2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Duphaston da iyi yerleşsin tutunsun diyeymiş ben fitil olarak kullanıyorum progesteronu benimde kanamam en son sarı gibi olmuştu şimdi bunları kullanmaya başladım bişey yok
Sevindim inşallah bir dha hiç olmasın. Darısı başıma inşallah geçer bemiöde

Sevindim inşallah bir dha hiç olmasın. Darısı başıma inşallah geçer bemiöde
İnş canım ya bir hafta hiç sevinemedik bugün keseyi görünce sevindik biraz ama içim hala rahat değil

Hg aramiza hayirlisi olsun

Evet normalde zayıfım ama göbeğim vardı, ilk hamileligimde öyle bir büyük karnim vardı ki bakan bidaha bakiyordu38 de doktor dedi kocaman olmuş karnin alalım çocuğu
Sezeryan miydi ilk dogum canim

Yaaa vallaa bizde ha bgun ha yarin derken zaman su gbi gecti bende 25 yasindayim erken evlendim 25 yasinda hamile.kalmak varmisti sagliklica gelsinlrdde

Ben 23ümde evlendim. Sorsan hala 20yaşında gibiyim 4sene oldu evleneli hala yeni gelin gibi hissediyorum acaba iki kişi olduğumuz için mi? Bebiş gelirse değişir mi?

Ben 23ümde evlendim. Sorsan hala 20yaşında gibiyim 4sene oldu evleneli hala yeni gelin gibi hissediyorum acaba iki kişi olduğumuz için mi? Bebiş gelirse değişir mi?
Hahahah bizde öyleyiz amaaa üniversite evi gbi kullanıyoruz hersey beraber cocuk oldugunda blmem nasil oluruz

Evet normalde zayıfım ama göbeğim vardı, ilk hamileligimde öyle bir büyük karnim vardı ki bakan bidaha bakiyordu38 de doktor dedi kocaman olmuş karnin alalım çocuğu

Ben kendimi bildim bileli hiç göbeğim olmadı. Kalçadan falan şişmanlarım ama göbeğim hep dümdüzdü. Şimdi bi göbeğim var almış başını gidiyor

Kizlar simdi bana cok guleceksiniz ben acmiyim tokmuyum anlayamiyorum toklik hissim var ama elim ayagim titriyor diyorum acim ben galiba devamli biseyler yeme istegi basladi bildiginiz gunlerce acmisim gibi karnimdan gurultu sesleri geliyor

Aynı ben. Aynısı. Elimin titremesi bişey yiyince geçiyor meğersem açmışım haberim yokmuş diyorum.

Şişiyoruz ya gaz mı ne anlamıyorum. 56 kiloydum. Şimdi çıktım teraziye 59 olmuşum bence de hemen çıkacak karnımız. Çıksın da inşallah
Şişiyoruz ya gaz mı ne anlamıyorum. 56 kiloydum. Şimdi çıktım teraziye 59 olmuşum bence de hemen çıkacak karnımız. Çıksın da inşallah
Gaz bendede var ama bi gobek var bendede 56.5 falandım doktorumda 57.4 geldim bendee

Hemen doktorunu ara bekleme. İnşallah herşey yolundadır korkutma kendini. Ama doktora durumu anlatman şart

Kızlar iyi akşamlar beta değerlerim güzel gidiyor haftaya kese için kontrolüm var bir konuda sorum var sizlere kese görününce içi boş ya da dolu olduğu keseyle bir mi görünüyor yoksa ilerki haftalarda mı bebek görünüyor

Aramıza hoşgeldin. Rabbim inşallah kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah canım

Hahaha ben de balik çocuklarımız yay
En iyi arkadaşlıklar boğayla boğadan sonra boğayla balıkladır benim arkadaşlarımın yarısı burçtaşım yarısı da balık ha kocam da balık babam da yay babam benim herşeyim inşallah babama çeker

Hahahah bizde öyleyiz amaaa üniversite evi gbi kullanıyoruz hersey beraber cocuk oldugunda blmem nasil oluruz
Bence çocuk ruhlu olduğumuzla kaynaklı ya. Bide biz eşimle çok iyi arkadaşız ya o yüzden karı koca gibi değil de arkadaş gibiyiz. Bizde herşey beraber değil o ayrı. Eşim mutfağa sadece hazır sofrada oturmak için girer yemeğini yer çıkar. Arada hesap da öder şaka şaka ama hamile olduğumdan beri mutfakta iş yapıyor bana daha çok iş çıkarıyor

Gaz bendede var ama bi gobek var bendede 56.5 falandım doktorumda 57.4 geldim bendee
Bi uygulama var kilo takibi yap diyor. Onun için çıktım teraziye. En son 2gün önce 58.5 mişim çıktım 59u görünce geri indim böyle kilo takibi mi olur be. Uygulama yeter artık sen yeme dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…