2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gerçekten çok zor. Bizimki de nasıl ağlıyor ilaç zamanı. En kotu günleri böyle olsun inşallah Allah beterinden korusun bütün çocukları. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Kızlar gercekten hersey cok pahalı .2 kılo meyve fiyatına insan ebebekten altüst takım alıyor valla ben ogluma herseyı yenı almıyorum şahsen eğer ki cok yakın bildiğim birinde kullanmadıgı bisey varsa alıp kullanıyorım . Mesala yürüteçe ana kucaına vs para vermedım . Kıyafet de yiğenımın kücülenlerını giydiriyorum begendıgum bise olursa da alıyorum . İstediğim bebek arabası 1500 lardaydı aynısını dolap uygulamasından 500 e aldım mesela . Geçen düğün için ogluma takım elbise aldım yıne dolaptan 50 tl ye aldım kullanılmamıs ürnler bu arada . Evde fazlalık oluncada dolap uygulamasına koyuyorım satılıyor yerıne yıne ogluma alıyorum bıseyler. Trendyolda avent pipetli yeşil suluklar 97 ye düşmüş kızlar haber vermek ıcın girdim konu nerelere geldi

Kızlar şu yatağa alıcı gözüyle bi bakabilir misiniz oğlan benim 10 aylık sizce küçük mü ayağa kalkınca düşer mi kocaelinden 2. El buldum 750 TL sizce nasıl

Eklentiler

• 16FCB042-55B2-4045-9DF2-0D2611ACA2BA.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 33
  • F7E597D1-211E-4CC8-AA51-C0768A0C3887.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 5AF634CF-4BF5-40A3-8ECC-204901B14AA0.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 14E2B5AC-6C93-429E-A2EF-0595D9CA6BFE.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 41C9D10B-FE5D-466B-91ED-F8BED4549D2B.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 32D8FB0E-A4B3-47F7-8B1B-73D0BEB87A88.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 34
Ben evin içinde kızımın küçülmelerini giydiriyorum ama hepsi kız işi pembe pembe dışarda aZda olsa çıkıyoruz doktora falanmış zamanda pembe giyinmiyor ben koronadan dolayı 2. Elden korkuyorum ama sen memnunmuşum o uygulamadan bende 2. El yürüme arkadaşı istiyorum da

Bebeği el ayak ağız hastalığı geçiren var mı? Bizim bı bu derdimiz eksikti oda geldi buldu bizi
Büyük kızım geçirmişti 9 aylıkken
İlk 3 gün çok yüksek ateşi oldu 40 ı bile gördük, gece kaç defa duş aldırdık ilaçlar düşürmüyordu ateşini. Ama 3 günün sonunda ateş bıçak gibi kesiliyor hafif bir döküntü oluyor. Çok geçmiş olsun zor bir 3 gün olacal ama sonrası hiç hasta olmamış gibi

Kızlar merhaba, bebegim gece sürekli ağlayarak uyanıyor son bikac haftadır. Emip geri uyuyor ve sürekli uyanıp emzirmekten cok yoruldum. Arada su veriyorum fakat bazen biberonu itiyor içmemek için. Meme bağımlısı oldu galiba. 9. Ayda artık gece beslenmesine gerek olmadığı yazıyor İnternette. Siz nasıl geçiriyorsunuz geceyi? Ne yapmak lazım normal uyuması için

Bebegi hasta olan annelere acil şifalar dilerim. Allah yardımcınız olsun. Çok zor oluyor bizde bikac defa hastalık geçirdik.

nasil ayircam bilmiyorum. Aslinda 4 aylikken odasini bile ayirmistim ama yazliga gitmistik yaz basinda orda alisti ayiramadim tekrar

Canım dolapta ikinci elde oluyo yeni ürünler de oluyo genlde tercihim yeni oluyor benım . Mesela hediye gelmiş olyo kullanılmıyo orda uyguna verıyolar . Korona olayına gelınce bu yaptıgımız alısvrıs torbasından bile gecebıluyo yanı . Sadece yegenımın kıyafetlerını giydiriyorum ben onlarlada süreklı gorusuyoruz zaten bildigim bi yer . Cunku cok cabuk büyüyolar süreklı yeni yeni almak zor . Herseyın en iyisini almaya calısıyorum ama kıyafet konusunda sıkıntı yapmıyorum . Beşik konusuna gelınce park beşik alsan daha güvenlı olur

Sağol canım bende vazgeçtim sanki küçük gelecek kullanamayacak gibi teşekkür ederim bi indireyim uygulamayı

Buda benim oğlan
Maşallah Allah bağışlasın nasıl tatlı çıkmış, 10 da çok hoş olmuş
Gece 2-3 saatte bir ağlıyor uyanıyor emip tekrsr uyuyor canım bazen uykuya geçemiyor hatta, öyle uyanık geçiriyoruz saatleri sabahlıyoruz ama gündüz hiç emmediği için tek şansım uykuda emzirmek o yüzden mecburum bir süre daha işime geliyor ama çok uykusuz kalıyorum ben tükendim iyice.
Yürümeye başlayan bebiş var mı kızlar nerde bu bahsedilen 8-9 aylık yürüdü denilen bebekler merak ediyorum
Dur daha bismillah canım biz emeklemelere yeni başlıyoruz normalden geç kalmayalımda erkenler kendilerinin olsun

nasil ayircam bilmiyorum. Aslinda 4 aylikken odasini bile ayirmistim ama yazliga gitmistik yaz basinda orda alisti ayiramadim tekrar
Ayırmayı düşünüyorsan bence çok bekletme çünkü her geçen gün algıları daha çok açılıyor ve zor oluyor kızım 4 buçuk yaşında ve inan hala bu durumu tam olarak çözmüş değilim ısrarla benimle uyumak istiyor yanında yatıyorum uyuyor öyle kalkıp cikiyorum odasından

Aynen canım aynen bu yazdığın durumlar bizde de var. Bu işin sonu nereye gider hiç bilmiyorum Çok şükür bebişlerimizin sağlığı yerinde, gerisi için Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende aynı şekilde etiketli ürünler ya da eğitici oyuncaklarını alıyorum uygulamadan, aynı şekilde satıyorum da, iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…