2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba Beni hatırladınız mı bilmiyorum ama. Ben hamileyim 7 haftalık. Oğlum çok hiperaktif bütün gün onunla uğraşıyorum uzun zamandır giremedim bu haberi duyunca ne biliyim paylaşmak istedim. Ne hissedeceğim bilmiyorum
Canım gecen gun aklımdan gectın diyordum ne zamandır girmiyor hatrlıyorum seni tavuk kemıgı hıkayesinden di sanırım :) Bu arada oglun yürümeye basladımı hızlı bi bebekdi diye aklıma kalmıs . Hayırlı olsun zor olucak ama beraber büyürler ❣️🌺

Kızlar merhaba Beni hatırladınız mı bilmiyorum ama. Ben hamileyim 7 haftalık. Oğlum çok hiperaktif bütün gün onunla uğraşıyorum uzun zamandır giremedim bu haberi duyunca ne biliyim paylaşmak istedim. Ne hissedeceğim bilmiyorum
Hatırlıyoruz tabi kuzum seni. Nasılsın iyi misin? Hayırlı olsun canım sasirdim ama güzel bir haber. Beraber büyütürsün zor ama imkansız değil tabi. Özel olacak ama nasıl hamile kaldın yeniden biz çok dikkat ediyoruz olmasın şuan diye ama korunurken mi oldu 🙈

Canım hayırlı olsun rabbim kolay getirsin

Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı hamilelikler🌺💐🌸

Ya benim uyarılara düşüyor bir bakıyorum yine anlatıyor birşeyler girdap gibi bakmadan da edemiyorum yine kimi kandoroyor diye
Aynen canım bana da düşüyor bakıyorum bende yazacaktım yine bu sabah hadi dedim boşver . İnsanları kandırıyor ona yanıyorum sırf o insanlar buna kanmasınlar diye yazmak istiyorum gene tutamıyorum kendimi🤣

Aynen canım bana da düşüyor bakıyorum bende yazacaktım yine bu sabah hadi dedim boşver . İnsanları kandırıyor ona yanıyorum sırf o insanlar buna kanmasınlar diye yazmak istiyorum gene tutamıyorum kendimi🤣
Dedim ya akıl eksikliğimi psikolojik rahatsızlık mı yalnızca sahtekarlık mı çözemedim 😀 tepem atarsa girdiği her forumda uğraşırım gerçek yüzünü gösteririm, zaten arada yazıyorum aptal sorualrına dayanamayıp, böyle sahtekarlara ne gerçekte ne sanalda tahammülüm yok. Tiksinç olan bu insan bir anne. Allah inşallah o olmayan 2.evladın yüzüne bakar.

Eklentiler

• Screenshot_20211004-171326.png
    Screenshot_20211004-171326.png
    147,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20211004-171248.png
    Screenshot_20211004-171248.png
    139,3 KB · Görüntüleme: 37
Dedim ya akıl eksikliğimi psikolojik rahatsızlık mı yalnızca sahtekarlık mı çözemedim 😀 tepem atarsa girdiği her forumda uğraşırım gerçek yüzünü gösteririm, zaten arada yazıyorum aptal sorualrına dayanamayıp, böyle sahtekarlara ne gerçekte ne sanalda tahammülüm yok. Tiksinç olan bu insan bir anne. Allah inşallah o olmayan 2.evladın yüzüne bakar.
İnşallah canım.. ahahaha süpersin bebeğim bayıldım gerçekten 🤣🤣 en iyisini yapmışsın 🤣🤣

Canım alakasız takılıyorum o topiktekiler açısından bakınca bu ne saçmalıyor diyorlar büyük ihtimalle 😀☺️ bazı arkadaşlar özelden yazıyor merak edip niye böyle dediniz falan diye sonra kısaca özetleyince gidip profilini inceliyorlar ayy iyiki sayenizde baktım ne iğrenç insanmış çocuklara bile beddua etmiş diyip teşekkür ediyorlar. Bilmeyen bikaç arkadaş düşüp buna cevap veriyor işte. Böyle böyle tüm kk da tanınan kadar gider yüzü kalmayınca sonrada farklı isimle hesap açar işte bazı insanların hayatı böyle napacaksın. Aynada gördüğünden utanmayan diğer insanlardan mı utanacak 😛😉

Canım alakasız takılıyorum o topiktekiler açısından bakınca bu ne saçmalıyor diyorlar büyük ihtimalle 😀☺️ bazı arkadaşlar özelden yazıyor merak edip niye böyle dediniz falan diye sonra kısaca özetleyince gidip profilini inceliyorlar ayy iyiki sayenizde baktım ne iğrenç insanmış çocuklara bile beddua etmiş diyip teşekkür ediyorlar. Bilmeyen bikaç arkadaş düşüp buna cevap veriyor işte. Böyle böyle tüm kk da tanınan kadar gider yüzü kalmayınca sonrada farklı isimle hesap açar işte bazı insanların hayatı böyle napacaksın. Aynada gördüğünden utanmayan diğer insanlardan mı utanacak 😛😉
Aynen öyle canım iyi yapıyorsun yani. Bende arada cevap vereyim bari 🤣 millet de bilsin ne olduğunu. Yazık boş yere vakit ayırıyor o insanlar buna.

Hayırlısi olsun herşeyin zor olur ama beraber büyürler ne güzel kıskançlık duygusu pek olmadan 🙂 planlı bişeymiydi ?

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlık kolaylık versin 🙏🌼

X