Canım iştahı pek yok azaldı meyve soğuk salatalık falan yemeyi seviyo bu sıcakta iyi geliyo sanırım. Sebze çorba sıcak ılık şeyler yemek istemiyor ben sıcak havaya bağlıyorum çünkü benim bile iştahım gitti havalar ısınınca. Zorlamıyorum bol su bol meyve veriyorum sonuçta vitamin alıyor. Bol bol emziriyorum. Birr de daha öyle çok çok yiyecek aşamada değiller ki. Her bebek de bir değil. Şu kadar bu kadar yemeli diye bir kural yok bence ne kadar isterse o kadar yemeli bizim bile günümüz günümüze uymuyor. Rahat ol bence her gün ek gıda ver tabi ama yediği kadar yesin önemli olan sofra bilincini birlikte yemeyi, yemeklerin tadlarını nasıl yendiğini öğretmek şimdi. Alışacaklar illa ki yavaş yavaş.
Sağol canım cevap için baya çıktı ilki ikinci de çıkıyo. Alttaki azı dişinin altı da beyaz beyaz görünüyor sanırım arka arkaya çıkaracak benim.kız.
Canım çok normal nete bakma hep saçma sapan insanın içini karartan sonuçlara varıyor insan. Benim kızım da öyle basıyordu şimdi daha düz basıyor yavaş yavaş alışıyor yani birden olmuyor.
Sıcaklardan azaldı diye düşünüyorum soğuk şeyler yemek daha çok hoşuna gidiyor.