Ben e bebekten çoraplı don aldim çok iyi çok da rahatKızlar malum havalar sogudu oglumda hep yerlerde oldugu için çözümü külotlu çorapta buldumoh mis fırın gibiyiz artık
Tamam canım insallahhhHayırlısı olsun bizide haberdar et
Biz de 7. Ayaktayız canım hoşgeldinizkızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.
İnanılmaz gece uykularımız bozuldu, çok geç dalıyoruz uykuya, sürekli destek istiyoruz. Bunlar atak belirtisi mi? Sizlerde yaşadınız mı geçti mi?
1 haftadırl aynı yaşadığımız en ağır atakkızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.
İnanılmaz gece uykularımız bozuldu, çok geç dalıyoruz uykuya, sürekli destek istiyoruz. Bunlar atak belirtisi mi? Sizlerde yaşadınız mı geçti mi?
İncelenen sadece 10 atak varmış.Biz de 7. Ayaktayız canım hoşgeldinizaynı kızım aynı.. o kadar zorluyor ki beni 1 haftadır bir de dişler de geliyo sanırım üstler hepsi bir arada. Hem atak hem dış belirtisi söyledik lerin . Bir bitmedi su ataklar ya.
Napıcam şimdi çocuum 10 aylik gibi mi davranıcam benHanımlar bizimki gene ban yemişbiz tamız degılmı ban yiyen yok aramızda merve sende bizdensin artık
Canım ömür biter ataklar bitmez . Ben eskıden hep takıp ederdim artık umursamıyorum . Leylim ley takılıp gidiyoruz oglumlaİncelenen sadece 10 atak varmış.
Yani 2 yaşından sonrada tam gaz devam ediyor ataklar
1 hafta bitti bıgün atakta ama bizde bittik!
Yok okdar zorlama yoksa bebeğin anne karnında diş cıkaracakNapıcam şimdi çocuum 10 aylik gibi mi davranıcam ben
Ay yüreğim dayanmaz zaten iki hafta önden gidiyoYok okdar zorlama yoksa bebeğin anne karnında diş cıkaracak
Benımkıde oyleydı doktorum eli kulağında dogucak diye diye bir ay gecirdik . Tam gununde dogdu topikte en son doguran benımAy yüreğim dayanmaz zaten iki hafta önden gidiyo
37 38 gelsin bana yeter yaBenımkıde oyleydı doktorum eli kulağında dogucak diye diye bir ay gecirdik . Tam gununde dogdu topikte en son doguran benım
Hayırlısı olsun canım37 38 gelsin bana yeter yaBiraz da suyu fazlalaşmış erken gelebilir dedi ama kismet bakalım.
Topikteki konuyu takip ediyorum daha bı cuma yazmış inşallah maşallah yazıyor diğer topikte Allah belasını vere yazıyor beynim yandı artık nasıl bir dengesizlik bu error veriyorumm
Sen kafana göre takıl sende biZdensinNapıcam şimdi çocuum 10 aylik gibi mi davranıcam ben
Konusunda mesaj gönderilemez yazıyordu öyle mi ban yemiş yine valla aynen öyle beynim çorba oldu her telsen var kızdaTopikteki konuyu takip ediyorum daha bı cuma yazmış inşallah maşallah yazıyor diğer topikte Allah belasını vere yazıyor beynim yandı artık nasıl bir dengesizlik bu error veriyorumm
Canım istanbuldaysan ben medicine hospitalda yapmıstım doktorum tea hanjmdı ama hastane fiyatları aldı başını gitti ondan dolayı tavsiye edemıyorumKızlaaar selamlar, Aralık sonu ocak başı doğum yapacağım. Doktorumu ve hastanemi değiştirmek istiyorum. Özel hastane arıyorum. Muayane ücreti uygun ve doğum ücreti fahiş olmayan hastane öneriniz var mı ?
Yaklaşık 1,5 haftadır bizde aynıyız. Uykuya direniyor gece 4-5 gibi uyanıp geri uyumuyor. Daha doğrusu kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum açıyor gözlerini, zıplıyor, yatağa tutunup kalkıyor. 10. ay atağı böyleymiş canım 2 hafta sürebiliyormuş. Yanlız değilsinkızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.