2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugün kese ve yolk kesesini bende gördüm canımm ama bebisi göremedik henüz 12 gün sonra tekrar gideceğim

benim çok küçüktü kese 0.56 cm ama sorun yok dedi doktorum. 3 gün önce hcg 985 idi bugün 3400
Benim kesede 14 cm yazıyor belki her doktor emryo yok demiyor 1 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıyor benim doktor bunu söyledi.. şuan böyle düşünmeye başladım çünkü hiç bir anormal bir durumun varlığından söz etmedi.. o zaman senin vajinal ulstrasyonda belli oldu canım öyle mi

Benimde bugün gogüs hassasiyetim çok az sol gogusumde hiç ağrı yok sag da biraz var normalde çok hassaslardi...endiselenmim dedim ama suan biraz endiseleniyor gibiyim

Hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah, 7 hafta 3 günlük yazıyor ultrasonda bende sadece keseyi gördüm biraz zamn sonra görürüz inşallah
Aaaa evet tabi ilk ultrason resmini elime aldığım için ne neyi ifade ediyor pek bilemedim doğrusu Doktor geç döllenme olduğu için şimdi çıkan değer doğru değil demişti demekki değer buymuş âmin canım inşallah görürüz 21 nisanda tekrar gideceğim

Benimde bugün gogüs hassasiyetim çok az sol gogusumde hiç ağrı yok sag da biraz var normalde çok hassaslardi...endiselenmim dedim ama suan biraz endiseleniyor gibiyim
Benimde öyle sabahtan bu yana azaldı inşaAllah sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle

Kızlar zaman geçmek bilmiyor ah deliricem. Çabucak geçse de gidip duysak kalp sesini rahatlasak artık inşallah

İnşallah canm daha başındayız zaman geçtikçe netlesicek benim hesabimda ultrsona uymadı

kanaman yoksa sorun yok bence, kendi naçizane fikrim ve gözlemlediğim, eğer sağlıksız bir gebelikse mutlaka belirtisi oluyor ya 2-3 kat yükselmiyor ya kanama oluyor vs.
Cok.sukur suan bi skntim.yok ama.iste imsam meraaak ediyorrrr cok heyecanlanıyoruz esim ayri ben ayri

Kızlar zaman geçmek bilmiyor ah deliricem. Çabucak geçse de gidip duysak kalp sesini rahatlasak artık inşallah
Zaman durdu zaten ilerlemiyor ben keseyi gorcem allahin izniyleee de 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dicek ben kafadan 1 ay geneeeee merakli bisekilde beklerim

Tamam canim çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…