- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Insalllah canimAminnnn İnş hadi sıra sende artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insalllah canimAminnnn İnş hadi sıra sende artık
Evet dayanabilirsem gitmiyim diyorum sekiz yasinda bir kizim var birakicak kimsem yok alerjik astimi var sokagi cikma yasagida geldi yani dusunceler dusunceler kafayi yemessem iyi
Bende yasadim iki gebelik ikisindede kalp atisi duymustum hic sorun yoktu kanamam baslayinca acilen tekrsr gittim kalp atisi yok dendi iki kere kurtaj olmak zorunda kaldim bebeklerimizin yiyecek lokmasi icecek suyu varsa bir sekilde doguyorlar guzel dusunuyorum hersey guzel olucakSiz bilirsiniz gerçi ama gitmemek çok riskli.benim ilk hamileliğimde hamileliğimi öğrendim doktora gittim. Evet hamilesin git 1ay sonra gel dedi. Öyle yaptım dediği zamana 2gün kala lekelenmeyle doktora gittim bebek gelişimini 1aydır durdurmuş doktorlar iyiki kanına geçmemiş zehirlenip ölebilirdin dediler. Kürtaj oldum.
Bu hamileliğimde Rabbimin yardımıyla daha tedbirli davranıyorum. Bence sizde vakitlice gidin kontrole. Annelerimizin zamanı gibi değil şimdiki zaman. Yediklerimizin etkisimidir nedir hamile kalmak da zor hamileliği sürdürmek de. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bana bugün duphaston yazmış hamileyken bebek iyi yerleşsin diye kullanılıyor herhalde
Bugun bendede var ayni uyku hali tuvaletten cikabilsem uyuyacam tam daliyorum sıkısıp kalkmak zorunda kaliyorumYaaa surekli uyuma isteği var
Gece 1 de uyudum 4 bucukda tuvalete kalktim ve geri yattim.
9 buçuk gbi uyandim bisiler yedim.
Geri yattim 11 bucuk gbi kalktim kahvlti yaptik gene yattim simdi kalktimmmmm cok uykun var yine uyucam herhlde sizde varmi boylw ya gözüm kapali yaziyorum neredeyse yaziui
Bende yasadim iki gebelik ikisindede kalp atisi duymustum hic sorun yoktu kanamam baslayinca acilen tekrsr gittim kalp atisi yok dendi iki kere kurtaj olmak zorunda kaldim bebeklerimizin yiyecek lokmasi icecek suyu varsa bir sekilde doguyorlar guzel dusunuyorum hersey guzel olucak
Amin saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin kucaklarimizi bos birakmasinRabbim yardımcımız olsun
Sorma yat kalk simdiden tuvaletten böyleysek son ayları ben dusunemiok orda yatariz hehrldeBugun bendede var ayni uyku hali tuvaletten cikabilsem uyuyacam tam daliyorum sıkısıp kalkmak zorunda kaliyorum
Aaaa yok suan bende oyle bisi canimda cok.Erken dogurur dogurmaz bazen gelmio bilemedimmBirde bisey sorucam gogsunden sut gelen varmi benim iki gundur sut cikmaya basladi cok erken degilmi
Neee mujdesi be hayallerimm vardi nasil oldu test asiri silik cikmisti heyecandan esime dedim bak sadece benmi görüyorum oda görmüştü satafatli bisi degil oanin degisikligi bambaskaydi idraak edemedik henuzKızlar gelin kafamızı dağıtalım güzel şeylere odaklanalım.
Test yaptınız ve çift çizgiyi gördünüz. Kocalarınıza müjdeli haberi nasıl verdiniz?
Bende sasirdim cok agri ve sizlama vardi bi sıkıp bakayim dedim bi baktim sut geliyor sasirdim kizima 6 aylik falanken baslamisti cikmaya bu biraz erken olduSorma yat kalk simdiden tuvaletten böyleysek son ayları ben dusunemiok orda yatariz hehrlde
Aaaa yok suan bende oyle bisi canimda cok.Erken dogurur dogurmaz bazen gelmio bilemedimm
Ben sabah kalkinca hemen yaptim hatta oyle agrim vardiki dedim heralde hasta olucam testi bosuna yapmiyim tek cizgi gormekten korkuyordum birden kendimi test yaparken buldumdamlatir damlatmaz bi baktim kop koyu iki cizgi yok dedim aklim bana oyun oynuyor bi elimi yuzumu yiayayim kendime geleyim dedim sonra tekrar baktim hemen esime mesaj attim oda ben zaten tahmin etmistim hic sasirmadim dedi meyer hissetmis kizimizdada boyle olmustum ben dediNeee mujdesi be hayallerimm vardi nasil oldu test asiri silik cikmisti heyecandan esime dedim bak sadece benmi görüyorum oda görmüştü satafatli bisi degil oanin degisikligi bambaskaydi idraak edemedik henuz
Hımm progestan da kullanıyorum benHayır. Düşük riskim var dediydin ya lekelenmen vardı hani. Ondan. Progesteron hormonu azalınca oluyor düşük riski buda o hormonu kaldırmak için. Bende kullanıyorum sabah akşam
Neee mujdesi be hayallerimm vardi nasil oldu test asiri silik cikmisti heyecandan esime dedim bak sadece benmi görüyorum oda görmüştü satafatli bisi degil oanin degisikligi bambaskaydi idraak edemedik henuz
Ben fitil de kullanıyorum progesteron için. Göbekten iğne de yapıyorum kendimeHımm progestan da kullanıyorum ben
Bende fitil olarak kullanıyorum günde 2 tane iğnede hafta da 1 tane yazmış 3 tane onu aldım bugünBen fitil de kullanıyorum progesteron için. Göbekten iğne de yapıyorum kendime
Aman siktirma canim acımıyor mu yaa benimkiler aman aman vallaa dokunamiyorum.biileeeBende sasirdim cok agri ve sizlama vardi bi sıkıp bakayim dedim bi baktim sut geliyor sasirdim kizima 6 aylik falanken baslamisti cikmaya bu biraz erken oldu
Aaaa bende oyle.koyu cikmadiii vallaaaa adetimin gunu yaptim canim cok cok yeniymisti ozsman ogrendim ben senin gecmismiydiiBen sabah kalkinca hemen yaptim hatta oyle agrim vardiki dedim heralde hasta olucam testi bosuna yapmiyim tek cizgi gormekten korkuyordum birden kendimi test yaparken buldumdamlatir damlatmaz bi baktim kop koyu iki cizgi yok dedim aklim bana oyun oynuyor bi elimi yuzumu yiayayim kendime geleyim dedim sonra tekrar baktim hemen esime mesaj attim oda ben zaten tahmin etmistim hic sasirmadim dedi meyer hissetmis kizimizdada boyle olmustum ben dedi