2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar iyi akşamlar beta değerlerim güzel gidiyor haftaya kese için kontrolüm var bir konuda sorum var sizlere kese görününce içi boş ya da dolu olduğu keseyle bir mi görünüyor yoksa ilerki haftalarda mı bebek görünüyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🐣

Hangş haftada gittiğine bağlı canım. Ben 3-4 haftalıkken gitmiştim doktor keseyi zor gördü nokta kadardı. Bebiş için 20gün sonraya çağırdı hemde kalp atışı için inşallah 🤲

Şişiyoruz ya gaz mı ne anlamıyorum. 56 kiloydum. Şimdi çıktım teraziye 59 olmuşum 🤷 bence de hemen çıkacak karnımız. Çıksın da inşallah 🤲
Yalnız değilmişim 66 kgydum geçen hafta not bile almışım dün doktorda 69 çıktım ben sok hatta kusuru de vardı 😄 doktorum 10-11 kg almalısın dedi oo ben 3 kg şunu şimdiden almışım 🤭 ilk gebeligimde 19 kg almıştım

Yalnız değilmişim 66 kgydum geçen hafta not bile almışım dün doktorda 69 çıktım ben sok hatta kusuru de vardı 😄 doktorum 10-11 kg almalısın dedi oo ben 3 kg şunu şimdiden almışım 🤭 ilk gebeligimde 19 kg almıştım

Hey maşallah bebiş kaç kilo doğdu? 😍
Bence şimdiki gazdır ya. Sabah uyandığımda dümdüz karnım oluyor. Gün içinde şişiyorum. Sabah teraziye çıkmayı unutuyorum hep. Gece de çıkınca böyle oluyor işte 🤷

En iyi arkadaşlıklar boğayla boğadan sonra boğayla balıkladır 😍 benim arkadaşlarımın yarısı burçtaşım yarısı da balık ha kocam da balık 🤗 babam da yay 😍 babam benim herşeyim inşallah babama çeker ❤
Baliklar cok duygusal olur cok arkadas canlisidir cok saflardır 😂
Allah ailemize sağlık sihat versin baslarimizda dursunlar🤲
Bence çocuk ruhlu olduğumuzla kaynaklı ya. Bide biz eşimle çok iyi arkadaşız ya o yüzden karı koca gibi değil de arkadaş gibiyiz. Bizde herşey beraber değil o ayrı. Eşim mutfağa sadece hazır sofrada oturmak için girer yemeğini yer çıkar. Arada hesap da öder 😂 şaka şaka 😂 ama hamile olduğumdan beri mutfakta iş yapıyor bana daha çok iş çıkarıyor 🤦
Yaaa bazi gunler geliyor bana yardim ediyor bazen dedigin gbi ye ic yat hesabi ama bizde ogrendigimizden beriii dahada bi baska benim.adamda😂😂 normalde 1 dedigim 2.olmazdi nadirbazen inatlasirdi simdi.dedigim hemen oluyo portakal sıkıyor 😂 her aksam

Bi uygulama var kilo takibi yap diyor. Onun için çıktım teraziye. En son 2gün önce 58.5 mişim çıktım 59u görünce geri indim böyle kilo takibi mi olur be. Uygulama yeter artık sen yeme dicek🤦
Çokda almamaya bakalim.simdiden alirsak ya kendimizi birak bebeklere yarasin kilo😍

Hey maşallah bebiş kaç kilo doğdu? 😍
Bence şimdiki gazdır ya. Sabah uyandığımda dümdüz karnım oluyor. Gün içinde şişiyorum. Sabah teraziye çıkmayı unutuyorum hep. Gece de çıkınca böyle oluyor işte 🤷
40+4 haftalıkken Ultrasonda 4,250 Gr görünüyordu daha fazla bekletemem daha çok kg alır dedi doktor suni sanci verdi banamisn demedi hiç sancım olmadı sonra hop sezeryan bizim tosun 3,850gr doğmuştu 😄 evet canm farkettim bende sabah daha az cikiyorum şişkinlik bencede

Benim ilk gebeligidme çok kötüydü 7 ay kustun
aynı ben bu yüzden bundada öyle olur diye çok korkuyorum.. Berbat bir dönemdi cidden..hamilelikten soğmuştum.
bende 64 le hamile kaldim doktorda 68. 5 ciktim şok oldum
40+4 haftalıkken Ultrasonda 4,250 Gr görünüyordu daha fazla bekletemem daha çok kg alır dedi doktor suni sanci verdi banamisn demedi hiç sancım olmadı sonra hop sezeryan bizim tosun 3,850gr doğmuştu 😄 evet canm farkettim bende sabah daha az cikiyorum şişkinlik bencede
yaaa benim oğlan 41 i bitirdikten sonra hala gelmeyince suni sancı verdiler 3.500 dediler sonra sıkıştı kalp atışı düştü acil sezeryan oldu kilosuda 4.150 di 🙈😂

Kizlar 5 saatde bir birsey yemeyince migdem cok rahatsiz ediyor beni cidden çok fena ya.. İlla birsey yemem lazım.

Baliklar cok duygusal olur cok arkadas canlisidir cok saflardır 😂
Allah ailemize sağlık sihat versin baslarimizda dursunlar🤲

Yaaa bazi gunler geliyor bana yardim ediyor bazen dedigin gbi ye ic yat hesabi ama bizde ogrendigimizden beriii dahada bi baska benim.adamda😂😂 normalde 1 dedigim 2.olmazdi nadirbazen inatlasirdi simdi.dedigim hemen oluyo portakal sıkıyor 😂 her aksam
Hamilelik güzelmiş ben biraz kullanmaya başladım herşeyi birlikte yapıyoruz 😄 ilk gebeligimde eşim tayinden dolayı guneydogudaydi ayriydik ben ailemde kaldim hiç nazlanamadm şimdi hakkım ama demi korona olmasa neler istiycemde 🤭😄

aynı ben bu yüzden bundada öyle olur diye çok korkuyorum.. Berbat bir dönemdi cidden..hamilelikten soğmuştum.
bende 64 le hamile kaldim doktorda 68. 5 ciktim şok oldum
yaaa benim oğlan 41 i bitirdikten sonra hala gelmeyince suni sancı verdiler 3.500 dediler sonra sıkıştı kalp atışı düştü acil sezeryan oldu kilosuda 4.150 di 🙈😂
Maşallah demek ki hep aynı şeyler bana da kalp atışları etkilendi felan deyip apar topar almışlardı ben suni sancı verdiklerinden bile şüphe duydum 🤔😄

Maşallah demek ki hep aynı şeyler bana da kalp atışları etkilendi felan deyip apar topar almışlardı ben suni sancı verdiklerinden bile şüphe duydum 🤔😄
Ben 12 saat suni sancı çektim çok fena hissettim hemde 🙈ama benim oğlan gelmek istemedi bitürlü. Almanyada yapmıştım doğumumu orda sonuna kadar normal doğumu destekliyorlar tehlikeli olmaya başlayınca artık sezeryana aldılar zaten oğlum mosmor doğmuştu yavrum 😔

Ben 12 saat suni sancı çektim çok fena hissettim hemde 🙈ama benim oğlan gelmek istemedi bitürlü. Almanyada yapmıştım doğumumu orda sonuna kadar normal doğumu destekliyorlar tehlikeli olmaya başlayınca artık sezeryana aldılar zaten oğlum mosmor doğmuştu yavrum 😔
Senin tam mejburi olmuş da, ben hiç hissetmedim ama şuan isim rahat sezeryan belliya hatta genel olsun istiyorum yine hayırlısıyla o günleri görürsek ☺️

Hamilelik güzelmiş ben biraz kullanmaya başladım herşeyi birlikte yapıyoruz 😄 ilk gebeligimde eşim tayinden dolayı guneydogudaydi ayriydik ben ailemde kaldim hiç nazlanamadm şimdi hakkım ama demi korona olmasa neler istiycemde 🤭😄
Hahah bende hemen sabah uyani0 bi kahvaltıya aksam yemeğine falan gitmek.istiyorum yaaa evde evde evde hep

Kizlar sut icebliyormusuuuuzzz.
Ben sade sut icemiyorum nesguikle taneli.olunca o sekilde kaşıkla yiyip iciyorum zarari olurmu byle

Senin tam mejburi olmuş da, ben hiç hissetmedim ama şuan isim rahat sezeryan belliya hatta genel olsun istiyorum yine hayırlısıyla o günleri görürsek ☺
[/QUOTE]aynen canım 🙈hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
Ben sade sut icemiyorum nesguikle taneli.olunca o sekilde kaşıkla yiyip iciyorum zarari olurmu byle
Ben içiyorum canim ama genel olarak süt ürünleri çok tuketirim zaten

Suni sanci cok aci veriyor diyolar ,sence puan vernek istesen adet ağrısı uzerine kac puan verirsin

Benim laktoz intoleransim var , midemde cok sanci veriyor icince onun yerine bol bol yoğurt tuketmeye calisiyorum , yemek konusunda cok seciciyim :KK43:

Karından baktılar
Canim ben bugun ebemle go
Aynı ben. Aynısı. Elimin titremesi bişey yiyince geçiyor meğersem açmışım haberim yokmuş diyorum.
Sonra
Aynı ben. Aynısı. Elimin titremesi bişey yiyince geçiyor meğersem açmışım haberim yokmuş diyorum.
Sorma canim sonradanda bir mide yanmasi eksimesi keske yemeseydim diyorum 10 dkk sonra bi bakiyorum karnimdan yine gurleme sesi balik gibi olduk yiyip yiyip doymuyoruz sanirim

Suni sanci cok aci veriyor diyolar ,sence puan vernek istesen adet ağrısı uzerine kac puan verirsin
Felaket. Kesinlikle bidaha suni sancı veya sezeryan deseler anında sezeryan derim ki benim acı eşiğim yüksektir. Adet sancısı hicbirsey. Normal sancidanda cok kotu çünkü hiç aralık yok hep aralıksız sancı var. Yerlerde sürünmüstüm ben 😅🙈ah ah ama hepsi unutuluyor tabi yavrunu kucağına alınca

X