2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hamilelik takip takvimini nasıl yapıyorduk.bu ikinci gebeliğim allah nasip ederse.ilkindede bu platformdan hep birbirimize yardımcı olmustuk

Demek şöyle. Ben her ay kocama test al diye tuttururum bu ay demedim sabah tuvalete giderken baktım banyoya 2test koymuş. Bende tamam gönlü olsun yapayım dedim. Ve hep damlatır damlatmaz gözlerimi belertip izlerim bu sefer damlattım saate baktım 07:55ti. Teste bakmadan aldım gittim yatağıma yattım onu da koydum başucuma. Tam 08:00da baktım ve çift çizgi. Zangır zangır titremeye başladım heyecandan. Aylardır planlar yapardım testi kutuya koyup patik koyıyım şatafatlı şeyler yazıyım süpriz yapıyım. Dayanamadım kulağına fısıldadım uyanık mısın? Yarı uyanık hıhı dedi. Baba oluyorsun dedim. Hemen nasıl açtı gözlerini saçım başım yüzüm gözüm nere denk geldiyse öpmeye başladı :oops:
Yaaaaaa 😍😍😍😍
Nebilitim sabredenler nasil sabrediyor bide aman aman koyu bi cizgi yokdu hayalet biseydi ve cok sonradan gorduk herhlde dedikk testimiz bozuk
1 nisan saat 1 de yaptim ondada hemen belirmeye baslamisti ozaman uyuyamadiydim ya heyecandan😍😍😍

Hamilelik takip takvimini nasıl yapıyorduk.bu ikinci gebeliğim allah nasip ederse.ilkindede bu platformdan hep birbirimize yardımcı olmustuk
Hoş geldin canm hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza , profiline girip -hesap detayları-bebeginin tahmini dog tarihini yazıyorsunuz.listeye eklenmek isternz de bilgileri yazabilirsiniz burdan veya özelden

Aman siktirma canim acımıyor mu yaa benimkiler aman aman vallaa dokunamiyorum.biileee

Aaaa bende oyle.koyu cikmadiii vallaaaa adetimin gunu yaptim canim cok cok yeniymisti ozsman ogrendim ben senin gecmismiydii
Benim 6 gun gecmisti canim o yuzden oyle koyu cikmistir

Evet çıkmıştır ben daha bat gunumde hayalet vardi 1 nisanda daha pikti 3 nisanda dahada oyle koyulmustu
Bu ay kafama hic takmadim hatta gunumun gectigini bile 5 gun sonra farkettim esime dedim gelirken test al normalde bekle acele etme derdi bu sefer tamam gelirken alirim dedi meyersem hissettigi icin hic itiraz etmemis🤭🤭ertesi gun yani 6 gun gecince hic beklemeden cikiverdi Allahim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsin

Bu ay kafama hic takmadim hatta gunumun gectigini bile 5 gun sonra farkettim esime dedim gelirken test al normalde bekle acele etme derdi bu sefer tamam gelirken alirim dedi meyersem hissettigi icin hic itiraz etmemis🤭🤭ertesi gun yani 6 gun gecince hic beklemeden cikiverdi Allahim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsin
Allahim aminnnn kimseui bu yollarda bekletmesin kimseye aratmasin tez zamanda versinher isteyene

Merhaba kızlar ilk defa yazıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı. Benim de adet olcak gibi karnım ağrıyor normal mi sizce. Ben yarın kese görmeye gitcem Allah izin veririse. Stres mi yapıyorum acaba ondan mı
Bendede oluyor ara sira o agri korkutuyor beni

Bende fitil olarak kullanıyorum günde 2 tane iğnede hafta da 1 tane yazmış 3 tane onu aldım bugün

Adı ne fitilin? Ben günde 1kere kullanıyorum gece yatarken. Göbekten iğne de ilk başta iyiydi artık zor gelmeye başladı 😔

X