2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bi tek hastalik olsa keske derdimiz , ekonomide cok kotu korkuyoruz isten cikarmalar baslar diye

Merhaba kızlar ilk defa yazıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı. Benim de adet olcak gibi karnım ağrıyor normal mi sizce. Ben yarın kese görmeye gitcem Allah izin veririse. Stres mi yapıyorum acaba ondan mı

Merhaba kızlar ilk defa yazıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı. Benim de adet olcak gibi karnım ağrıyor normal mi sizce. Ben yarın kese görmeye gitcem Allah izin veririse. Stres mi yapıyorum acaba ondan mı
Arada benimde agriyor ama.cok surmeden geciyor uzunmu sürüyor canim agri cokmi şiddetli siddetli degil ise arada gelip gidiosa sıkıntı yapma rahim falan buyuyor yavrun yerlesiyor😍👶

Aslında beni yanıltan şu galiba. Ben adet sancısı çeken bir insan değildim. O Yüzden bana çokmuş gibi geliyor galiba 😊😊 şimdi acemiyim ya biraz olumlu düşünmeye çalışıyorum evet bencede normal değil mi 😁😁

Günaydın kızlar bugun ilk defa uyudum 😊
Kalktığımda agrilarim gecmis ve üzülüyorum böyle agri hissetmeyince 😊
Bende hala inanamıyorum hamile olduğuma gün içinde unutuyorum hatta 😊 hiperaktif biriyim çok hızlı hareket ediyorum annem falan yavaş diyo sürekli ay ben hamileyim diyorum 😂

Buda benim miniğim 4+4 olmuşuz 😀

Eklentiler

• IMG_20200408_113231.jpg
    IMG_20200408_113231.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 50
Aslında beni yanıltan şu galiba. Ben adet sancısı çeken bir insan değildim. O Yüzden bana çokmuş gibi geliyor galiba 😊😊 şimdi acemiyim ya biraz olumlu düşünmeye çalışıyorum evet bencede normal değil mi 😁😁
Normal biraz uzan geçer insalllah canim

Günaydın kızlar bugun ilk defa uyudum 😊
Kalktığımda agrilarim gecmis ve üzülüyorum böyle agri hissetmeyince 😊
Bende hala inanamıyorum hamile olduğuma gün içinde unutuyorum hatta 😊 hiperaktif biriyim çok hızlı hareket ediyorum annem falan yavaş diyo sürekli ay ben hamileyim diyorum 😂
Benim annemgilde oyleler aman bisi kaldirma aman bak oturrken yavas otur kendine dikkat et biraz eski sen değilsin artik falandi filandiii 😂

Bana bugün duphaston yazmış hamileyken bebek iyi yerleşsin diye kullanılıyor herhalde

X