- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
Vallaaa doguma.kadr böyle olursa ya die düşünüyorum
Valla olmaz diyemiyorum arkadaşım. Baksana kötüye gidiyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaaa doguma.kadr böyle olursa ya die düşünüyorum
Vallaaaa cok kotuuuye gittik yasak gelmedikce bence dahada böyle olcak gibi.Valla olmaz diyemiyorum arkadaşım. Baksana kötüye gidiyoruz. ☹
Öyle düşünemeye çalış dua rt canim allahin izniyle bisi olmaz
Günaydın pirinçinn annesi❤
Vallaaaa cok kotuuuye gittik yasak gelmedikce bence dahada böyle olcak gibi.
Allah sonumuzu hayir etsin tez zamanda bitsin su virüs
Bi tek hastalik olsa keske derdimiz , ekonomide cok kotu korkuyoruz isten cikarmalar baslar diye
Günaydın arkadaşlar iyi düşünelim iyi olsun ben azalacağına inanıyorum bitecek de ama hemen değil Sabredelim bizim de şansımız demek ki hayırlı zamanımız mis diye düşünelimValla olmaz diyemiyorum arkadaşım. Baksana kötüye gidiyoruz.
Günaydın ☺ arkadaşlar iyi düşünelim iyi olsun ben azalacağına inanıyorum bitecek de ama hemen değil Sabredelim bizim de şansımız demek ki hayırlı zamanımız mis diye düşünelim
Merhaba 31 gün.Sizin adey döngünüz kac gün
Arada benimde agriyor ama.cok surmeden geciyor uzunmu sürüyor canim agri cokmi şiddetli siddetli degil ise arada gelip gidiosa sıkıntı yapma rahim falan buyuyor yavrun yerlesiyorMerhaba kızlar ilk defa yazıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı. Benim de adet olcak gibi karnım ağrıyor normal mi sizce. Ben yarın kese görmeye gitcem Allah izin veririse. Stres mi yapıyorum acaba ondan mı
massallahhBuda benim miniğim 4+4 olmuşuz
Normal biraz uzan geçer insalllah canimAslında beni yanıltan şu galiba. Ben adet sancısı çeken bir insan değildim. O Yüzden bana çokmuş gibi geliyor galiba şimdi acemiyim ya biraz olumlu düşünmeye çalışıyorum evet bencede normal değil mi
Oh masalllah yarabbim allahim kalp atisinida duymani nasip etsin canimmmBuda benim miniğim 4+4 olmuşuz
Benim annemgilde oyleler aman bisi kaldirma aman bak oturrken yavas otur kendine dikkat et biraz eski sen değilsin artik falandi filandiiiGünaydın kızlar bugun ilk defa uyudum
Kalktığımda agrilarim gecmis ve üzülüyorum böyle agri hissetmeyince
Bende hala inanamıyorum hamile olduğuma gün içinde unutuyorum hatta hiperaktif biriyim çok hızlı hareket ediyorum annem falan yavaş diyo sürekli ay ben hamileyim diyorum
Aminnnn İnş hadi sıra sende artıkOh masalllah yarabbim allahim kalp atisinida duymani nasip etsin canimmm