2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.
İnanılmaz gece uykularımız bozuldu, çok geç dalıyoruz uykuya, sürekli destek istiyoruz. Bunlar atak belirtisi mi? Sizlerde yaşadınız mı geçti mi?
Biz de 7. Ayaktayız canım hoşgeldiniz aynı kızım aynı.. o kadar zorluyor ki beni 1 haftadır bir de dişler de geliyo sanırım üstler hepsi bir arada. Hem atak hem dış belirtisi söyledik lerin . Bir bitmedi su ataklar ya.

İncelenen sadece 10 atak varmış.
Yani 2 yaşından sonrada tam gaz devam ediyor ataklar
1 hafta bitti bıgün atakta ama bizde bittik!

İncelenen sadece 10 atak varmış.
Yani 2 yaşından sonrada tam gaz devam ediyor ataklar
1 hafta bitti bıgün atakta ama bizde bittik!
Canım ömür biter ataklar bitmez . Ben eskıden hep takıp ederdim artık umursamıyorum . Leylim ley takılıp gidiyoruz oglumla mesela okdr yorulmusm ki diş donemınde bu haftayı hep hasta gecirdim bağısıklıgum okdr zayıflamıskı süreklı hastalanıyorum

Kızlaaar selamlar, Aralık sonu ocak başı doğum yapacağım. Doktorumu ve hastanemi değiştirmek istiyorum. Özel hastane arıyorum. Muayane ücreti uygun ve doğum ücreti fahiş olmayan hastane öneriniz var mı ?

Topikteki konuyu takip ediyorum daha bı cuma yazmış inşallah maşallah yazıyor diğer topikte Allah belasını vere yazıyor beynim yandı artık nasıl bir dengesizlik bu error veriyorumm
Konusunda mesaj gönderilemez yazıyordu öyle mi ban yemiş yine valla aynen öyle beynim çorba oldu her telsen var kızda

Canım istanbuldaysan ben medicine hospitalda yapmıstım doktorum tea hanjmdı ama hastane fiyatları aldı başını gitti ondan dolayı tavsiye edemıyorum Ama yengem ilgi hastanesinde dogum yaptı orayı önerebılırım

kızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.
İnanılmaz gece uykularımız bozuldu, çok geç dalıyoruz uykuya, sürekli destek istiyoruz. Bunlar atak belirtisi mi? Sizlerde yaşadınız mı geçti mi?
Yaklaşık 1,5 haftadır bizde aynıyız. Uykuya direniyor gece 4-5 gibi uyanıp geri uyumuyor. Daha doğrusu kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum açıyor gözlerini, zıplıyor, yatağa tutunup kalkıyor. 10. ay atağı böyleymiş canım 2 hafta sürebiliyormuş. Yanlız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…