2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu arada dun ogrendimki karsi komsumun kocasina virus testi yapmislar doktor supelenmis ama eve gondermis test sonucu henuz cikmamis adam iki gundur evde yari baygin yatiyormus zaten piskolojim bozuktu ben iyice korkmaya basladim😢😢😢

Hani virus supesiyle gelenleri test yapip karantina altina aliyorlardi adam iki gundur sonuc bekliyo evde iki cocugu annesi esi var butun apartmani tehlikeye atiyolar seytan diyor ara sikayet et ustelik karisi bugun markete ve bir iki yere gitmis evdede durmuyolar cevresindeki herkez tehlikeye atiyolar kafayi yicem milletteki bu rahatlik beni deli ediyorrr😡😡😡😡

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum 2 nisanda yani 5+0 da keseyi gördük.Eşim cuma günü gidelim diyor 6+1 olacağız erken mi sizce?
Hayırlı olsun canm erken bemdr tam 5+0 da gördüm keseyi 7 haftalıkken çağırdı doktorum biraz bekleykin derim

Hani virus supesiyle gelenleri test yapip karantina altina aliyorlardi adam iki gundur sonuc bekliyo evde iki cocugu annesi esi var butun apartmani tehlikeye atiyolar seytan diyor ara sikayet et ustelik karisi bugun markete ve bir iki yere gitmis evdede durmuyolar cevresindeki herkez tehlikeye atiyolar kafayi yicem milletteki bu rahatlik beni deli ediyorrr😡😡😡😡
Test pozitif çıkınca da eve gönderiyorlar evde kendini odada karantinaya almaları isteniyor

Bu arada dun ogrendimki karsi komsumun kocasina virus testi yapmislar doktor supelenmis ama eve gondermis test sonucu henuz cikmamis adam iki gundur evde yari baygin yatiyormus zaten piskolojim bozuktu ben iyice korkmaya basladim😢😢😢
Nerdesin canim

Test pozitif çıkınca da eve gönderiyorlar evde kendini odada karantinaya almaları isteniyor
Yani hicbirsey ekranda yansittiklari gibi degilmis boyle endiselenip korkmakta hakliymisim bazen bosuna evham yapiyorum diyordum ama bosuna degilmis

Istanbul canim en tehlikeli bolgedeyim o yuzden korkuyorum doktora bile gidemedim
Ben İstanbul daydim memleket geldim Erzincan apt da var di İstanbul'da kartal atalar dayim ben Erzincan geldik sonra hamile olduğumu öğrendim burda gittim burda var ama vaka az korkuyor insan

Ben İstanbul daydim memleket geldim Erzincan apt da var di İstanbul'da kartal atalar dayim ben Erzincan geldik sonra hamile olduğumu öğrendim burda gittim burda var ama vaka az korkuyor insan
Allahim saglikla atlatsaydik su kotu gunleri bu ara cok agliyorum dun karsi komsum annesini evden kovdu kadin zorla yuruyor 80 yasinda vardir istemediler kadini evde kadin alt kata kadar surunerek inmis giristeki komsuya girmis polis ambulans muhtar herkez toplandi apartmana diyer cocuklarida istememis kadini gelin beni iki gundur ac birakti hicbirsey vermedu cok acim bi lokma ekmek ver demis

3 bucuk yil vajinimusla mucadele ettik canim osekilde belki olur die bisiler yapmaya çalışıyorduk vajinimus tedavisi gordum kasimdan bitti vajinimus ozamandan beride istedik doktora gittim isde dedim anlattim.onada cikolata kistim varmisti klomene baslayalim 3 ay olmazsa asilama demisti guzel mevlam nasip etti klomenle kaldim canim kasimdan marta kadr olmamisti vajinimuskende bisiler yaparken neden olmadi dusuncesini girmistim busekilde hamile.kalan da cokkk ama sukur mevlama🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Evet canım çok şükür geldi sonunda. Bende 4senede herşeyi denedim. 2ay hiçbirşey denemedim kendiliğinden geldi minnoşum 🤗 Rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin canım 🤲❤️

Cannim valla bende Uyuyamiyorum erkenden uyaniyorum sonra tekrar bi yatiyorum falan falan ama surekli uyanik oluyorum
Geçer inşallah ya bu dönemde bazen çok uyuyorum bir kaç gün uyudum öğlen den sonra bir yatım aksam 11 de kalktım ama kac gün dür uyuyamadim

Allahim saglikla atlatsaydik su kotu gunleri bu ara cok agliyorum dun karsi komsum annesini evden kovdu kadin zorla yuruyor 80 yasinda vardir istemediler kadini evde kadin alt kata kadar surunerek inmis giristeki komsuya girmis polis ambulans muhtar herkez toplandi apartmana diyer cocuklarida istememis kadini gelin beni iki gundur ac birakti hicbirsey vermedu cok acim bi lokma ekmek ver demis
Ay Allah' im ne vijdan yaa

Karsi komsumlada cok iyi anlasirdim aradi bana dert yaniyor oyle kizdim ki yasli kadinin ne zarari vardi bu durumda yapilacak osmi seninki merak etme uzulme herkez ektigini bicer yasattigini yasamadan olmessin dedim cok uzgunum cokk😢😢😢🤧🤧

Evet canım çok şükür geldi sonunda. Bende 4senede herşeyi denedim. 2ay hiçbirşey denemedim kendiliğinden geldi minnoşum 🤗 Rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin canım 🤲
Sag salim.alalim.kucaklarimiza benimle evlenen arkadaşlarımın 2.ciye çocukları oldu kimisi hamilee

Kızlar sizinde kasik bolgeniz sismi 😍👼 2 gundur fark ediyorum bgun dahada belirgin

Yaaa sen nekdrlik evlisin nekdr bi sure vajinimustun canim
[/QUOTE
2018 eylülde evlendim. Ocak 2020 vajinismusu yendim. 1 buçuk yıl sonra yani. Bu ay da Allah nasip etti bu duyguyu yaşadım. Benim yaşım 32 o yüzden ben daha fazla bekleyemezdim. Yani çocuk isteği vajinismusun önüne geçti 😊😊

X