- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Haklısın canım. Eşim kendine öz güveni yok. 2 lafı bir arada edemeyeceği zaman hemen beni döver.Canım yine mi
Düzelmeyecek ne olur artık hayatı kendine zindan etme. Bak küçücük kızın var. Bugün yarın anladığında karşısında rol model seni alacak. Düşünsene bir. Bu adam düzelmez. Karakter meselesi bazı şeyler. Canına evladına yazık değil mi? Bak ne zorluklarla büyüyor evlat. Anneni düşün aynı belki daha büyük zorluklarla büyüttü seni. Kabullenmen onunda emeklerinin ziyan olması demek değil mi?
Amin inşallahRabbim eşine hidayet etsin canım .umarım sizde düzelirsiniz .
Bende Annemin kaderini yaşıyorum.Ne desem bilmiyorum şu ana kadar hiç yorum yapmadım bu konuda ama gerçekten üzülüyorum. Kendini düşünmüyorsan kızını düşün şimdi küçük ama büyüyecek bugün seni döven yarın kızını da dövecek sonra kızın da büyüyünce babası gibi biriyle evlenecek. Ailen durumunu biliyor mu ? Kimse evladı dayak yesin istemez. Çalışırısın bir şekilde hayatını düzene koyarsın. Almanyada yaşıyorsun hiçbirşey yapamam deyip kaderine razı olma hakkını ara lütfen ama lütfenAllah yardımcın olsun dualarımdasın
Var canım var olmaz olur mu ne kadar yorulduğumu görmezden gelmesi deli ediyor eskiden tartışma çıkmadın diye susardım şimdi dan dan dan konuşuyorum vallaEşim iyi biri . Anlayışlı olamıyorum uzun süredir . İçimde sankı benı süreklı dolduran biri var . En ufak şeyde bile eşime karşı dolup taşıyorum . Ondada aynı sekılde en ufak biseyde bana saçma tepkıler verebılıyor . Gecici bi durumdur inşaAllah . Umarım hepimiz yenıden huzura kavuşabılırız
Daha önce de şiddet görmüştüm ben eşinin düzelebileceğini sanmıyorum uzaktan böyle konuşmak kolay ama haline üzülüyorum kızın ve kendin için sabretmek istiyorsun ama nereye kadarİnşaallah.
Buna ihtiyacımız var. Sağlıklı evlatlar yetiştirmek için.
Kızım 8 aylık daha 1 hafta önce eşim saçma saban bir konuda normal bir yorum yaptım diye kalktı beni dövdü üstüme çıktı kızı. 8 aylık olmasına rağmen çığlık ata ata ağladı.
Üstümden kalkmadan Donup çocuğa diyor ağlama yavrum.
Eşin iyi biri ise iyi insanların değerini bilin sonra 5 kuruş etmeyen adamların yanında elin kolun bağlı çaresiz duruyorsun.
Belki bu soylediklerime bırak git katlanma dersin
Ama ben derim ki eşine sabırlı ol ki oda sana karşı kendini düzeltsin.
İnan iyi insan dediğin küfür etmeyen
Dövmeyen sövmeyen saygı duyan adamdır..
Yoksa bana bağırmış
Kızmış bunlar geçici şeyler düzelecek şeyler.
Bozuk karekterler düzelmez
Benim canım o sağol bunada bakayımPark yatak soran olmuştu benim elimde Kraft marka var arkadastan aldım yani bu 2.çocuğu büyütuyor hatta 4 yaşındaki kizim ara katı takili içine girip zıplayıp uyuyor sağlamlığı burdan test edilmistir
Hayır canım düzelmekten ziyada dahada kötüye gidiyor. Başlarda aşağılıyor du. Sonra dövmeye başladı.Daha önce de şiddet görmüştüm ben eşinin düzelebileceğini sanmıyorum uzaktan böyle konuşmak kolay ama haline üzülüyorum kızın ve kendin için sabretmek istiyorsun ama nereye kadar
Bu yaşadıklarının normal olmadığını evliliklerin böyle yürümediğini bilecek durumdasın sanıyorum bu durumdan kurtulmak için bir çaban var mıHayır canım düzelmekten ziyada dahada kötüye gidiyor. Başlarda aşağılıyor du. Sonra dövmeye başladı.
Sonra ağza alınmaz küfürler.
Dövme konusuna gelince artık bu onun için normalleşti.
Sokakta mesela tak diye kafama vurabiliyor.
Markette küfür edebiliyor
Bazen dönüp bakıyorum bekar hayatıma.
33 yaşında evlendim hep dua ettim kısmetim açılsın diye etmediğim dualar kalmadı.
Başlarına hizmet etmek bıktırmıştı beni.
Şimdi ise burda 5 para etmez bir adamın mahkumu oldum. Kader başka birşey değil.
Elim kolum bağlı hiç bir çabam yok. Arkam yok. Yapayalnız ne yapayım.Bu yaşadıklarının normal olmadığını evliliklerin böyle yürümediğini bilecek durumdasın sanıyorum bu durumdan kurtulmak için bir çaban var mı
Bugun aldım marketten bakalımÇok geçmiş olsun rabbim olmamışa cevirsin ins
Benim 2 numaram 6 aylıkken diz kapağının üstünden babasının düşürmesi sonucu kırılmıştı o donem annem paça suyu kaynatıp buz kapılarında dondurup 1 2 kup çorbalar ına koyuyordum toparlanmasinda ciddi fayda olmustu paça bulamazsanız kuzunun kemiğini kolajen çıkana kadar kaynat onuda bulamazsanız sığırin ilikli kemiklerini yap
Allah kocana Hidayet versin o zaman İnan ben senin durumunda olsam ne yapardım bilemiyorum dışardan konuşmak kolay oluyor umarım düzelir yada sen bir çıkış yolu bulursunElim kolum bağlı hiç bir çabam yok. Arkam yok. Yapayalnız ne yapayım.
Hep Allaha havale ediyorum.
Yaptığım tek şey bu.
Eskiden ne yaparsa onu seviyordum.
Şimdi katlanmak zorunda hissediyorum kendimi.
Canım tabiiki biliyorum.. Birde duygusal olarak düşün.
Sevilmeye ilgiye ihtiyacım var. Desteğe ihtiyacım var. Bilmiyorum gerçekten Allah büyük.
Amin Allah razı olsunAllah kocana Hidayet versin o zaman İnan ben senin durumunda olsam ne yapardım bilemiyorum dışardan konuşmak kolay oluyor umarım düzelir yada sen bir çıkış yolu bulursun
Allah yardimcin olsun ve sana cok sabirlar versin insallah umarim hakkinda hayirlisi olurElim kolum bağlı hiç bir çabam yok. Arkam yok. Yapayalnız ne yapayım.
Hep Allaha havale ediyorum.
Yaptığım tek şey bu.
Eskiden ne yaparsa onu seviyordum.
Şimdi katlanmak zorunda hissediyorum kendimi.
Canım tabiiki biliyorum.. Birde duygusal olarak düşün.
Sevilmeye ilgiye ihtiyacım var. Desteğe ihtiyacım var. Bilmiyorum gerçekten Allah büyük.
Amin Allah razı olsun canımAllah yardimcin olsun ve sana cok sabirlar versin insallah umarim hakkinda hayirlisi olur
Canım gecmiş olsun öncelikle . Biraz gözlemle canım kusma huysuzluk vs yoksa bisey olmaz Allahın izniyle .Oglunla neden yatıyosun alısamadımı yenı kardeşeselam Kızlar
Ben büyük olan oğlumla yatıyorum geceleri. Kız odasında beşiğinde tek. Sabah 7de ağlamaya uyandık eyvah dedim uyandı duymadım ağlamaya başladı. Bir baktım yerde. Park yatağında ayağa kalkmış ordan da düşmüş parkenin üstüne. Neyseki bir şeyi yok. 1 metre kadar bir yükseklik aşağı yukarı. Direkt görünce dokunamadan eşime bağırdım kalk bebek düşmüş diye. Normalde soğukkanlıyım ama öyle görünce oğlum da yanında kapının eşliğine çöktüm başladım ağlamaya. Eşim aldı baktı. Takip ettim bu saate kadar bir sorun yok çok neşeli vs. Ama acaba götürsem mi doktora ya. Aradım gerek yok genel durumu iyiyse dedi ama aklım kaldı
Cok gecmis olsun canim. İcin rahat etsin diye gotur isttersen yine deselam Kızlar
Ben büyük olan oğlumla yatıyorum geceleri. Kız odasında beşiğinde tek. Sabah 7de ağlamaya uyandık eyvah dedim uyandı duymadım ağlamaya başladı. Bir baktım yerde. Park yatağında ayağa kalkmış ordan da düşmüş parkenin üstüne. Neyseki bir şeyi yok. 1 metre kadar bir yükseklik aşağı yukarı. Direkt görünce dokunamadan eşime bağırdım kalk bebek düşmüş diye. Normalde soğukkanlıyım ama öyle görünce oğlum da yanında kapının eşliğine çöktüm başladım ağlamaya. Eşim aldı baktı. Takip ettim bu saate kadar bir sorun yok çok neşeli vs. Ama acaba götürsem mi doktora ya. Aradım gerek yok genel durumu iyiyse dedi ama aklım kaldı
Geçmiş olsun canım götürüp götürmeme sana kalmış ama keyfi yerindeyse gerek yok benceselam Kızlar
Geçmiş olsun canım. Seni anlıyorum kzıım kolu kırıldı. Çok şükür birşey yok muş. Dikkat etselam Kızlar
Geçmiş olsun ben de eşime park yatağı alt bölmeye alalım artık diyorum iki gündür erteleyip duruyoruz. Senin mesajini görünce ertelememek lazimmiş dedim. Bir şey yoktur inşallah birkaç saat uyutmamak gerekiyor böyle durumlarda mide bulantısı sersemlik falan gözlemlerseniz getirin diyorlar. Allah korusun tüm bebekleriselam Kızlar