- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaaaaDemek şöyle. Ben her ay kocama test al diye tuttururum bu ay demedim sabah tuvalete giderken baktım banyoya 2test koymuş. Bende tamam gönlü olsun yapayım dedim. Ve hep damlatır damlatmaz gözlerimi belertip izlerim bu sefer damlattım saate baktım 07:55ti. Teste bakmadan aldım gittim yatağıma yattım onu da koydum başucuma. Tam 08:00da baktım ve çift çizgi. Zangır zangır titremeye başladım heyecandan. Aylardır planlar yapardım testi kutuya koyup patik koyıyım şatafatlı şeyler yazıyım süpriz yapıyım. Dayanamadım kulağına fısıldadım uyanık mısın? Yarı uyanık hıhı dedi. Baba oluyorsun dedim. Hemen nasıl açtı gözlerini saçım başım yüzüm gözüm nere denk geldiyse öpmeye başladı
Hosgeldiniz saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah enn son bat nezsmanMerhaba anne adayları bende yeni öğrendim hamile oldugumu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da al,. HoşgeldinMerhaba anne adayları bende yeni öğrendim hamile oldugumu
Hoş geldin canm hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza , profiline girip -hesap detayları-bebeginin tahmini dog tarihini yazıyorsunuz.listeye eklenmek isternz de bilgileri yazabilirsiniz burdan veya özeldenHamilelik takip takvimini nasıl yapıyorduk.bu ikinci gebeliğim allah nasip ederse.ilkindede bu platformdan hep birbirimize yardımcı olmustuk
Benim 6 gun gecmisti canim o yuzden oyle koyu cikmistirAman siktirma canim acımıyor mu yaa benimkiler aman aman vallaa dokunamiyorum.biileee
Aaaa bende oyle.koyu cikmadiii vallaaaa adetimin gunu yaptim canim cok cok yeniymisti ozsman ogrendim ben senin gecmismiydii
Evet çıkmıştır ben daha bat gunumde hayalet vardi 1 nisanda daha pikti 3 nisanda dahada oyle koyulmustuBenim 6 gun gecmisti canim o yuzden oyle koyu cikmistir
Hosgeldin canim gozun aydin Allah kucagina almayida nasip etsinHamilelik takip takvimini nasıl yapıyorduk.bu ikinci gebeliğim allah nasip ederse.ilkindede bu platformdan hep birbirimize yardımcı olmustuk
Bu ay kafama hic takmadim hatta gunumun gectigini bile 5 gun sonra farkettim esime dedim gelirken test al normalde bekle acele etme derdi bu sefer tamam gelirken alirim dedi meyersem hissettigi icin hic itiraz etmemisertesi gun yani 6 gun gecince hic beklemeden cikiverdi Allahim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsinEvet çıkmıştır ben daha bat gunumde hayalet vardi 1 nisanda daha pikti 3 nisanda dahada oyle koyulmustu
Amin canım hepimiz insallahHosgeldiniz saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah enn son bat nezsman
Allahim aminnnn kimseui bu yollarda bekletmesin kimseye aratmasin tez zamanda versinher isteyeneBu ay kafama hic takmadim hatta gunumun gectigini bile 5 gun sonra farkettim esime dedim gelirken test al normalde bekle acele etme derdi bu sefer tamam gelirken alirim dedi meyersem hissettigi icin hic itiraz etmemisertesi gun yani 6 gun gecince hic beklemeden cikiverdi Allahim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsin
Vallaa ben normaldede.oyleyimBen iyice sulu goz oldum herseye agliyorum
Bendede oluyor ara sira o agri korkutuyor beniMerhaba kızlar ilk defa yazıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı. Benim de adet olcak gibi karnım ağrıyor normal mi sizce. Ben yarın kese görmeye gitcem Allah izin veririse. Stres mi yapıyorum acaba ondan mı
Yok kiz ne sütü ama agriyor bide benimkiler cok buyuk basa bela olacakBirde bisey sorucam gogsunden sut gelen varmi benim iki gundur sut cikmaya basladi cok erken degilmi
Keseyi gormeye 15 nisanda gidicem benim gittigim hastane cok kalabalik degil şükürKızlar doktora gitmeyi düşünüyormusunuz.ben 1 ay gitmeyeyim diyorum
Duphaston kan sulandirici gibi bisi olmasin prospektusu okudunmuHımm progestan da kullanıyorum ben
Çok şükür canım.Keseyi gormeye 15 nisanda gidicem benim gittigim hastane cok kalabalik degil şükür
Bende fitil olarak kullanıyorum günde 2 tane iğnede hafta da 1 tane yazmış 3 tane onu aldım bugün