıksız bir gebelikse mutlaka belirtisi oluyor ya 2-3 kat yükselmiyor ya kanama oluyor vs.15 nisan carsambaaainsalllaaah gule gule cikarim vallahi hastaneden ❤
Inşallah canım aminnOlma olma dua et canim hep tediriginiz bende acaba keseyi gorcezmi die dusunuom dgeri baska bisi byle byle zaman gecicek allahin izniyle sag salim alalim kucaklarimiza yavrularimizi
benim çok küçüktü kese 0.56 cmBugün kese ve yolk kesesini bende gördüm canımm ama bebisi göremedik henüz 12 gün sonra tekrar gideceğim
Benim kesede 14 cm yazıyor belki her doktor emryo yok demiyor 1 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıyor benim doktor bunu söyledi.. şuan böyle düşünmeye başladım çünkü hiç bir anormal bir durumun varlığından söz etmedi.. o zaman senin vajinal ulstrasyonda belli oldu canım öyle mibenim çok küçüktü kese 0.56 cmama sorun yok dedi doktorum. 3 gün önce hcg 985 idi bugün 3400
Hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah, 7 hafta 3 günlük yazıyor ultrasonda bende sadece keseyi gördüm biraz zamn sonra görürüz inşallahEki Görüntüle 2616941 Eki Görüntüle 2616941 bu şekilde siyah olan kenarları beyaz olan kese içinde bulunan minik beyazlıkta yolk kesesiymis
Aaaa evet tabi ilk ultrason resmini elime aldığım için ne neyi ifade ediyor pek bilemedim doğrusuHayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah, 7 hafta 3 günlük yazıyor ultrasonda bende sadece keseyi gördüm biraz zamn sonra görürüz inşallah
Çok teşekkürlertebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah
Benimde öyle sabahtan bu yana azaldı inşaAllah sıkıntı yoktur Allah’ın izniyleBenimde bugün gogüs hassasiyetim çok az sol gogusumde hiç ağrı yok sag da biraz var normalde çok hassaslardi...endiselenmim dedim ama suan biraz endiseleniyor gibiyim
Benim son adetim 4 marttı. Beklenen doğum kendi internetteki hesaplarla 9 Aralık çıkıyor. Sizin nasıl?sizin son adet tarihi ne zamandı? ya da beklenen doğum tarihi?
Insalllah kuzumÇıkacaksın canım, içini ferah tut ve güzel şeyler düşün
İnşallah canm daha başındayız zaman geçtikçe netlesicek benim hesabimda ultrsona uymadıAaaa evet tabi ilk ultrason resmini elime aldığım için ne neyi ifade ediyor pek bilemedim doğrusuDoktor geç döllenme olduğu için şimdi çıkan değer doğru değil demişti demekki değer buymuş âmin canım inşallah görürüz 21 nisanda tekrar gideceğim
Cok.sukur suan bi skntim.yok ama.iste imsam meraaak ediyorrrr cok heyecanlanıyoruz esim ayri ben ayrikanaman yoksa sorun yok bence, kendi naçizane fikrim ve gözlemlediğim, eğer sağlıksız bir gebelikse mutlaka belirtisi oluyor ya 2-3 kat yükselmiyor ya kanama oluyor vs.
Zaman durdu zaten ilerlemiyor ben keseyi gorcem allahin izniyleee de 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dicek ben kafadan 1 ay geneeeee merakli bisekilde beklerimKızlar zaman geçmek bilmiyor ah deliricem. Çabucak geçse de gidip duysak kalp sesini rahatlasak artık inşallah
Tamam canim çok sagolCanım kesinlikle normal bence. Ben şimdi doktor kontrolünden çıktım. Doktor bu süreçte belin ağrıyabilir, kasıkların ağrıyabilir, çok fazla vajinal akıntı olabilir bunlar hep normal süreçler. Sıkıntı etme dedi. Sadece kanama vesaire olursa ya da çok bulantı olur yeterli beslenmeyecek düzeye gelirsin o zaman kesin haberim olsun dedi.
Tamam canim teşekkür ederimOlur canım çok normal ama yorma kendini benimde ağrıdı bugün
Heyecanla bekleyelim o günüİnşallah canm daha başındayız zaman geçtikçe netlesicek benim hesabimda ultrsona uymadı