2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya bir sorum daha var.
kızım normalde uykudan sıkıntısız uyanırdı.
dünden beri uykularından deli gibi ağlayarak uyanıyor. Ve gündüz 30.dakika gibi kalkıyor ağlayarak. Sizlerde de böyle oldu mu ?
atakta değiliz. Hasta değil. Elimize aldığımız an yataktan gülücükler başlıyor.
sadcee bu kollarda döküntü var o kadar. Yani herhangi bir rahatsızlığa bağlayabileceğim tek döküntü var.
Benim kızım aç iken oyle oluyor canım sadece. Acıkınca ağlayarak uyanıyor.

Dislerimiz var bizim🤗🤗 evet Et.. yani kıyma.. 3 kez çektirdik kasaba.. tarhana çorbasına koyuyorum. Yemek isterse çok seviyor ama genel olarak çok yemediği için 😣 az az tadina bakiyor..
Haftaya da kemik suyu ile yapacağım çorbasını bakalım

😔😔 of ne yapmalıyız bilemedim... et yemeye başladı mı?

Ya bir sorum daha var.
kızım normalde uykudan sıkıntısız uyanırdı.
dünden beri uykularından deli gibi ağlayarak uyanıyor. Ve gündüz 30.dakika gibi kalkıyor ağlayarak. Sizlerde de böyle oldu mu ?
atakta değiliz. Hasta değil. Elimize aldığımız an yataktan gülücükler başlıyor.
sadcee bu kollarda döküntü var o kadar. Yani herhangi bir rahatsızlığa bağlayabileceğim tek döküntü var.
Bizimki de öyle önceleri sakin sakin hatta gülerek uyanırdi şimdi sanki etinden et koparmisiz gibi ben şeye bağlıyorum farkindaliklari artıyor rüyaları değişiyor korkuyor olabilirler çünkü gözleri kapalı istemsizce sebebsizce agliyorlar

Canım iştahı pek yok azaldı meyve soğuk salatalık falan yemeyi seviyo bu sıcakta iyi geliyo sanırım. Sebze çorba sıcak ılık şeyler yemek istemiyor ben sıcak havaya bağlıyorum çünkü benim bile iştahım gitti havalar ısınınca. Zorlamıyorum bol su bol meyve veriyorum sonuçta vitamin alıyor. Bol bol emziriyorum. Birr de daha öyle çok çok yiyecek aşamada değiller ki. Her bebek de bir değil. Şu kadar bu kadar yemeli diye bir kural yok bence ne kadar isterse o kadar yemeli bizim bile günümüz günümüze uymuyor. Rahat ol bence her gün ek gıda ver tabi ama yediği kadar yesin önemli olan sofra bilincini birlikte yemeyi, yemeklerin tadlarını nasıl yendiğini öğretmek şimdi. Alışacaklar illa ki yavaş yavaş. 😘 😍

Sağol canım cevap için baya çıktı ilki ikinci de çıkıyo. Alttaki azı dişinin altı da beyaz beyaz görünüyor sanırım arka arkaya çıkaracak benim.kız. 😘

Canım çok normal nete bakma hep saçma sapan insanın içini karartan sonuçlara varıyor insan. Benim kızım da öyle basıyordu şimdi daha düz basıyor yavaş yavaş alışıyor yani birden olmuyor. 😘

Sıcaklardan azaldı diye düşünüyorum soğuk şeyler yemek daha çok hoşuna gidiyor.
Maşallah prensese

Dr u sorun etmeyin diyor ama ben ister istemez üzülüyorum neyi yanlış yapiyorum diye ..
Nasıl ilerleyeceğiz bilemiyorum 😔
Valla bende anlamadım.
Hayır yani biz hala anne sütü ve mama ağırlıklı gidiyoruz. Üç beş kaşık var yok her öğün.
Arkadaşlar genelleriniz emekliyor mu?
Bizimki tembel cıktı pek niyeti yok gibi 😔
Emeklemek üzere sanırım. Hamle yapıyor tek dizini koyuyor ama diğer dizini kaldıramıyor şapşal 😂

Kızlar göbeğiniz doğumdan önceki haline döndü mü? Özellikle sezaryen olup eski haline gelen varsa nasıl başardılar merak ediyorum. Benim hala yumuşak elime gelen bir göbek var mekik çekmeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum sanki bedenimden bağımsızlaşmış gibi 😣 yemek yedikten sonra aynada 5 aylık hamile halimi görüyorum sanki

Kızlar göbeğiniz doğumdan önceki haline döndü mü? Özellikle sezaryen olup eski haline gelen varsa nasıl başardılar merak ediyorum. Benim hala yumuşak elime gelen bir göbek var mekik çekmeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum sanki bedenimden bağımsızlaşmış gibi 😣 yemek yedikten sonra aynada 5 aylık hamile halimi görüyorum sanki
Valla ben üstüne kilo alanlardan olduğum için doğum kiloma dönsem kar diyorum 😂

Normal dogum yaptığım halde bu kez benimde kaldı malesef:KK43:ama yavaş yavaş kilo vermeye başladım insallah göbekte gider

Bende doğumdan önceki kilomun altına indim ama göbeğim öyle söylemiyor🙈 ilk doğumumda çok çabuk toparlamıştı ama şimdi salık ve hafif çıkıntılı😒 sanırım spor yapmam gerekiyor

X