- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 30
Bizde aynı şekilde korunuyoruz da iliskimiz aralıklı ilerliyo yani eskisi gibi değil zaten çocuktan sonra birbirimize pek zaman ayiramiyoruz esimde pek korunma taraftarı değilValla canım biz geri çekme ve prezervatif e devam. Hiç düşünmedim spiral taktirmayı. Hap da kg kıllanma vs yapıyor diyorlar hiç düşünmedim. Sen nasıl korunuyorsun?
Ya çocuktan sonra biz de eskisi gibi değiliz ama bu kızım uyumadigi için olan bir durum. Yoksa ilgi kaybı yok birbirimize karşı. Eşim tam tersi korunma taraftarı o da çok dikkat ediyor benim gibi. Çünkü şuan ikinci çocuğu maddi manevi kaldıracak durumda değiliz. Çok erken. En az 3 sene geçmeli. O da en az. O yüzden eşim de çok dikkat ediyor.Bizde aynı şekilde korunuyoruz da iliskimiz aralıklı ilerliyo yani eskisi gibi değil zaten çocuktan sonra birbirimize pek zaman ayiramiyoruz esimde pek korunma taraftarı değil
Teşekkürler canım mutlu ettin beniCanım gecen gun aklımdan gectın diyordum ne zamandır girmiyor hatrlıyorum seni tavuk kemıgı hıkayesinden di sanırım :) Bu arada oglun yürümeye basladımı hızlı bi bebekdi diye aklıma kalmıs . Hayırlı olsun zor olucak ama beraber büyürler
Kız ben de polikkstik over var ben ondan rahattım ama korunuyordum da. Ben de çok istemiyordum yani oğlum klomen tedavisi ile oldu.Hatırlıyoruz tabi kuzum seni. Nasılsın iyi misin? Hayırlı olsun canım sasirdim ama güzel bir haber. Beraber büyütürsün zor ama imkansız değil tabi. Özel olacak ama nasıl hamile kaldın yeniden biz çok dikkat ediyoruz olmasın şuan diye ama korunurken mi oldu
SagolasinnnnCanım hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlık kolaylık versin
Yok değildi ben zaten çok sakin kalabalık olmayan bir yerde yaşıyorum. Oğlumun bursa arkadaşi yok inşallah sağ saglim kucağıma alırsam arkadaş olurlarHayırlısi olsun herşeyin zor olur ama beraber büyürler ne güzel kıskançlık duygusu pek olmadanplanlı bişeymiydi ?
Sagolasin tesekkurlerAllah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı hamilelikler
Korunurken oldu yaniKız ben de polikkstik over var ben ondan rahattım ama korunuyordum da. Ben de çok istemiyordum yani oğlum klomen tedavisi ile oldu.
İnşallah sevindim senin adınaYok değildi ben zaten çok sakin kalabalık olmayan bir yerde yaşıyorum. Oğlumun bursa arkadaşi yok inşallah sağ saglim kucağıma alırsam arkadaş olurlar
Birinci zor olurken ikinciler kolay oluyomus bı çok kişiden ablalarimdan da öyle olduKız ben de polikkstik over var ben ondan rahattım ama korunuyordum da. Ben de çok istemiyordum yani oğlum klomen tedavisi ile oldu.
Oo maşallah paşayaTeşekkürler canım mutlu ettin benihala hızlı emekleme ye yeni başladı ama kendi kendine yürüyor kısa mesafede olsa 9 10 adım atıyor
Ya aslında şöyle de bir sıkıntı var da korkuyorum da. Kese var 7 haftalık bebek de var yolk sac var kalp atımı yok şu an dedi. Endişeliyim 1 hafta daha bekle dedi. Geç mi kaldım kalp atımı için bilmiyorum Enes Araş da 6. Hafta da duymustumOo maşallah paşayaDediğin gibi ogluna arkadas olur bebişin saglıkla dogsun bebiş . Kız gbi hissettim hayırlısı olsun inş
Yok ben hiç ilaç içip riske atmadım kendimi doğal yoll korunduk demek ki arada kaçak gocek olmuşKorunurken oldu yaniilaçla mı korunuyorsun canım sen?
Canım bazen cihaz kalıtesinden vs degısebılıyor durum olabılıyor yanu aynı doktoramı gittinYa aslında şöyle de bir sıkıntı var da korkuyorum da. Kese var 7 haftalık bebek de var yolk sac var kalp atımı yok şu an dedi. Endişeliyim 1 hafta daha bekle dedi. Geç mi kaldım kalp atımı için bilmiyorum Enes Araş da 6. Hafta da duymustum
Benim çocuklarımın arasında 21.5 ay var kıskançlık krizlerinden yer yerinden oynuyorHayırlısi olsun herşeyin zor olur ama beraber büyürler ne güzel kıskançlık duygusu pek olmadanplanlı bişeymiydi ?
Demek ki canım.Yok ben hiç ilaç içip riske atmadım kendimi doğal yoll korunduk demek ki arada kaçak gocek olmuş
İnsanlar geçmiş yazdıklarımızı okusunlar yeter zaten herkes yine ağzının payını vermişAynen canım bana da düşüyor bakıyorum bende yazacaktım yine bu sabah hadi dedim boşver . İnsanları kandırıyor ona yanıyorum sırf o insanlar buna kanmasınlar diye yazmak istiyorum gene tutamıyorum kendimi
Kesinlikle canım zaten millet yazdıkça vazgeçtim bende millet gördükçe yazdı ne olduğunu nasıl biri olduğunu gördülerİnsanlar geçmiş yazdıklarımızı okusunlar yeter zaten herkes yine ağzının payını vermiş
Yok canım. Cihaz artık nasılsa 7 haftalık keseyi bile karından goremediCanım bazen cihaz kalıtesinden vs degısebılıyor durum olabılıyor yanu aynı doktoramı gittin
Çok zorhele ki hamileliginizin zor geçiyorsa çok daha zor. Ben resmen sürünüyorumDemek ki canım.Eşime soylim daha dikkatli olsun bundan sonra benim kız hala çok zorluyor beni bir tane daha şuan değil ileride istiyorum