2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Valla canım biz geri çekme ve prezervatif e devam. Hiç düşünmedim spiral taktirmayı. Hap da kg kıllanma vs yapıyor diyorlar hiç düşünmedim. Sen nasıl korunuyorsun?
Bizde aynı şekilde korunuyoruz da iliskimiz aralıklı ilerliyo yani eskisi gibi değil zaten çocuktan sonra birbirimize pek zaman ayiramiyoruz esimde pek korunma taraftarı değil

Bizde aynı şekilde korunuyoruz da iliskimiz aralıklı ilerliyo yani eskisi gibi değil zaten çocuktan sonra birbirimize pek zaman ayiramiyoruz esimde pek korunma taraftarı değil
Ya çocuktan sonra biz de eskisi gibi değiliz ama bu kızım uyumadigi için olan bir durum. Yoksa ilgi kaybı yok birbirimize karşı. Eşim tam tersi korunma taraftarı o da çok dikkat ediyor benim gibi. Çünkü şuan ikinci çocuğu maddi manevi kaldıracak durumda değiliz. Çok erken. En az 3 sene geçmeli. O da en az. O yüzden eşim de çok dikkat ediyor.

Teşekkürler canım mutlu ettin beni hala hızlı emekleme ye yeni başladı ama kendi kendine yürüyor kısa mesafede olsa 9 10 adım atıyor

Kız ben de polikkstik over var ben ondan rahattım ama korunuyordum da. Ben de çok istemiyordum yani oğlum klomen tedavisi ile oldu.

Oo maşallah paşaya Dediğin gibi ogluna arkadas olur bebişin saglıkla dogsun bebiş . Kız gbi hissettim hayırlısı olsun inş
Ya aslında şöyle de bir sıkıntı var da korkuyorum da. Kese var 7 haftalık bebek de var yolk sac var kalp atımı yok şu an dedi. Endişeliyim 1 hafta daha bekle dedi. Geç mi kaldım kalp atımı için bilmiyorum Enes Araş da 6. Hafta da duymustum

Canım bazen cihaz kalıtesinden vs degısebılıyor durum olabılıyor yanu aynı doktoramı gittin

Hayırlısi olsun herşeyin zor olur ama beraber büyürler ne güzel kıskançlık duygusu pek olmadan planlı bişeymiydi ?
Benim çocuklarımın arasında 21.5 ay var kıskançlık krizlerinden yer yerinden oynuyor E Enesra54 temin ederim çok zor olacak ama 1 sene kadar. Sonrası güzel olacak inanıyorum inşallah sağ Salim kucağına alırsın

Aynen canım bana da düşüyor bakıyorum bende yazacaktım yine bu sabah hadi dedim boşver . İnsanları kandırıyor ona yanıyorum sırf o insanlar buna kanmasınlar diye yazmak istiyorum gene tutamıyorum kendimi
İnsanlar geçmiş yazdıklarımızı okusunlar yeter zaten herkes yine ağzının payını vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…