- 29 Ekim 2020
- 1.487
- 3.001
- 32
Kıyamam canım Allah kolaylık versin inşallah. Ben Elada mide bulantısı ndan ölüyordum. Çok zordu en başları. Allah kolaylık versin inşallah da güzelce alırsın inşallah kucağına canım benimÇok zorhele ki hamileliginizin zor geçiyorsa çok daha zor. Ben resmen sürünüyorum
Eger orda kalp atımı duyamadık vs derseler baska bi hastaneye daha git canım benım arkadasıma devlet hastanesi kalp atısınyok bebegu almamız lazm dedıler . Kız inanamadı özele gitti gayettw duydu kalp atısınıYok canım. Cihaz artık nasılsa 7 haftalık keseyi bile karından goremedi
Kan değerin ne kadar canım belkide üstüne gördün muhabetimi oldu çoktan görünmesi gerekiyo benceYok canım. Cihaz artık nasılsa 7 haftalık keseyi bile karından goremedi
Zaten bu hafta farklı doktora gidecem emin olmak için umarım iyidir yaEger orda kalp atımı duyamadık vs derseler baska bi hastaneye daha git canım benım arkadasıma devlet hastanesi kalp atısınyok bebegu almamız lazm dedıler . Kız inanamadı özele gitti gayettw duydu kalp atısını
Hiç kan bıktırmadan canım . Çünkü baya gecmisti ben dis gebelikten filan suphelenip direk doktora gittim. İşte kese var bebe var yolk sac var kalp atımı yok dedi. Ya kese büyük bebek daha yeni o yüzden ya da kalbi durdu perşembe anlayacaz insallahKan değerin ne kadar canım belkide üstüne gördün muhabetimi oldu çoktan görünmesi gerekiyo bence
Çok çok güzel bir duygu canım Allah isteyen herkese nasib etsin. Amin canım hepimizinkini bağışlasın. Miniğim 13 aralık doğumluKucugunun ki tam ne zaman canımmaşallah kizlarina Allah bağışlasın. Ne güzel iki çocuk annesi olmuşsun. İkinci ihtimali hem korkutuyor hem heyecanlandırıyor beni.
Ben cihazdan kaynaklı oldugunu düşünüyorum kötü seyler dusunme canımYa peki bebek canlı olmasa daha yeni ya bu kadar belirti yaşar mıyım ya. Sabahları safra kusuyorum gün içinde çok midem bulanıyor halsizlik sık idrara çıkma kasik ağrısı acıkma susama bunlar devam eder miydi
9. Yada 10. Haftadakalp atışı duyulanlar oluyor kese düzgünde sorun yokturYa aslında şöyle de bir sıkıntı var da korkuyorum da. Kese var 7 haftalık bebek de var yolk sac var kalp atımı yok şu an dedi. Endişeliyim 1 hafta daha bekle dedi. Geç mi kaldım kalp atımı için bilmiyorum Enes Araş da 6. Hafta da duymustum
Hayırlısı olsun bizide haberdar etHiç kan bıktırmadan canım . Çünkü baya gecmisti ben dis gebelikten filan suphelenip direk doktora gittim. İşte kese var bebe var yolk sac var kalp atımı yok dedi. Ya kese büyük bebek daha yeni o yüzden ya da kalbi durdu perşembe anlayacaz insallah
Amin canım inşallah ya. İstiyorum 3- 5 sene sonraÇok çok güzel bir duygu canım Allah isteyen herkese nasib etsin. Amin canım hepimizinkini bağışlasın. Miniğim 13 aralık doğumlu
Benım oglum diş sürecünde böyleydi hatta yazmıstım buraya kavga kıyamet uyutuyorum diye . Dişi patladı biraz daha rahatladım şükür . Diş durumj nasılkızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.
İnanılmaz gece uykularımız bozuldu, çok geç dalıyoruz uykuya, sürekli destek istiyoruz. Bunlar atak belirtisi mi? Sizlerde yaşadınız mı geçti mi?
Yeni çıktı üst iki tanesiBenım oglum diş sürecünde böyleydi hatta yazmıstım buraya kavga kıyamet uyutuyorum diye . Dişi patladı biraz daha rahatladım şükür . Diş durumj nasıl
Üstler zor cıkıyo dıye duymustum agrı yapıyor olabılır. Calpol verebılırsın arada istersne . Ben cok huysuz zamanlarında verıyırum belki agrıyan bi yerı vardjr diyeYeni çıktı üst iki tanesi
Gelen giden yok gibi başka
Gün içinde hep mızmız
Canım biz 1 hafta düzenliysek 1 hafta aynı dediğin gibiyiz artık bıraktım atakları saymayı falan sürekli o haldeyiz çünkükızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.
İnanılmaz gece uykularımız bozuldu, çok geç dalıyoruz uykuya, sürekli destek istiyoruz. Bunlar atak belirtisi mi? Sizlerde yaşadınız mı geçti mi?
Bizim de üst 2 çıktı şimdi yan kesiciler geliyor yani yukarıda 4 tane patladı ama bizde patladık iştahsızlık uyku problemi zayıfladı yine doğru düzgün bir şey yemiyor dünden beri bütün elmayı alıp onu kemiriyorÜstler zor cıkıyo dıye duymustum agrı yapıyor olabılır. Calpol verebılırsın arada istersne . Ben cok huysuz zamanlarında verıyırum belki agrıyan bi yerı vardjr diye